- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
nünüke1975 #93175 üzenetére
Igaz. Magic távkapcsal a tv menüjébe lépve univerzális távirányító.
-
TaylorPro
addikt
válasz
nünüke1975 #93173 üzenetére
-
TaylorPro
addikt
Ismét le a kalappal az LG gari előtt!
Bemásolom a levelem egy részét, és akkor ha valaki így jár mint én legalább nyoma van.
"A hiba leírása a következő:
A távirányító a TV-t megfelelően kezeli. A TV egy LG 43UJ634V. Viszont, a TV-re van kötve egy Thome IP TV beltéri amit a Magic távirányítóval szeretnék vezérelni. Beállítom az univerzális távirányítót a TV menüjében, kiválasztva a Thome beltérit. Látszólag jól is működnek a funkciók, csak a probléma az, hogy hol viszi a beltérit, hol nem. Például tekerem a görgőt amivel csatornát vált, és viszi, nem viszi. Ugyan ez a navigációs gombokkal is. Visz példálul tíz lépést, utána hármat nem. Tizenöt lépést nem visz, utána visz kettőt, stb. Teljesen kaotikus a működése. A távirányító új kora óta ilyen, csak nem volt vele idő foglalkozni. Biztos hogy hibás a távirányító, mert ugyan ezt a TV-t, ugyan ezzel a beltérivel, egy kölcsönkért LG AN-MR18BA Magic távirányítóval hibátlanul lehet vezérelni. A TV-t és a beltérit is. Ezzel a távkapcsal is kompatibilis a TV. Van egy régebbi LG 47LB671V TV is itthon, ehhez egy AN-MR500G Magic távirányító van, ami szintén hibátlanul kezeli a Thome beltérit.
Tehát szeretnék egy működő távirányítót garanciában. Egy AN-MR650A vagy egy AN-MR18BA típust."
Egy hét alatt ma vettem kézbe egy új AN-MR18BA távirányítót ami hibátlanul működik. Természetesen előtte telefonos egyeztetés, a hibás távot tokkal vonóval, papírokkal visszaküldtem a központi szervizbe és kérdezés nélkül küldték futárral az újat.
-
TaylorPro
addikt
Van egy LG AN-MR650A magic remote távirányító. Nem mindig viszi a Thome IP TV beltérit. A jelenség az hogy a navigációs kört nyomkodva le fel van a csatorna betekintés, görgővel csatorna váltás. Nos ezt van hogy viszi, van gogy nem. Az infra jelet kiadja azt teszteltem. Más tapasztalt ilyet?
-
TaylorPro
addikt
Lehalt a WD Passport Ultrám. Arra gondoltam hogy egy külső aluházba tennék notebook vinyót. WD valamilyen külső házzal. Ilyet használ valaki? Nem lesz kompatibilitási gond? Elég egy 500GB-os lemez.
-
TaylorPro
addikt
válasz
miki1234567 #89276 üzenetére
Szia!
MM online. Kifuttatták. Szerintem jó TV. Gyors a menüje, szép a képe. Egy negatívot tudok mondani. Full műanyag az egész készülék. Például van egy LB671V is itthon, ez full fém. Ez után a kidolgozás bazári. Amúgy jó TV.
-
TaylorPro
addikt
Elcsíptem ezt a TV-t itt az MM-ben 105599Ft-ért 0%-os THM-re. Jó vétel volt és a TV is ennyiért szuper. 5 év gari se hátrány.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Diamond500 #89069 üzenetére
Bekapcsoláskor hamarabb betölt mindent.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Tegnap jött frissítés 47LB671V-re.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Kellene egy 109cm-es LG Smart FullHD TV ami kezeli a magic távirányítót is. Nem nagyon akarnék 4K TV-t, de lehet nem lesz más választás és ezt kell megvennem: [link]
Olcsón kell vállalható TV a hálószobába, Thome IP TV-hez. Szóval valami tipp vagy tuti vétel?
-
TaylorPro
addikt
Most dobta fel a TV a 05.00.15 verziót. Látom volt itt bétaként is. LB 671V.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Lacielvtárs #65977 üzenetére
Undorító! Igazából a Tesco használja ki az embereket
-
TaylorPro
addikt
Le is halt a Tesco Black Friday oldala.
-
TaylorPro
addikt
Az aksi témára. eneloop aksit vegyetek. Nekem a fehér 2000mAh aksival megy több hónapot az MR500. Ezek a legjobb akuk a piacon, nekem nagyon beváltak.
-
TaylorPro
addikt
Az összefoglalóban lévő leírással egyből sikerült a downgrade, majd a TV neten meg is találta az új verziót. Fel is ment szépen. Köszi a leírást!
-
TaylorPro
addikt
Volt már? Még most olvasom a hivatalos közleményt a frissítésről: [link]
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Van egy 47 LB671 tv. Érdemes hozzá venni Blu ray lejátszót? DVD lejátszó mindenképpen kell. Elsősorban LG-re gondoltam. Ha szürke importos, számlával lehet itthon gariztatni az LG-nél?
-
TaylorPro
addikt
válasz
LucasGrant #60525 üzenetére
Köszi! Kipróbáltad?
-
TaylorPro
addikt
Pár perc és felteszi. Tiszta telepítés? Ajánlott ilyenkor egy gyári beállítást csinálni és újra beállítani mindent.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz
Stevenstyle #58688 üzenetére
Az összefoglalóba bele lehetne írni mert visszatérő dolog.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Beni2360 #58681 üzenetére
Az IPTV felvevős és nem felvevős boxnak ugyan az a távja. Legalábbis amit én láttam. És amit linkeltem, az alapján beállítható az univerzális távirányító. Ha már viszi a boxot, a TV képernyőjére kirakható a teljes értékű box távirányító, míg az MR az alap funkciókat viszi.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Diamond500 #56787 üzenetére
Hamarabb kapcsol be. A hangerő és csatorna váltás hamarabb elérhető. hamarabb bejön a menü. Menüben a navigálás is gyorsabb. Nem placebo.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
A honlapon lévő legújabb frissítéssel nekem gyorsabb lett a TV. 47LB671v. Jó lenne ha jönne a még gyorsabb WebOs 2. De ez is jó már így teljesen szerintem.
-
TaylorPro
addikt
válasz
ikriszti1986 #52133 üzenetére
Nem gyenge történet. Majd számolj be itt a fejleményekről ha gondolod. Remélem meg lesz a készüléked!
-
TaylorPro
addikt
Kíváncsiságból rákötöttem a pc-m a 47 LB671v-re és szuper jó még game mód nélkül is! Ilyenkor újra eszembe jut hogy régóta akarok egy "házimozi" pc-t összerakni. Xbox gamepaddal szuper jó ezen játszani, igazi konzol élmény.
Ja, és most erről netezek, pc+tv.
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #51603 üzenetére
Jogos a kérdésed! A garilevelet a számlával együtt kellett volna küldeni a csomaggal együtt. Csak érdekes módon mint ha direkt lemaradt volna én is ezt éreztem. A lényeg hogy minden jól alakult. Vasárnap be lett üzemelve a második tévé is apósnak, hibátlan mind kettő.
-
TaylorPro
addikt
Most jött meg a DigitalKo-tól a második TV-nek a garilevele postán.
Mindezt csak azért írom mert szerintem nagyon ajánlott bolt. Két TV-t is vettünk innen, egyet decemberben, egyet januárban. Mindkettőnek lemaradt a garilevele csak számlát kaptunk. Az egyikért bementem Debrecenbe, ott van a főhadiszállásuk, a másikat postán kértem. Mind két készüléket egyedi áron olcsóbban kaptuk. Az első december 23. érkezett az utolsó pillanatban karácsonyra, úgy hogy ez keddre esett, és előtte vasárnap este háromnegyed nyolckor rendeltem meg. A honlapjuk nem a legjobb, de telefonon mindent jól kommunikáltak. Többször is visszahívtak amikor nem tudtam őket elérni. Türelmesek, nyugodtak, udvariasak. Semmi kifogásolnivalót nem tudok mondani. Példaértékű szerintem. Szóval aki gondolkodik vásárláson nyugodtan vehet tőlük.
A futárcég is kiváló volt! Transoflex. Volt mail és sms értesítés is. A futárral tudtam egyeztetni.
-
TaylorPro
addikt
válasz
luckyman #51107 üzenetére
Nem frissítettem semmit. Most elindítottam és frankón működik. A napokban amikor írtátok hogy nem jó akkor nekem sem volt jó. De most igen! Nézzétek meg.
Nem csak a kliens oldalon múlik ez a beletekerés hanem magán a youtubon is. Van sok api ami felelős dolgokért.
Más: Közben megjött a digitalko-tól az újabb 47 LB671v, csak este tudjuk kipróbálni, após kapja meg szombaton ajándékba. A garilevél ismét lemaradt, csak számla van. De sebaj mert én betudok érte menni. Kicsit olyan érzésem van mint ha spórolnának a garilevéllel és direkt felejtenék el...
