Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
A talis topikban szerveződik hétvégére egy tali Balatonfüreden. Fotózás, bográcsozás, pálinkázás. Szállás van még, de csak szombatra is le lehet jönni.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
Oly-Service #45036 üzenetére
A betyárját... Ez nagyon csábító...
-
Studi
veterán
válasz
-
.mf
veterán
válasz
Igen? Szóval 297.5k-ért EM5, 12-50, 45, HLD6 meg egy hátizsák.......
Irigykedek./ gyorsan romlik a cuccaim piaci helyzete, nem mintha el akarnám adni őket
-
Studi
veterán
válasz
schawo #45031 üzenetére
Gyakorlati szempontból talán mindegy is, mert ha használja is a redőnyt, azt az expo elején kinyitja, majd hosszú másodpercekig, akár percekig nyitva van, eközben többször kiolvassa a szenzort, és abból "építi" fel a képet folyamatosan, majd a végén becsukja. A kétféle zár közti nagy különbséget okozó hatások (shutter shock, rolling shutter) ilyen képeknél szinte észrevehetetlenek.
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #45026 üzenetére
Kérdés, tán másokat is érdekel: régen meg voltak külön jelölve az akciós árak az árlistában pirossal, azokra nem volt érvényes a Prémium Klub 85%-os kedvezmény. Most se ennek, se mondjuk a PM2 duplakitnek nem piros az ára. Ezek hogy viszonyulnak a klubkártyás kedvezményhez? Akciósnak számítanak, és továbbra sem érvényes rájuk?
-
.mf
veterán
válasz
Oly-Service #45026 üzenetére
Szép, szép...
... de már sztem mindenki a kistesóra van ráindulva. Ha most vennék, valószínű, hogy én is inkább azt venném.
Van esetleg híretek a következő EM5 frissítés dátumáról? -
Oly-Service
tag
Egy új márkaboltos ár: [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #45019 üzenetére
Ha lenne nem érdekelnének a márkaboltos árak
-
arn
félisten
ez egy allat dolog
[link]
-
madgie
titán
És hogyhogy nem hoztad még el?
Amúgy tényleg nem rossz, kitobit meg VF-2-t eladni, máris barátságos árú szotyi szenzoros gépe van az embernek (a meglévő fixei közé)
HollyBoni: csillagban egyértelmű megváltás, nappali körülmények között ugyan a dinamika jobb, de én elvoltam a G3-mal is
-
Studi
veterán
Ha valaki szeretne jószenzoros EVF-es kitet, ennek csalóka a címe, mert nem említi, de van benne egy EVF is, úgy szerintem egész korrekt az ára.
-
Mr.Csizmás
titán
van köztünk medikeres?
-
.mf
veterán
válasz
Mr.Csizmás #45015 üzenetére
Pedig néha előfordul
Dolphin, innen szemezgess.
-
Dolphin
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vagy 2 olcsó fotós/elektronikai boltot angliában-londonban, ahol olcsón tudok nézelődni?
Előre is köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest