Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#41001) Parci válasza hegyimorc (#40999) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

mert az emberek zöme a fórumok bűvöletében él. engem viszont nem annyira érdekel ez, megfutottam az építsünk rendszert köreimet, megvoltak az ilyen-olyan gépek, jól tudom magamról mára, hogy nem cserélgetek obit, hogy nem szoktam csak úgy digicammel csatangolni, nem találok ki magamnak feladatot stb. dokumentálom az életem látványosabb részeit, ennyi. amikor 16-85 vr volt, akkor csak azt használtam, amikor 12-60, akkor csak azt.

szóval nagyonis várok egy nagyobb szenzoros, jó obival szerelt kompaktra, ezer éve. az af sebessége nem érdekel, ergonómia mondjuk nem ártana (pocséknak tűnik ez a canon ilyen téren). de több mint egy éve csak kompakttal fotózom, szóval kellően alacsonyan vannak az elvárások... ;)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41002) Mercutio_ válasza Parci (#40996) üzenetére


Mercutio_
(PH! félisten)

Na, de neked ott van még az asszony Nikon cuccokkal megtámogatva, úgy azért könnyű várni a kis álomgyöszt 50-ér ;]

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr SEIKO SRP639 és SKX009 búvár-, Orient és Pulsar Chronograph karórák, Panasonic 20/1.7 II és 45-150, M.Zuiko 30/3.5 macro m4/3 obik, Streacom ST-F7C mITX HÁZ, + 1000 hasznos holmi

(#41003) Peat;) válasza Parci (#40944) üzenetére


Peat;)
(PH! kedvence)

Szerintem meg sokkal jobban használható és stabilabban tartható, kezelhető mint egy minimütyür olympus. Normálisan meg lehet fogni, tartani így képek alapján ami sokszor többet jelent a magam fajta amatőrnek mint ilyen olyan szenzor minél kisebb méretben. Nem leszek vásárló, de ők legalább nem ezt a trendet követik.

[ Szerkesztve ]

(#41004) Parci válasza Peat;) (#41003) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

- majd szólj, ha megvetted.. ;)
- hallottál engem vagy bárkit e-pl3 ergonómiát dicsérni itt?

várjuk meg, hogy kézbevéve milyen ez a sigma, nem vagyok meggyőzve még arról, hogy über kényelmes lesz (de lehet). egy dologban tudom elképzelni, hogy mégis: egykezes, arc elé tartott (azaz kompaktos) fotózáshoz. pláne, ha érintős lesz az lcd, itt tényleg van elég hely ahhoz, hogy a jobb kézzel rendesen megtartsd egyenesen a gépet, a bal kezed meg szabad. de azért kérdés, hogy például hova kerül a hüvelykujjam... az af pontot állító joystickre? (ami ráadásul nem érintős lcd-t sugall)

Mercutio: nem használom az asszony gépét egyáltalán (ő sem, el is fogom adni alóla, csak egyelőre ellenáll)

[ Szerkesztve ]

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41005) MrChris


MrChris
(PH! nagyúr)

régi, kicsi, filmes kompaktoknak gyűszűnyi objektívjük volt zoommal ~35/3,5 kezdővel fullframere! Elvileg az a csoda hogy miért ilyen nagyok/fényerőtlenek a mai alapobik a ¼ akkora érzékelőhöz. Ezt támasztja alá, hogy a pana és oly is meg tudta most csinálni a palacsinta zoomokat. Ha akarnák sokkal fényerősebb is lehetne akkora méretben és minőségben mint a sima 14-42. Ha meg már a canon maga csinál mindent akkor a szenzort is specializálhatja az obihoz.

(#41006) Peat;) válasza Parci (#41004) üzenetére


Peat;)
(PH! kedvence)

A szenzort általánosságba írtam, ahogy a mini olympust is, ne magadra vedd. :)

(#41007) Marseille199 válasza MrChris (#41005) üzenetére


Marseille199
(senior tag)

Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően, most már talán lesznek ilyen könnyítések, de nem ilyen egyszerű a dolog.
Kell AF motor, képstabilizáló lencsetag, no meg ha cserélhető, akkor sokkal nagyobb a macera, mint egy összehegesztett kompaktnál. No meg ezaz, hogy 35/f3,5 kezdővel volt, a vége meg f5.x-f6.x volt, szóval annyira nem tuti a dolog. DE most annyi minden változik, néhány éven belül biztos óriásit alakul ez a terület is.

"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto

(#41008) hegyimorc válasza Parci (#41001) üzenetére


hegyimorc
(senior tag)

OK, mondom, elhiszem, és látom, hogy nem az aktuális legnagyobbra izgulsz, de arra azért kíváncsi vagyok mikor lesz egy olyan géped amivel kibírsz 3 évet csere nélkül :)

( Nálam az EM5 jó úton jár, kb a felét már letöltte és nem gondoltam még cserére :) ... bár a D300 4 évétől még igencsak messze jár ... bezzeg a Zenit, az megvan vagy 25 éve :DDD )

Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

(#41009) Mercutio_ válasza Parci (#41004) üzenetére


Mercutio_
(PH! félisten)

Affene, pedig azt hittem ő lövi a jó képeket, te meg néha kattintol, ha úgy adja kedved :D

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr SEIKO SRP639 és SKX009 búvár-, Orient és Pulsar Chronograph karórák, Panasonic 20/1.7 II és 45-150, M.Zuiko 30/3.5 macro m4/3 obik, Streacom ST-F7C mITX HÁZ, + 1000 hasznos holmi

(#41010) k1csi válasza hegyimorc (#40986) üzenetére


k1csi
(senior tag)

Ha igazak a pletykák (és minőségben is OK a cucc) akkor ez a kompakt azért nagy dobás mert pont egy olyan obival van ami nagyon hiányzik az mFT-ből. Jó induló fényerő és elfogadható fényerő (max f/4) a tele végén, úgy hogy a szenzor kb. ugyanakkora.
Egy ilyen speckóval nem éreznék késztetést rá, hogy a kompakt kategóriában a közeljövőben bármit cseréljek. Ha tönkremegy az más, de az ugye bármilyen fotós cuccnál ott van.
Ma már pl. nincs akkora fejlődés a szenzoroknál, hogy ilyesmi cserét indokolna...

ROBOTER
Ennek a kompaktnak már az elődje sem volt pici, azaz vsz. ez sem lesz az, viszont még mindig kisebb mint mFT rendszer 3-4 obival.

Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

(#41011) Parci válasza hegyimorc (#41008) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ugye az, amit szeretnék (és szerintem még sokan), csak most kezdi bontogatni a szárnyait. szóval abban igazad lehet, hogy sokat fejlődik még ez a része (evf-ek, nagyobb szenzoros kompaktok), és ezért nem éri meg akármeddig megtartani az adott gépet. fogalmazzunk inkább úgy, hogy a műfaj határain belül maradnék (végülis a műfajt vitattad elsősorban amúgy is).

de például a dslr-eknél már rég elérték az "elég jó" határát, már egy d7000-et is teljes baromság lecserélnie bárkinek (d90-et is írhattam volna, de legyen a d7000), "örökre" elég.

a fuji x-t1 keresőjénél már nem akarnék jobbat. :DDD a váznak sem kell akármilyen kicsinek lennie, az x10 elég jó méret (grip lehetne markánsabb, obi meg jobban a szélére tolt). szenzor 2/3" fölött nekem már jó. 24-120 vagy 28-200 valami normálisabb fényerővel untig elég, ez utóbbi nyilván nem pancake. stb. szóval nagyjából tudom, hogy mit akarnék, meglátjuk, megszületik-e. az rx10 mindent tud, de annál azért kisebb gépet akarnék.

amúgy ráizgulok én az aktuális legjobbra, itt fórumozok én is napi szinten. de pénzt már nem adok érte. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41012) FEDman válasza ROBOTER (#40993) üzenetére


FEDman
(PH! addikt)

Igen, elég trükkös a forma. Maga váz is becsapós szerintem. Majd a felülnézeti képre leszek kíváncsi, szerintem a tetőlemezhez képest hátrafelé még ki fog állni valamennyire a váz.

Pont mint a PEN vázaknál.

Itt is emiatt a trükkös kialakítás miatt ebből a szögből az E-PL5 sokkal vékonyabb váznak tűnik, aztán ha megnézzük a felülnézeti képet akkor hamar kiderül, hogy valójában ilyen téren egy kategória a kettő. :)

(#41013) k1csi válasza hegyimorc (#40999) üzenetére


k1csi
(senior tag)

Nem ismerek olyat, aki egyszer csak azt mondja, hogy "na, ez a gép tudja amire vágytam" és valóban nem vesz helyette mást legalább 3 évig.

Én ezt kompaktban és DSLR-ben is teljesítettem (kompaktban durván túl, mert kb. 10 éves a kompaktom). Ha ez a Canon cucc azt tudja mint a pletykákban vsz. újabb 10 évig nem cserélnék kompaktot.

Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

(#41014) Parci válasza k1csi (#41013) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

leginkább egy dolog van, ami miatt én mégis, az pedig az evf. a fuji x-e1-nél éreztem azt először, hogy na, ebbe már öröm belekukkantani. az x-t1-é meg ebből kiindulva álom. és annyira azért én is szeretem a jót, hogy ha elérhető ilyen tudás, akkor akarom is. úgyhogy az is biztos, hogy őszig igyekszem majd ellenállni a kísértésnek, és megvárom, hogy például a fuji x30 milyen lesz.

ezzel együtt alakulnak azok a gépek, amikből aztán választani fogok:
- stylus 1: az evf lehetne az újabb, a szenzor lehetne picit nagyobb, de összességében tök rendben van
- casio ex-100: ez inkább csak elméleti, ki kéne próbálni
- ez a canon izé, ha tényleg jó lesz

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41015) jjeahh


jjeahh
(PH! nagyúr)

és vissza a valóságba: egy kis óckul pen p*rn :DDD

Parci: aza sigma izé nem? ;]

[ Szerkesztve ]

Flickr: goo.gl/Oinpxa | Fb: facebook.com/n.barni | Insta: n_barna

(#41016) jube7


jube7
(tag)

EM10 csoportos rendelés:
Na, szóval a mintabolt nem rendelkezik semmilyen (érdemi, konkrét) információval arról, amit mi elképzeltünk.
Talán ma délutánra sikerül valamit előrelépni ez ügyben, ha igen, akkor itt jelzem majd.

"Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."

(#41017) k1csi válasza Parci (#41014) üzenetére


k1csi
(senior tag)

Nem cserélhető obis kompakt kategóriában nekem ez is belefér mint kompromisszum. Sőt, ha nem tudják a sarokba elrejteni akkor a középső nagy bumszlira annyira nem is vágyom. De ez tényleg csak ebben a kategóriában.

Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

(#41018) Parci válasza k1csi (#41017) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ezért van az én listámon is a casio is fent, noha az oly-ban van evf. jobban hiányzik nekem is a jobb ergonómia a casióról (így látatlanban), mint az evf.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41019) b.vr válasza jjeahh (#41015) üzenetére


b.vr
(őstag)

"egy kis óckul pen p*rn"

Nem bántásból, de szerinted ez a kép kompoziciós szempontból, és különösen a zűrzavaros kiegyensúlyozatlan háttér szempotjából (plusz még a balról belógó könyv) rendben van?

[ Szerkesztve ]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#41020) k1csi válasza Parci (#41018) üzenetére


k1csi
(senior tag)

Nem egyformák az igényeink. Nálam pl. a kompakt kategóriában a 4-5x zoom ami az elfogadható kompromisszumot jelenti (lehet újabb 10év és akkor már a zoomot fogom értékelni... ;) ). Az ergonómia meg ebben a kategóriában inkább álom.
Nálam ez a pletykás cucc telitalálat a kategóriában.

Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

(#41021) jjeahh válasza b.vr (#41019) üzenetére


jjeahh
(PH! nagyúr)

nem bántásból, de szerinted innen (kivéve azokat akiknek ez a munkájuk) hányan figyelnek minden egyes képnél a tökéletes kompóra? ott volt, gyönyörűséges volt, kissé összébb toltam, lekaptam :) ennél sokkal rosszabb gép-selfiek is előfordulnak sztem néha itt, remélem annyira nem rondított bele az mft topikba :DDD
a kompozíciós szempontból számomra tökéletes képeket a kezdő fotósok topikba linkelem, mivel arra építő jellegű kritikát is várok

[ Szerkesztve ]

Flickr: goo.gl/Oinpxa | Fb: facebook.com/n.barni | Insta: n_barna

(#41022) .: JuSzT :. válasza b.vr (#41019) üzenetére


.: JuSzT :.
(PH! addikt)

Annak lehet hogy nem felel meg, ellenben így tökéletesen életszerű. Sima hétköznapi kép. Inkább ilyen legyen, mint egy steril beállított műtermi sz*r

(#41023) madgie válasza b.vr (#41019) üzenetére


madgie
(Jómunkásember)

Miért, a poreszban nem rücskös a fejük, nem narancsbőrüs a p*csájuk? Naugye :D

Fujinon XF 56/1.2 eladó!

(#41024) Parci válasza k1csi (#41020) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

nincs gond szerintem a stylus 1 obijával, nem olyan brutális, mint az rx10-é (ami saroktól sarokig penge), de bőven elég jó. és kicsi. így nem fáj nekem egy 10x-es zoom, soha rosszabbat :DDD, pláne, hogy nekem igazából fontos a tele tartomány.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#41025) Marseille199


Marseille199
(senior tag)

Óriási segítséget kérnék a topikban fellelhető urak szerteágazó ismereteinek kiaknázásával :)

Nincs valami online fellelhető ismeretterjesztés az arcfelismerésről/szemfelismerésről/rendszámfelismerésről, különféle ilyen algoritmusok működéséről? Ha valaki tudna ilyet linkelni, azt nagyon megköszönném :)

[ Szerkesztve ]

"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto

(#41026) gorgo válasza b.vr (#41019) üzenetére


gorgo
(őstag)

Nincs azzal semmi baj, fikázni ott a kiváló Fotózz.hu ott kiélheted ilyen irányú hajlamaidat.

"A fényképezőgép lévén vásárlói vagy turistái leszünk a valóságnak..." • https://www.flickr.com/photos/69538433@N04/

(#41027) Freddy76 válasza Marseille199 (#41025) üzenetére


Freddy76
(PH! addikt)

Nekem múltkor egy anyaghoz kellett, magyarul semmi érdemlegeset nem találtam. Angolul ha tudsz, guglizd meg a "face recognition" szavakat.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#41028) b.vr válasza gorgo (#41026) üzenetére


b.vr
(őstag)

Nem gondolnám fikázásnak, ha egy nem jó képről megállapítom azt a tényt, hogy nem jó. Persze ha olyan frappáns válaszok születnek hogy pl. vannak ennél sokkal rosszabbak is, akkor amúgy is minden rendben van.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#41029) Mercutio_ válasza b.vr (#41028) üzenetére


Mercutio_
(PH! félisten)

Nem kell ezt túldimenzionálni.
Ez itt nem a képelős topik, ennyi. Ha képet akarsz elemezni ott éld ki magad, itt nincs ilyen jellegű elvárás, ott viszony nyilván a saját műveidet is illik prezentálni ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr SEIKO SRP639 és SKX009 búvár-, Orient és Pulsar Chronograph karórák, Panasonic 20/1.7 II és 45-150, M.Zuiko 30/3.5 macro m4/3 obik, Streacom ST-F7C mITX HÁZ, + 1000 hasznos holmi

(#41030) b.vr válasza Mercutio_ (#41029) üzenetére


b.vr
(őstag)

egyrészt linkeltem már képet, másrészt rövid időn belül a negyedik igen frappáns válasz... na további jó szórakozást :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#41031) Mercutio_ válasza b.vr (#41030) üzenetére


Mercutio_
(PH! félisten)

Nyilván itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter:R

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr SEIKO SRP639 és SKX009 búvár-, Orient és Pulsar Chronograph karórák, Panasonic 20/1.7 II és 45-150, M.Zuiko 30/3.5 macro m4/3 obik, Streacom ST-F7C mITX HÁZ, + 1000 hasznos holmi

(#41032) jjeahh


jjeahh
(PH! nagyúr)

nem lehet valahogy kimoderálni a p*rnós hsz-met? :DDD miattam ne vesszetek össze már

Flickr: goo.gl/Oinpxa | Fb: facebook.com/n.barni | Insta: n_barna

(#41033) Studi válasza jjeahh (#41032) üzenetére


Studi
(PH! kedvence)

Nem kell, szekszi így az "öreg" Pen, csak az a sárga szűrő nem szép rajta. :)

"Life is too short to remove USB safely." - Képeim a Flickr-en: https://www.flickr.com/photos/rstudi/

(#41034) Ear001 válasza hegyimorc (#40999) üzenetére


Ear001
(őstag)

Canon Pro 1 2005-2008, Olympus 520 2008-2014, igaz ehhez vettem két obit az alapkitben adottak helyett és most azt hiszem jön egy E-M10, mert mindazt tudja, amiért az 520-at vettem annó és azt is, ami hiányzik belőle, de eddig valahogy kitrükköztem, megalkudtam vele. Pedig nagyon sokat gyúrtam a komplett Canon-Nikon-Pentax-Sony kínálatot, gyötrődtem sokat, mire kitaláltam, hogy a 4/3 jó lesz nekem.

Közben elég sok gép és objektív megfordult a kezemben, de sose volt a must have érzés, illetve ha volt, akkor az olyan elérhetetlenül drága volt, hogy nem is volt.

[ Szerkesztve ]

(#41035) ROBOTER


ROBOTER
(PH! addikt)

A Samyang AF-es obikat akar kiadni? Na az azért érdekes lenne, ha MFT-re elkezdene olyan minőségű obikat kiadni, mint a halszem vagy a Canon/Nikon bajonettes 14mm.

(#41036) Studi válasza ROBOTER (#41035) üzenetére


Studi
(PH! kedvence)

Ha még a Samyang, de egyelőre a Sigma és a Tamron se kápráztat el minket. :(

"Life is too short to remove USB safely." - Képeim a Flickr-en: https://www.flickr.com/photos/rstudi/

(#41037) jjeahh válasza ROBOTER (#41035) üzenetére


jjeahh
(PH! nagyúr)

ezt hol láttad? :)

Flickr: goo.gl/Oinpxa | Fb: facebook.com/n.barni | Insta: n_barna

(#41038) ROBOTER válasza jjeahh (#41037) üzenetére


ROBOTER
(PH! addikt)

lenstip

(#41039) jjeahh válasza ROBOTER (#41038) üzenetére


jjeahh
(PH! nagyúr)

ez brutál jó hír, ha mft-re is lesznek gyors, olcsó, penge samy-k :D
de a logó kb olyan fejlődésen ment át, mint a duna tv logója grafikailag :DDD

Flickr: goo.gl/Oinpxa | Fb: facebook.com/n.barni | Insta: n_barna

(#41040) EFT


EFT
(kvázi-tag)

Változtak az árak az olympusmintabolt.hu oldalán. Sajnos nem jó irányba:
E-M10 1442 EZ Kit 279.990Ft
E-M10 váz 209.990Ft
Akárhogy számolom, ez sem 400$ körüli áron jön:
M.Zuiko Digital 25mm 1:1.8 139.990Ft
És ezt sem mondanám olcsónak ennyiért:
Vázsapka méretű objektív 9mm 1:8.0 34.990Ft

(#41041) rbalint88 válasza EFT (#41040) üzenetére


rbalint88
(PH! addikt)

na, most már biztos, hogy csak használt e-m10 kitem lesz egyszer...

#budasidehighlife

(#41042) |AP| válasza EFT (#41040) üzenetére


|AP|
(PH! addikt)

nem remekel mostanában a forint az tény, de inkább az első árak voltak gyanúsan alacsonyak (+30k a kitobiért :Y ).
Ezek sajnos sokkal reálisabbak. Viszlát Pana árcsökkenés...

http://www.flickr.com/photos/apollai

(#41043) Studi válasza |AP| (#41042) üzenetére


Studi
(PH! kedvence)

Ha a GX7-re gondolsz, akkor még mindig 100-al van alatta az E-M10 Prémium Klub kedvezménnyel, és 75-tel listaáron. A váz ára nem módosult jelentősen, még mindig a bőven megéri kategória. A kitobival viszont így már nem hiszem.

"Life is too short to remove USB safely." - Képeim a Flickr-en: https://www.flickr.com/photos/rstudi/

(#41044) ROBOTER válasza EFT (#41040) üzenetére


ROBOTER
(PH! addikt)

aztaku...

(#41045) Freddy76 válasza EFT (#41040) üzenetére


Freddy76
(PH! addikt)

Nem is a váz ára ment fel sokat (az csak 10.000), hanem az obié. Ez viszont már elég jelentős különbség.

Viszont a mintabolt ászf-jének alábbi pontját meg lehetne kérdőjelezni: "Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek." A fogyasztóvédelemnek ez szerintem nem tetszene.

Aki rendelt meg, kapott valamilyen értesítést?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#41046) Lassú Víz válasza EFT (#41040) üzenetére


Lassú Víz
(őstag)

Hát akkor ennyit a 14-42 EZ obiról. Ahogy korábban is írtam ezen az áron nem érdekel. És a 9-es vázsapi is kikerült a gondolkodás nélkül kell körből.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#41047) ROBOTER válasza Freddy76 (#41045) üzenetére


ROBOTER
(PH! addikt)

Na ennyit a csoportos kedvezményről... :D

(#41048) EFT válasza ROBOTER (#41047) üzenetére


EFT
(kvázi-tag)

Most az lesz az alku tárgya, hogy az eredeti áron a vázat megkapjátok-e ;]
Mivel azon az áron fűtöttek be titeket, az jár neknek, nem? :D

[ Szerkesztve ]

(#41049) Freddy76 válasza ROBOTER (#41047) üzenetére


Freddy76
(PH! addikt)

Úgy látszik, hogy a mintaboltoknak is ki van adva, hogy feltétel az Olympus szervezeti és működési kultúrájának átvétele, vagyis minden a felhasználók által üdvözölt, jónak talált dologba bele kell tenni valamit, hogy a "majdnem jó" eredményből a "majdnem" se vesszen el.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#41050) Studi válasza Freddy76 (#41045) üzenetére


Studi
(PH! kedvence)

A váz még mindig best buy. A többi engem nem érdekel. :DDD

Viszont ha jól látom felfelé mozdult az E-M10 ára is. :Y Szerintem az importőr már beárazta a 340-es HUF/EUR árfolyamot. :(

"Life is too short to remove USB safely." - Képeim a Flickr-en: https://www.flickr.com/photos/rstudi/

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.