-
TaylorPro
addikt
Végre jó a Youtube idősáv is!
Más: Én nem vennék 650-est a helyi sötétítés hiánya miatt, mert szerintem ez egy jó funkció, ami a felhősödés és bevilágítás ellen is jó.
-
TaylorPro
addikt
válasz
dio001 #51039 üzenetére
Én tuti nem hagynám annyiba és nagy balhét csapnék! Jóhiszemű vásárló megtévesztése! Gyökerek! Én is tudnék menni veled.
Nem árt ha ketten mentek és az egyikőtök határozott és eltántoríthatatlan. Ha elég magabiztos vagy, tudod hogy mit akarsz, és tudod hogy igazad van akkor egyedül is megoldod.
Más: digitalko-tól holnap jön még egy LG 47 LB671v 165-ért, így újra van egy kis izgalom...
-
TaylorPro
addikt
Most lett beüzemelve az IP TV beltéri a TV-hez. Szuper jó ez a Magic Remote hogy kezeli!
-
TaylorPro
addikt
válasz
DaliBaba #50570 üzenetére
Szia! Köszi! Én fel is telepítem! Igaz hogy ez van rajta, de ez csak hivatalos forrás. Csak valószínű downgrade kell előbb....
Más: Az itt közölt downgrade biztonságos az LB szériánál? Nem szeretném téglásítani.
Ha jól meg gondolom elég egy bináris ellenőrzés hogy van-e valami különbség attól amit korábban felraktunk.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Metacska #50366 üzenetére
Itt mindent leírnak: http://www.digitalko.hu/informacio.php
Telón, mailben ugyan ezt mondják. Debrecenben személyesen elérhetőek. Korrekt hozzá állás, mindenhol pozitív vélemény. Mi kell még? Fentebb leírtam mindent érthetően szerintem. Gyári garilevél+számla. LG-nek meg csak a számla is elég csak hazai vásárlás legyen.
-
TaylorPro
addikt
digitalko. Nagyon elégedett vagyok velük, személyesen voltam is bent náluk Debrecenben. Normálisak, végtelenül nyugodtak. Amit rendeltem egy LG 42 LB730 volt, nem tudták mikor tudják szállítani mert kifogyott. Vártam, majd mérgemben megrendeltem egy 47 LB730-cat. Ez sem volt készleten, bizonytalan szállítás. Majd felhívtak hogy lenne egy egyedi ajánlatuk, 47 LB671 165 ezerért, én meg belementem és nem bántam meg. Garilevél lemaradt, mondták elküldik, de én bementem érte. A TV bontatlan volt és hibátlan.
-
TaylorPro
addikt
Én nem régen jártam végig ezt az utat. Én is kínlódtam hogy 42 colos 730 vagy 47 colos 671? Maradt a 47 colos 671 165 ezerért gyártói garival. Nagyon nem bántam meg, elégedett vagyok vele nagyon. Nézd meg valahol egymás mellett a 42-47 colt, kimondva nem sok az a 13cm, de nézve, látványban sokkal többet ad a 47 col mint a 42. Szóval szerintem 47 671. A 730 és a 671 szinte egy kutya. Még annyi hogy a 671 is szinte fém teljesen. A panelen körbefutó keret, hátlap, elöl a díszcsík, lábak. Minőségi nagyon, a 730-as talpa sokaknak jobban bejön, nekem is, de a 671 se kutya látvány egy szobában.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #50301 üzenetére
Más: Amióta meg van a TV olyan filmnézés dömping van itthon hogy ma rendeltem egy 1TB-os vinyót a letöltésekhez mert a pc totál tele. A Passporton is szépen gyűlnek a filmek. Kinyílt a világ! Ez az első LCD TV-m, már nagyon régóta szerettem volna. A nyáron elszállt a "nagy" 72cm-es katódsugaras Thomsonom, így volt indok a vásárlásra.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz
huncutka1029 #50291 üzenetére
Foltos, koszos a homogén kép, én erre gondoltam nem a sötétebb sarkokra, látszik is a képeken. Élőbe másabb, nehéz lefotózni.
-
TaylorPro
addikt
Itt vannak a képek a koszosodás jelenségről. Bevilágítás nálam egyáltalán nincs, fekete háttérnél olyan mint ha ki lenne kapcsolva a kijelző. Nincs IPS glow jelenség. A képek szürke, fehér, fekete, zöld homogén képek. Ez így rendben van? Mi a véleményetek? A fotó nem teljesen azt adja vissza mint élőben.
-
TaylorPro
addikt
Tudom lerágott csont, nem is akarok rajta rugózni, de ez a koszos-foltos jelenség ez tényleg általános és technológiai betegség? Tehát nem a felhősödésre gondolok. Erre is láttam van valami szaknév csak most nem találom.
-
TaylorPro
addikt
válasz
sicc33 #50261 üzenetére
Kifogtam már rengeteg hibás terméket életemben. A TV bekapcsolása előtt elmondtam egy mi atyánkat, mert rettegtem attól hogy vissza kell küldeni, pixelhiba vagy egyéb ok miatt. Jó áron is vettem, egy szavam nem lehet. Ezt a koszosodást meg túlélem, tökéletes TV úgy sincs, filmet nézni meg szuper jó rajta. Azóta hogy megjött minden nap nézünk a külső Passportról valami MKV filmet házimoziban. Tök jó, nagyon szeretjük a feleségemmel.
Téged is megértelek, rettentő kellemetlen a gariztatás bármi is az. Nyűg az ember hátán. Sok sikert kívánok! Majd írd meg a fejleményeket.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Valaki meglephetne egy LG 47 LB671 képbeállítással. Pumma, neked ilyen van ha jól rémlik? Kíváncsi lennék más véleményére. Köszi előre is!
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
BUÉK!
Lehet velem van a baj, de nekem a gyári Standard kép mód tetszik úgy ahogy van. Hiába piszkálgatom, mindig ennél kötök ki.
47LB671v
-
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #49550 üzenetére
A 15cm-es 430Ft-tól: [link]
Ugyan ez 3.0-ban: 1346Ft-tól.
Kellene 4 db. Egy pendrive, egy HDD, a másik kettő apósnak.
A WD Passport Ultra kábele 3.0, visszafelé kompatibilis persze. A toldók a TV-ben maradnak, ha a TV 2.0 akkor bőven jó neki a 2.0 toldó.
Apósom nem sejti hogy kap egy tévét januárban, lesz öröm.
-
TaylorPro
addikt
Mi lett itt LG fika topik? A többi márka jobb? Én is elégedett vagyok a 47 LB671-essel. Tisztába vagyok a hibáival, de nem a hibákra koncentrálok hanem élvezem azt amit nyújt. Amióta meg van minden nap filmeket nézünk, youtubot. És annyira tetszik hogy rendeltünk még egyet 165-ért gyártói garival! Ennyiért mutassatok jobbat!
-
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #49393 üzenetére
Na igen. De a hdd pont ezért kellett hogy minden adatmozgás megoldódjon. De sebaj, jó ez így. Viszont veszek egy rövid 3.0 USB toldót hogy se a tv se a hdd usb aljzata ne menjen tönkre a húzgálástól.
Más:
Dec. 23. érkezett a futár a digitalkotól. LG 47 LB671v. 24. bontottuk ki mert akkor jöttem haza. Teljesen originált bontatlan csomagolás. Érintetlen szűz TV. Ketten feleségemmel kibontottuk, vigyázva a kijelzőre, hátára fektetve rászereltem a lábakat. A TV hibátlan, pixel és sérülés mentes. Besza-behu, imádjuk! Ma rendeltem apósomnak egy ugyan ilyet mert megnézte és készen volt a tévétől.
A gari levél lemaradt, de most pont megyek Debrecenbe és beugrok a digitalko-ba és adnak gari levelet. Nagyon megvagyok elégedve velük, korrektek voltak. A TV-vel is nagyon elégedettek vagyunk, jó választás volt nagyon. Sokan fanyalognak az IPS miatt, én nem is vennék mást. Lehetne erősebb hardver a TV alatt, de használható, szépen teszi a dolgát. A képét a képvarázslóval állítottam be, teljesen jó. Azóta hogy itt a TV nem győzzük nézni a filmeket. 3D, Full HD minden. A hangszóróival is elégedett vagyok, Tv-nek bőven jó, másra itt a házimozi. Jövőre csináltatok alá egy profi TV asztalt. Szóval minden tiszta boldogság!
A legfontosabb, köszönöm a topiknak és mindenkinek az infót és segítséget!
-
TaylorPro
addikt
válasz
huncutka1029 #49368 üzenetére
Sejtettem, ezt az egyet nem tudtam megoldani. Így sajna mindig dugdosgatni kell a winyót ha filmet akarok rátenni. Sebaj.
-
TaylorPro
addikt
Megoldható az hogy a TV-re dugott külső merevlemez számítógépről látható legyen? LB671v
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest