Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz nord_ #16120 üzenetére

    Nyilván az árérzékeny csoportról van szó - azt már kívülről fújom hogy: 'Jaaa, ne ezzel/kit üveggel nézd hanem ezzel a 2-3× annyiba kerülő obival hogy milyen képeket csinál!'

    Értem én meg látom is, de nem abban a ligában játszunk... Azaz ahogy munkatársam is - meg én is - nézi, váltana valamiről, valamilyen téren többet szeretne, és ez is többet hoz.
    Hogy 1100D+18-125 220ért, vagy GH2+14-140HD 370ért, nem túl nagy dilemma. Más kérdés hogy nekem kicsit mezítlábas az 1100D, de neki nincs gomb/gumírozás hiánya a vázon.

    Plusz ha 'egyben' nézzük, rossz fénynél/mélységélességnél amit veszítünk az egyszerűbb obin, annyit nyer(het)ünk a szenzoron (saccra, nem nézegettem teszképeket). Viszont ha valaki talál ilyen összemérést, szívesen meglesném :R

    szerk: Akinek nem kell a halk af moci mert letojja a videót vagy idáig is volt zaj és nem érdekli, annak 200 alatt ott a canon obija (sejtem hogy az sem sokkal jobb, csak ha a sigma olyan xar).
    Pl vakarnám a fejem hogy simgával 1100D vagy X-S1, legalább 1-1 hétvégés használat kellene hogy állást tudjak foglalni, a papírforma kevés.

    szerk2: Tudom, nem vagyok egyszerű eset, de váltani is szeretnék, meg nem is egy tonna pénzt áldozni erre - az eredménnyel arányosan kb.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák