Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    madgie, akkor okés, ezt a manulban és a menüképeken nem találtam (kelvines meg fotós beállítást igen).

    Tulku: Igen, az látom hogy ajánlottabb a 14-45, ma délutánig van egy jegelve, és valószínű jövő héten hozza a postás bácsi (nem valószínű hogy találnék addig akciós 14-140et - bár ha rövid időre is megfuttatnám őket egymás ellen valószínű hogy ki mire képes :) )
    Ugye most 1 kilós gépem, és nem bánom. K-x-et meg szoknom kellett olyan kicsi kis izé volt :). Szeretek telével 'sűríteni', jelenleg mélységélességgel való játékra sincs más módom (legalább 150mm ekv kell hogy alakuljon egy kis háttérelmosás).

    De hát mindennek van előnye és hátránya is, a 14-45 nyilván más kategória. Úgyis mondhatnám ezzel megkaphatom kb az X10 eredményét, picikével többet is; ha meg rám szakadna a bank akkor mindkettő vagy plusz fix is jöhet.

    Indokkal többre megyek én is hogy miben különbözik a GH1 meg G2, ezeket vártam/várom, de indoklás nélkül te se mennél vele messzire gondolom :R
    Ugyanott lenne (az egyelőre jegelt) GH1 mint az obi, bár egy huszassal többet kér ezért mint a G2ért. GH2 meg a G2 nem ugyanaz a szenzor, persze a Gh1ben sem ua van mint a G2ben (aztán hogy jpeg motor mennyiben más az jó kérdés). Amúgy sokáig a Gh1 volt első helyen, épp a két ajánlat közül a G2 tűnt szimpibbnek.

    Az hajítsa rám az első követ aki nem kíváncsi és próbál ki néha mást ;)

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák