- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Sajnos az HBO Max és a Netflix sem működik már az LG 47LB731V típusú tv-nken.
Eddig ezt a hálóban második számú tévének használtuk viszonylag keveset ment. (Max. napi 1 óra). Az lenne a kérdésem, hogy a 43"-os kategóriában melyik LG-t érdemes most megvenni a régi helyére?
Köszi a segítséget!
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Xbox Series X mellé szeretnék 65”-os 4K OLED tv-t venni, ami tudja a 120 FPS-t. Melyik az ajánlott modell?
Most egy 65SK7900PLA-t használok 2.5 éve teljes megelégedéssel[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Végre beüzemeltem a 65SK7900-at, egyelőre egy gyors beállítás után nagyon tetszik, majd még finomítok rajta. De 278-ért ez ajándék volt az MM-től
-
h1mpi
félisten
MM-ban PH ajánlott plecsni az OLED mellett
-
h1mpi
félisten
Rövidesen be üzemelem a 65SK7900-at. Van valami tutorial a beállításhoz? (leginkább ahhoz, hogy megfelelő legyen a képminőség, színbeállítás)
-
h1mpi
félisten
-
-
h1mpi
félisten
65UK6950 vagy SK7900 2018-as? Ez a kettő maradt, ebből kell vennem az egyiket.
-
h1mpi
félisten
Jó a leírásod pont most gyötrődök amiben Te. Néztem OLED-et kiesett drága, néztem QLED-et és SUHD-t.
LG-m volt megelégedéssel, ha nem sokkal jobb a Samsung nem váltanék. A QLED és az SUHD is már sokkal drágább, mint egy 65UK6950-es ezért jó hogy leírtad, hogy a FHD után ez is nagy előrelépés. Én kb. ugyanilyen felhasználó vagyok mint Te.A Galmour napok árazása fogja eldönteni véglegesen, hogy mi lesz
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Aki nagyon vágja a QLED-OLED-et miért ne vegyek QLED-et? Sajnos a 65-ös LG-k Nekem drágák, a 65-ös QLED viszont megfizethető. Vélemény?
-
h1mpi
félisten
Október 10-14. Galmour napok (MM, Euronics) 20% kedvezmény mindenre elvileg. Érdemes várni.
-
h1mpi
félisten
Az Euronics boltokban kapható 55"-os OLED az kiállított darab vagy original?
-
h1mpi
félisten
válasz Janusz001 #90194 üzenetére
Szia!
Itt csak 349 000 FtErre is rákérdeztem tegnap, mint alternatíva, de az LG szakértő azt mondta a 2017-es LG modellek nem sikerültek túl jól ezért inkább a 6950PLA-t ajánlja, ha sima 4K UHD. A webOS 3.5 vagy a 4.0 nem sok különbséget rejt, a 6950-hez van Magic remote távirányító.
-
h1mpi
félisten
válasz coppola #90193 üzenetére
Nem volt ilyen érzésem. Nagyon dicsérte a 6950-et az mondta, hogy nagyon "erős" VA panel van benne és hogy leginkább a saját felhasználói szokásaim döntsék el, hogy melyiket veszem. Egyedül ez az EDGE LED és Direct LED dolog ami még érdekel, hogy Nekem az 5 méterről számítana-e vagy sem?
-
h1mpi
félisten
válasz junior19 #90189 üzenetére
+gago1975
Igen ezek azok a dolgok, amik miatt még mindig nem vettem meg újra (egyszer már kiszállítás alatt összetört) a 70UK6950-est. Mondom ez isteni jel, de csak további fejfájást okoz... Én sötétben sose nézek tv-t a led világítás mindig megy az álmennyezet alól. Játékra csak a 8 éves gyerek használja majd (XBOX) akinek szinte tök mind1, hogy mit néz csak menjen. Ha kiesik a Dolby Atmos is, akkor lehet olvasva a Ti véleményeteket is marad még is csak a 6950. Lehet rosszabb, de olcsóbb is nem kevéssel. Egyedül még az piszkálja a csőröm, hogy a szakértő szerint a nanocellás direct LED technológia sokkal jobb, mint az EDGE LED. Nem tudom még kicsit gondolkozok esetleg megvárom a BF akciókat.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz gago1975 #90180 üzenetére
Szia! Köszi a leírást. Lehet félre olvastad, de a 6950-re írtam a VA panelt (70”-ban az) a másik IPS.
