- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
válasz
hurenzon #82245 üzenetére
Szia!
Én plusz 3 év garit vettem, és a 2 év végén lett kijelző hibás. A garancia megy tovább, az eredetileg meghatározott garancia végéig lesz garanciális az új készülék. (értelem szerűen, ha az új gari több, akkor addig, ha pedig a vásárolt akkor az.) Ilyenkor a vásárlás helyszínén a garancia kötvénynél átírják a típusz számot.
Nekem 2020-ig volt garis a régi tv, így az új is addig lesz (2év gyári + 1év fennmaradt a régiből).
Remélem tudtam segíteni. -
rzerge
aktív tag
válasz
hurenzon #82099 üzenetére
nekem is kijelző hibás lett a 47es FHD a gari lejárta előtt 1 hónappal.
Csinálj róla fotókat, amin látszik a hiba. Nyomj egy képernyőtesztet, ahol látszik a szériaszáma a tévének, meg a hiba jelenség is. Illetve úgy is csinálj képet, hogy látszik a menü+hiba, meg mondjuk okos alkalmazás vagy hdmi bemeneten látszódik a hiba.
Aztán jelentsd be az LG oldalán a hibát. Felhívnak majd az ügyfélszolgálattól, majd valószínűleg a szervíztől is, aki majd fog kérni képeket.
Nekem nem javították meg, mert egyértelműen panel hiba volt, és kaptam egy cserepapírt, amit a vásárlás helyszínén tudtam beváltani a bruttó vételárig vagy felette. -
rzerge
aktív tag
válasz
Indiant #82056 üzenetére
Mondjuk ezzel vitatkoznék.
Nekem egy LB731 volt és utána jött az UH664v. Ég és föld a két tv közötti különbség. Sokkal szebb színek, élek, stb... és ez csak egy 664, 7es 8as széria biztos "smooth"abb.
Ez az én véleményem.Nekem pl a falon, de ezt jobban sikerült megcsinálni, mint az előző szériát, talán kicsit keskenyebb, és jobban elférnek a csatlakozók. Igaz jobb, ha mindenből "L" csatival rendelkezik az ember.
Még annyi, hogy így a falon abszolút nem látszik, hogy fehér, csak annyi hogy ezüst keretes. -
rzerge
aktív tag
Beújítottam végül a UH664v-t. Azt kell,hogy mondjam ég és föld az LB731-hez képest.
Az utóbbi panelhibás lett, így kaptam egy csereutalványt, amit az euronicsban tudtam beváltani. Sajnos nem nagy a választék náluk, és az új szériás LG-k meg még nagyon drágák (illetve nem is volt készleten, csak webáruházban), költeni meg nem akartam pluszba, így maradt a 664.
Gyors, szép a képe nagyon, felhősödést nem látok, sarkok nem világítanak (ezek mind megvoltak a 731-nél).
NAS-t ez is viszi szépen, igaz 4k-val nem próbáltam, de a 1080-at zökkenésmentesen viszi, tekerni is lehet benne.
Böngészője is sokkal jobb, mint a 731-nek volt, gondolom több lett a memória is a készülékben.Ami viszont elsőre feltűnt, hogy nagyon könnyű a készülék. Igaz ez 43as, de ehhez mérten is (szerintem).
Remélem ez nem döglik be 2 éven belül, max akkor lesz megint egy új tvm...
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Kaphatóak az új 2017es tv-k. Szerintetek mi lehet a különbség a következő kettő között?
UJ670 vs UJ710V
Ahogy én néztem csak annyi hogy a 710eshez van magic remote, mig a másikhoz nincs.
Sajnos még nem sok info van róluk, de talán a 670 jobbnak tűnik mint az előző szériás 664v -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lb 731v tévém. Egy ideje jött elő, hogy egy-két csatornát rosszul (kockásan) hoz. A minap pedig már be sem hozza jelhiányra panaszkodva. A többi csatornával nincs gond. Digi tv, digitális adások.
Van egy másik (régebbi) szériás lg tv, azon nincs ilyen gond, ugyanarról az elosztóról mennek.A kérdésem, hogy lehet ez esetleg kábel hiba, vagy pedig "egyértelműen" tv hiba, mert csak 1-2 frekvenciával csinálja ezt, a többi pedig tökéletes.
Ezzel lehet garanciáztatni? Tudják javítani vagy csere?
Köszönöm
-
rzerge
aktív tag
válasz
huncutka1029 #75394 üzenetére
És van erre valami alternatíva? Mert még betölteni se nagyon tudja... Netcast rendszeren szépen megy.
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lb731 tévém. Az epg-vel lenne egy kis problémám. Lehet, hogy általános vagy szolgáltató hiba, de nálam elég gyatra. Digi kábeles szolgáltatásom van, a tv magyarországra van állítva. A csatornák szépen mennek, de az epg majdhogynem nulla. JÓ vannak rajta kiírások, de pl reggel a délutáni műsort nem lehet megnézni (akármennyit várok bekapcsolás után, vagy akár napközben bármikor). Illetve van, hogy ki sem írja egyes csatornáknál, hgoy mi fut éppen rajta, csak akkor, ha odakapcsolok, és akkor (gondolom) frissíti.
Lehet ez ellen valamit tenni? Másik régióra kell állítani a tvt? VAgy egy digi hiba, és ez van?
Köszi -
rzerge
aktív tag
válasz
Diamond500 #64235 üzenetére
Nekem is ez jön fel, frissítek is.
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok. Örülünk? Van frissítés LB szeriara?
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Mire kell beállítani egy lb731 tv-t, hogy minden csatornát megtaláljon a digitől?
2-3 dolgot nem talál, és elvileg nem kell rá külön előfizetni most augusztus 1-től -
rzerge
aktív tag
Elérhető új frissítés lb73x-re. Lg oldalon is, és a tv is feldobta. Úgy látom ez az a frissítés, ami hibás volt a weboldalon.
Új verzió: 04.45.25
webOS: 1.3.3-3251 -
rzerge
aktív tag
az előbb beszéltem az LG supporttal a hibás firmware fájl miatt, és elvileg már a múlt héten jelezték az illetékes IT kollégák felé...
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes megvárni, amíg a tv OTA frissíti magát, vagy mehet fel a magyar lg oldalról az új firmware?47lb731
Software_File(Version_04.45.04).zip -
rzerge
aktív tag
válasz
FRENK1988 #57161 üzenetére
az összefoglalóban benne van a garancia.
euronics-ba vettem egy 47lb731v, 1 év garancia van rá hivatalból, és vettem mellé még plussz garit, így 5 évre lett egy garanciális tv-m, ami ha leesik, tönkremegy, akármi történik vele, akkor egy kisebb összeg fejében (10-15%) cserélik, vagy cserélheted, ha nem tudják javítani. Kb úgy képzeld el, mint egy Casco-t.
Ha nagyobb értékben veszel, akkor (szerintem) érdemes rákölteni, főleg ha van egy gyereked, macskád,kutyád, huzatos a lakásod, sok bulit tartasz, stb... -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lb731 tv-m, amivel szeretnék dlink (plextor nincs rá elvileg, fun_plug minidlna van rajta) nasrol filmeket lejátszani. Lejátszás szépen megy is (igaz néha megtelt memóriaval kilép), csak valahogy a feliratokat nem akarja betölteni. Próbálkoztam mindenfele atnevezessel, de sehogy sem akarja.
Tudna valaki valami ötletet adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest