Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz MC Pite #16283 üzenetére

    Már többször írtam (ígérem nem írom le még egyszer) hogy GH1-et vegyél 14-45-tel.

    Nem vagyok egy Capa, de hülyeségeim miatt az mft-ben szinte minden gép megfordult nálam, vagy használtam pár óra hosszát ( :D ) és én használhatóság-minőség-élményfaktor szinten magasan a GH1-et találtam megfelelőnek a 14-45-tel.

    1. 14-42-t felejtsd el, ha valakinek a 14-45 szorulós, akkor a 14-42 egyenesen WD 40 után kiált
    2. Össze sem lehet hasonlítani rajzban a kettőt, a 14-45-öt abszolúte nem kell rekeszelni (sőt nem is igazán tanácsos) már alap értékeken tűéles (vagy tűhegyes, kinek mi tetszik) képe van, megdöbbentő részletekkel...én személy szerint nem vettem észre érdemi felbontás beli különbséget a 20-as palacsinta és közte, persze a stabi és az af gyorsaság miatt egyértelműen egy ollránder, ha nem akarsz miniatűr obit a gépre (de GH-kra felesleges, mert a legbehemótabb mft masinák)
    3. Ne bánd hogy lekopott a GH1, mindegyik lekopik a sarkánál, nekem 3 volt de egy volt ép, amit 0 kilométeresen vettem
    4. GH1 egy eszméletlen jó kép és videó masina, nekem minden tekintetben jobb volt mint a GH2 (nem tapizok soha...nem érdekel, ellenben nekem nem jön be a GH2 szíbvilága, kissé sötét - videón is - és a GH1 kissé kisebb fájlokat lő - ez pedig neked jó hír, hiszen hallom zanzákkal dolgozol)
    5. 14-140-et felejtsd el, ha nem akarsz egy bitang nehéz videó optikát...de itt már tényleg dslr méretről súlyról beszélünk, én mindkétszer megrettentem tőle, volt amit aznap becseréltem (Istenm azok a szép idők...igaz Mercutio komám! :) )

Új hozzászólás Aktív témák