Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Epoxy gyurmából alakítottam ki, felcsiszolva. Lehetett volna még rajta picit dolgozni, hogy teljesen eltüntessem az illesztéseket, de sokkal szebb így se - úgy se lett volna.
Egy JJC gripre építettem fel, aminek nem szerettem a markolatát, viszont ragaszkodtam a talprészéhez... Egyrészt, mert az állványfejem arca-swiss rendszerű, másrészt pedig azért, mert ekkora méretnél biztosabbnak tartom a talpra csavarozott markolatot, a vázra ragasztott helyett.
Sokkal természetesebb lett így a váz fogása, nincsenek kicsavarodva az ujjaim. Most már a kisujjammal is rá tudok tartani, és úgy formáztam meg a markolatot, hogy a mutatóujjam is közel az expo gombon helyezkedjen el. Figyeltem rá, hogy állókép készítésekor is biztosan rá tudjak fogni, illetve hogy videó készítésekor egy "sorral" lentebb csúsztatva az ujjaimat, szintén kényelmesen meg tudjam tartani a vázat.
Egy hátránya van csak: + 50 grammal nehezebb lett miatta a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest