Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Személyes vélemény: az objektív stabis kép nagyon gyanús. Olyan, mintha egy svenkelő mozdulat (aminek az iránya ráadásul tökéletesen egyezik a könyvek "dőlésével") közben nem tudta volna már megfelelően korrigálni a mozgást, ezért új referenciapontot keresett volna az obi, és utána ott tartotta volna a képet. Nézd meg a zöld könyv címének "A" betűjét: tökéletesen kivehetően kettő van belőle, és látszik, hogy az expo idő alatt kb fele-fele arányban tartotta ott a stabi, nagyjából ennyivel sötétebbek.
Az IBIS-es képen hasonló irányú az elmozdulás amúgy.Személyes tapasztalat: a kézremegés nem ilyen szabályos.
másik személyes tapasztalat: szemét megvilágításnál, 1/2,5sec záridővel, az én remegő kezemmel alig csinálok rosszabb képeket, mint Miki IBIS-es képe. (Pana 100-300@150mm)Nem azt mondom, hogy nem lehet jobb az IBIS, ami szerintem tuti, hogy a régi Oly vázstabinál tuti jobb nagytele esetén az obiba épített.
RabiMiki ezt a témát nem járta körbe túl alaposan szerintem. Több tesztábra, esetleg mérések kellenének ahhoz, hogy végső konklúziót vonhassunk a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Foxpost
- Robogó, kismotor
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest