Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

válasz philoxenia #32358 üzenetére

A kamera csak a történtek utórezgéseit segítene elsimítani.
    Nem vagyok oktató, hála az égnek, szerintem kiskanál vízbe képes lennék belefojtani 1-2 embertípust :B

Én azért szorgalmaznám, hogy a kényszer miatt sokkal jobban előtérbe kerülne a szabályos vezetés. Lehet vki bojrészer, de ha benne van az hogy 1 v 2 hónap múlva mennem kell vizsgázni akkor valószínűleg befolyásolná a stílusát, illetve a sok vizsga előbb - utóbb csak bevésődne.
    Természetesen nincs olyan hogy vki minden helyzetet meg tud oldani. Én sem. Annak ellenére hogy a fél millió km már megvan, tatásan vezetek a szabályokra odafigyelve, pontosan ezért.
    Az meg hogy kinek a jogsiját kellene elvenni? Jómagam bárkitől begyűjteném aki nem szabályos, vagy nem alkalmas vezetni. És itt megint elővenném a páv-ot, mert igen is tudomásul kell venni hogy nem mindenki felel meg.
    Tegnapi történet. A melóhelyem előtt a csatornafedeleket javítják, az út úgy néz ki mint egy szlalom pálya a szétszórt terelőtáblák miatt. Előttem nő ( nem lehetett nagyon több mint 30-40) nem kezdte kerülgetni a táblákat, hanem megállt, majd pár percnyi forgalom duzzasztás és tanácstalan fejtekergetés után keresztbe fordult, ott lefulladt, végül nagy nehezen a záróvonalon keresztül megfordult és félreállt. Amikor jöttem visszafelé még ott állt ezért megálltam megkérdezni hogy mi a baj. Erre közölte h hát lezárták az utat ( mutogatott a csatorna fedél javítás terelőire) és hogy nem szegedi és most nem tudja hova-merre. Mondta ezeket, miközben mindenki más kikerülte a táblákat és ment a dolgára. Szerinted nem kellene elvenni a jogosítványát? :U

Új hozzászólás Aktív témák