Van egy BOSE Cinemate soundbarom azzal nagyon meg vagyok elégedve így marad.
Ezek szerint, akkor Nekem soundbar mellé témyleg jobb alternatíva az SK8500-as SUHD.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ma voltam bent MM-ben és kifogtam egy hozzáértő LG szakértőt. 70UK6950PLA-t néztem eddig, de most rábeszélt egy 65SK8500-as Super UHD-re. Azt mondta a 10 bit valós szín és a Dolby Atmos megéri a felárat, még akkor is ha le kell mondanom 5"-ról. Úgyhogy elkezdem nézegetni ezeket hátha lesz akció.
Ugyanakkor hozzátette hogy nagyon jó a 70UK6950PLA is nagyon erős VA panel került bele.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha valaki lát majd mostanában 4K UHD 70"-os LG-t nagyobb akcióban az dobja légyszi be ide. Nem tudom minden nap nézni a 10 bolt kínálatát sajnos
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Múltkor nem tudtam át venni az LG 70UK6950-es tv-m mert szállítási sérült volt, azóta is nézegetem, de nem találok annyiért. Viszont van ez a 2017-es modell kicsit még olcsóbban is, de webos 3.5-el nem 4.0-el.
Jó lehet ez is ezért a pénzért vagy várjak év végéig esetleg nagyobb akcióra?!Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Móncsa #90030 üzenetére
Mi lenne semmi. Megköszöntem a lehetőséget és visszavitték. Sose rendelek semmit előre kifizetve, nem szeretek a pénzemre várni ameddig visszakapom. Nekem már GLS futár is várta meg a TV-m kicsomagolását.
Ha nem várja meg nem fizetem ki és viheti vissza. 300-400 e Ft-ot én nem kockáztatok.De mondom egy kis jatt csodákra képes. Már előre mondom Neki a telefonban, hogy mit szeretnék, amikor odajön már le van dumálva.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz agressor12 #90027 üzenetére
Hogyne várná meg... kötelessége, de ha úgy kezded, hogy kap 1-2ezres jattot, akkor még segítőkész is lesz.
Én így spóroltam majd 400 ezret kedden.... (HDT volt a futárcég).
De ma jött egy Bosch mosógép is, ott is kaptak 2K jattot, behozták-kicsomagolták és megköszönték.
Fontos, hogy kérj és ne követelj, ez csodákra képes[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Móncsa #89999 üzenetére
Kifizetem én Neki, de addig nem megy el, ameddig ki nem bontottam. Ha sérült akkor jegyzőkönyveztetem, mert különben integethetek a pénzemnek.
Megvárom a következő akciót, legrosszabb esetben BF-nál tuti találok valamit olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Megjött a tv-m, de porrá volt törve a kijelzője. Ment vissza eMAG-nak sok szeretettel. Nincs Nekik csere darab készleten, így nézelődök tovább....
-
h1mpi
félisten
válasz simsonbetyar #89984 üzenetére
A 7900-es Nano cellás Super UHD. 10 bitesek a színek, szebb a képe.
MM-ban kint van mind2, csak nagyobb méretben. Amikor a gyári video megy sokkal szebb a Super UHD, ha sima adás van már annyira nem nagy a difi, de látható azért.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Voltam ma a MM-ban és pont egymás alatt volt a 65"-os és a 70"-os LG. Ha ott kell választanom, akkor biztos, hogy a 65-öst hozom el, mert az is akkora mint a ház De hátrébb mentem 5 méterrel és akkor már a 70-es volt "kényelmesebb" méretben A kép is kb. 5 méterről készült.
Az alsó a 70-es a felső a 65-ös én 184 cm vagyok
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Kérnék szépen gyors véleményt, mert még 2 órám van lerendelni: LG70UK6950PLA
372 000 Ft-ért tudnám megvenni egy kupon akcióval. Írtam korábban, hogy kb. 5 méterről lesz nézve, ezért az apróbb részletek nem érdekelnek. Maga a széria elfogadható minőség?
Nagyon köszi aki segít!
-
h1mpi
félisten
válasz Dzsedáj #89893 üzenetére
Csak kérdezem, mert én is ebben a helyzetben vagyok. 5 méterről nézném a tv-t és 400K-m van.
Néztem a 65 vagy nagyobb tévéket Super UHD-ben. Van értelme OLED-nek? Azt olvastam, hogy ekkora távolságból mind1 a kijelző, mert a részletek elvesznek.Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Új nappali vásárlása miatt cserélnem kell a meglévő 4-5 éves LG 46LB731V tv-m. Akkor ezt ajánlottátok ár/érték arányban. Azóta is nagyon elégedett vagyok vele. Imádom!
Mivel a nappali jóval nagyobb lesz, így 60-65 collost kell vennem. A MM-ban a Super ultra HD 4K-t javasolták.
Melyik most a bestbuy ebben a kategóriában? köszi![ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szeretnéd, ha olyan ősbutafonod lenne, amit nem kell újraindítani csak első bekapcsolásnál és amikor szoftvert frissítesz, ellentétben az androiddal, ami semmire sem jó, mert pont az lassul be 3 hónap múlva.....
Látod ezért magasak az elvárások, mert a többi cuccom normálisan működik. Ha androidot használnék még örülnék is, hogy milyen gyors a webOS2....Akkor azt rosszul tudtam, azt hittem ez is megkapta, mert történt valami frissítés, ezek szerint, akkor ez csak webOS1
Szerk: rohadt almát ne is vegyél, azt én se szoktam venni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz huncutka1029 #68021 üzenetére
engem zavar, ne töltsön nekem is webos2 van.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Diamond500 #68015 üzenetére
Én csak ezért cserélném a tv-t. Ez hogy várni kell kiakaszt.
-
h1mpi
félisten
A WebOS 3-nál is várni kell, hogy bekacsolás után azonnal tudjak csatit váltani?
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
A Twitchet valahogy tudom tükrözni a PC-ről a TV-re? 46LB731V. Köszi! (ha a tv böngészőből hozom be a Twitchet, akkor nem tudom kitenni egész képernyősre ez a gondom)
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Segítsetek kérlek. A 47LB-hez szeretnék egy dönthető, forgatható fali tartó konzolt venni. Milyet vegyek, kinek van vele tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
hol lehet megtalálni azt, hogy amit ma telepített a tv frissítés milyen elemeket javít vagy tartalmaz?
-
h1mpi
félisten
Azt honnan lehet tudni, hogy a 731V-ben milyen wifi adapter van? N-es 2.4 vagy 5 Ghz-es vagy AC-s?
-
h1mpi
félisten
Melyik 47-es LG TV-ben van benne a webOS 2.0, ami "sima" 3D? OLED, 4K, UHD nem kell. Illetve azt honnan tudom, hogy melyik LG tv-hez jár az új Magic Remote? (ami numerikus már)
köszi![ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Egy kis Samsung... van ott is baj rendesen...
-
h1mpi
félisten
Nekem tetszik az LB731V, de ha a 2015-ös modellekben gyorsabb lesz az IOS lecserélem, mert az idegesít csak..
-
h1mpi
félisten
válasz LiteCross91 #53117 üzenetére
Én a 731v-n így használom, de nincs ilyen hiba. Ez nem technológiai, hanem egyedi hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Az utolsó sw frissítés óta (731 széria) a magic távirányítónál észrevettem, ha görgővel szeretnék csatornát váltani van, hogy nem sikerül egyet (bár kiírja a csatorna nevét, de nem vált át) csak akkor, ha előre hátra mozgatom a görgőt. Valaki találkozott ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- 2 hónapos Philips OLED TV (718-as modell)
- Onkyo TX-NR509 Fekete házimozi erősítő 5x80W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest