- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TaylorPro #89247 üzenetére
Na megjött a TV (43UJ701V)! Szuper képe van!
A STB-ot is sikerült beállítani, bár ez a Vivo megzavart, mert ilyesmi nem volt benne. Cisco-t kellett választani.Viszont a böngészője egy határ fos.
Ilyen lassú izét még nem láttam, gyakorlatilag használhatatlan. Gondoltam a wifi rossz, de telefonról miracasttal (LG G4), simán megy a böngészés villámgyorsan ugyanarról a wifiről.
Majd megpróbálom kábellel is, majd szerzek valahonnan lan káblelt. Vagy felesleges, ez ennyit tud? -
*H*
aktív tag
válasz
TaylorPro #61544 üzenetére
Nagy változást nem vettem még észre. Frissebb a webOS, de ez is 1.4-es. Gyorsmenü van. Tulajdonképpen ez egy újabb fejlesztés, csak a verziószám alacsonyabb, de volt már ilyen.
#61559 Tobika1
Tulajdonképpen, mint írtam nagy változás nincs. Viszont, ha pár hét múlva a publikus is ezt a számozást követi, akkor downgrade nélkül azt sem lehet majd feltenni. -
Beni2360
félisten
válasz
TaylorPro #58679 üzenetére
Olvasgatok elég sokat de erre nem kerestem rá.
A link pl nem erről szól, mivel én legalább is csak a felvétel opciós boxot helyezem előnyben és erről is írtam.
A sima IPTV box egy nulla részemre.
Nekem is van a telón androidos távom de az a T-Hom saját appja, de a kettő nem megy egy appról.
De azért köszönöm a kisegítést szívesen veszek minden tanulási lehetőséget, hisz a jó pap is holtig tanul. -
direwolf
őstag
válasz
TaylorPro #51783 üzenetére
Szerintem kevered a fogalmakat. A felhősödés a nem homogén világítás miatt van (pontosabban a diffúzor hibája), és ha a helyi sötétítéssel akarsz ellene tenni, pont fordított eredményt érsz el, mert még jobban látszik a különbség az egyes ledek között. Ezért is írják minden tesztben, hogy kapcsold ki, mert többet árt mint használ.
Amire gondolsz, az a bevilágítás, ami a szar panel összeszerelés miatti oldalsó fényes/sötét foltok. De ez ellen sem tud semmit tenni a helyi sötétítés. Egy mikroszálas kendővel egyenletes erővel (de ésszel!) végigtörölgetni párszor, az esetleg javíthat.@Morris: nekem semmi bajom az 50LB650-el. Az enyém "csak" ennyire foltos. Megszoktam, nem zavar. De most úgy gondolom, hogy az LB671 a jobb választás a MR miatt. Bár ott meg a talp... inkább passzolok
-
Morris
veterán
válasz
TaylorPro #51751 üzenetére
Már nem foglalkozom vele. A javítási/csere igény leadva. Sőt, mondtam is a szervíznek, hogy mindenképpen másik (tipusú) készüléket szeretnék helyette. Nem voltak meglepve. Hozzátették, hogy ebből a szériából mostanában rengeteg a szervíz igény.
Mondtam, hogy ráfizetek inkább egy magasabb kategóriás készülékre is, aztán majd elválik mi lesz az eredmény.
Egyébként a szervíz meglepően emberséges és segítőkész! Én is adok nekik egy nagy piros pontot. (a végkifejlettől függetlenül) -
Shingen
addikt
válasz
TaylorPro #51601 üzenetére
Az a furcsa miért kell külön kérni ezt a gari levelet tőlük?
Miért nem küldik a számlával együtt automatikusan, érdekes, hogy külön kell kérvényezni, hogy adják.
Igen az oldaluk elég gyér.
A Transoflex-el meg valahol olvastam már negatív dolgokat.De a lényeg ,hogy nálad semmi probléma nem volt, és minden OK a Tv-kkel.
-
-
*H*
aktív tag
válasz
TaylorPro #50578 üzenetére
Amit feltettél az is hivatalos forrás volt az LG NSU szerveréről.
A lokálisan megoldható downgrade a készülék szemszögéből ugyanaz, mintha online frissítenéd a neten keresztül, nem USB-ről. A kockázat még kisebb is, ha vezetékesen van a PC és a TV is csatlakoztatva a routerhez, illetve már rendelkezésre áll a letöltött fájl. Itt már szinte csak egy áramszünet üthet be.
Binárisan nem is egyezhet a kettő, már a méretük sem azonos. Az egyik az online NSU frissítő fájl, a másik meg az USB verzió. Viszont az NSU is telepíthető ugye USB-ről. -
Metacska
aktív tag
válasz
TaylorPro #50360 üzenetére
Kicsit utánajártam a cégnek, és szerencsére ez egy üdítő kivétel, mert korrekt módon értékesítenek évek óta, ezért a megbízhatóságuk töretlen.
Bár jómagam százezrekért sohasem vásárolnék olyan helyről, amely nem rendelkezik rendes bolttal, fizikai megközelíthetőséggel, élő személyekkel, akik előtt verheted az asztalt, ha bármilyen probléma merül fel. Ahogy nézem a cégjegyzékben nyíregyházi a telephely, a tagok pedig ungváriak.
Egyébként, ahogy látom a garanciális ügyintézést csak az Ő ügyfélszolgálatukon keresztül intézheted, annak ellenére, hogy hivatalos gyártói garanciát ígérnek. Ez viszont akkor azt jelenti, hogy a TV nem a hivatalos magyar importőrön keresztül hozták be az országba, röviden szürkeimportos, a 27%-os ÁFA kijátszása érdekében.
Milyen jótállási jegyed van? Illetve lényeges, hogy hova szól?
-
VaDy
tag
válasz
TaylorPro #50340 üzenetére
Igen egyetértek, pont ezt figyeltem meg én is, +13 centi es mennyit szàmìt! A 671el az a frànya talppal van a bajom, nem az h nem tetszik hanem h annyira tàvol van a 2 talp egymàstól, nem tudom feltenni a forgatható tv àllvànyomra, forgatható fali konzol pedig 13tól van jò!
-
szabferi
tag
válasz
TaylorPro #50286 üzenetére
Cserébe neked van az az effektus hogy a 4 sarokban gyengébba megvilágítás
Amúgy az enyém is pont ilyen, sztem ez normális és tudom hogy a fénykép jobban kihozza a sarkok "fényhiányát" mint ahogy a valóságban látszik (gondolom a nagy záridó miatt).
Szóval ahogy elnézem a te TVd rendben van.
-
sicc33
aktív tag
-
luckyman
aktív tag
válasz
TaylorPro #50196 üzenetére
Én a videós beéllítást használom smart share 1080p 2D-hez, de nem meleg 2-vel hanem normálon. Inkább este vagy besötétítve.
3D-nél átugrik "eredeti"-re és mintha elfelejtené az előző beállítást.TV adásnál eco mód van a truemotion van 0/10-re állítva. Asszonynak így tetszik, nem piszkálom. De nem rossz szerintem sem annyira.
-
Shingen
addikt
válasz
TaylorPro #48973 üzenetére
" Ha sikeres a beregisztrálás, akkor ez azt jelenti hogy hivatalos gyártói Magyarországi garanciás? "
Nem!
Pl.
Hanem igényelhetsz szervizt ha vmi baja van a tvdnek, ott leírod a problémát és felhív az illető mikor megy javítani, így tudja milyen alkatrészeket vigyen magával.Ha azt mondták jár gyári gari akkor próbálkozz, de szerintem te is tudod, ha számlád van akkor is megjavítja az Lg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest