- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Google kinyírta a YT Kids-et a tévéről. Az LG a hétvégén szedte ki a store-ból, és leszedte a tévéről is. Az a Google narratíva, hogy használjam a rendes YT appot gyerekprofillal, és akkor az YT kids lesz. De mi felnőttek is használunk YT-ot. Be lehet ezt valahogy állítani két felhasználósra az LG tévén? Non plus ultra lenne, ha a felnőtt profilra átváltáskor kódot kérne.
-
cidalain
veterán
Mindenki tudja, hogy nem azon múlik, hogy 1 dollárral kerülne többe, vagy 3-mal. A lényeg az, hogy UHD TV-nél nincs rá szükség, így azokon soha nem is lesz gigabit ethernet.
Más: HBO Max-on ti nem tapasztaljátok, hogy néha szétcsúszik a kép meg a hang? Ilyenkor egy app kikapcs (memóriából is törölve), majd indítás után jó.
-
cidalain
veterán
válasz
asdf_ #109795 üzenetére
Az pont elég sok, ha a profitról van szó. Mivel amúgy tök felesleges a gigabites, ezért a gyártó részéről elegendő az olcsóbb megoldás.
Tegyük fel lenne két ugyanolyan tévé, az egyik 100-as, másik 1000-res hálókártyával. Kifizetnéd a plusz 3 dollárt a jobbért, tudva hogy ez a végeredményen nem változtat? Nem tölt be gyorsabban a stream, előre sem mutat, csak egy modern, de túlméretezett hardverelem?
Másrészt ami alkatrész szinten 3 dollár, az a végeredményt tekintve nem az. A több éve megtervezett jól bevált hálózati áramkört használják. Újat tervezni az új chippel, szoftverben leilleszteni, tesztelni, az újabb sok mérnökórába kerülne. Aminek az egyetlen előnye, hogy ráírhatja a dobozra hogy gigabit ethernet. Nem jó deal. -
cidalain
veterán
(4K streaminghez 25 Mbps a minimális követelmény, de 50 azért ajánlott. Szóval minek is kéne gigabit ethernet az UHD tévébe?
Persze bele lehetne tenni, parasztvakításnak pont jó lenne, pár ember biztos kifizetne érte plusz 1-2 tízezrest) -
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #109687 üzenetére
a TV böngészőjében meg lehet nyitni a youtube-ot?
szoktál TV szoftvert frissíteni, és youtube alkalmazást frissíteni? ha nem akkor tedd meg.frissítés: nem tud rácsatlakozni a youtube-ra pontosan mit jelent?
Nem indítja el a TV a youtube alkalmazást? ha van hibaüzenet, akkor mi?
Elindítja a TV a youtube alkalmazást, és nem történik semmi?
Elindítja a TV a YT alkalmazást, keresni is lehet, csak a videók nem indulnak? -
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #109518 üzenetére
És ez most jó, vagy rossz?
Vessük össze azzal hogy helyet foglalunk a moziban, és elindul a film?
Vagy bekapcsolom a gépet (pc vagy noti, legyen ssd-vel), majd ha felállt a win, akkor indítom a totalcommandert, és kikeresem a filmet, majd elindítom?
Szerintem a durván 1 perc még egész gyors is. -
cidalain
veterán
válasz
Sys85 #109506 üzenetére
nálam nem pixelesedik indításkor a HBOMax.
ok kicsit teker indításkor is, meg film betöltéskor is, de nem vészes max 5 sec.
(WebOS 5)engem kicsit a kereső idegesít: eddig 3 karaktert be kellett gépelni hogy beinduljon az előkeresés, most már egy karakter után indul, és ez meg tudja akasztani a következő karakter bevitelét 1-1 másodpercre. értelme persze nincs sok, mert az első betű után kb a tartalom 85%-át be kell rakni a találati listába...
meg ugyanazt a hülyeséget beletették, mint a netflixbe: ha nézek egy filmet ami csak angolul van, és rányomok hogy a defaulttól eltérően a feliratot is angolul akarom, akkor ez valahogy átáll a háttérben, és később a keresőben nem listázódnak azok, amiknél nem elérhető az angol hang és/vagy az angol felirat. kellett indítanom egy filmet, át kellett rakni mindent magyarra, majd úgy visszamenni újrakeresni, amit előtte nem találtam. persze meglett.
ezt netflixen is úgy oldottam meg hogy csináltam egy angol profilt, szerintem itt is ez lesz.az is jó lesés volt a netflixtől, hogy itt is van bevezető kihagyása most már. így pl sorozatnál nem kell minden rész előtt megnézni az intrót, és az "előző részek tartalmából" blablát
-
cidalain
veterán
válasz
blakey #109373 üzenetére
utoljára írom le, mert ennyit tényleg nem ér, még komment szintjén sem:
van a kis ablakban műsor! az a baj, hogy amikor elindul a guide akkor dob egy hibaüzit, hogy ez nem fog menni, pedig előtte és utána is megy. olyanra dob hibaüzenetet, ahol nincs hiba.
a hiba a hibaüzenet maga. -
cidalain
veterán
jaja, erre gondolok. nálam UPC/Vodafone.
ha belépek, akkor az aktuális csatorna bélyegképe megjelenik, majd kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni. le kell OK-zni a hibaüzenetet - addig nem tudok navigálni a guide-ban. utána bármelyik csatornára kattintok már normálisan megjelenik (rákattintva meg is nyílik persze).a hibaüzenet zavar: miért írja, hogy nem megy, mikor megy? a leokézás meg extrán zavar, mert megakasztja a műveletet, oda kell vinnem a kurzort, le kell nyomni a gombot, ami +x másodperc.
UPC-nél további extra hülyeség (talán valami csatornamódosítás során jött elő), hogy ha HD csomagom van, akkor azok az adások normál ahol van sima és HD adás is, a sima nem elérhető, de a beszkennelődik az elérhetők közé, és ha P+ P- gombokkal lépkedsz, akkor rálép, majd kiírja, hogy nincs hozzáférés, és megintcsak hibaüzenet okézással lehet továbbmenni.
(ok ezt kiiktattam, hogy a csatornaszerkesztőben kihagyásra állítottam ezeket a csatornákat)régebbi LG tévénél pattogott a nincs jel felirat ilyenkor, de nem volt leokézandó hibaüzenet, így a P+ gombbal simán mentem tovább. ezt most nem lehet, mert kurzort oda kell vinni, nyugtázni a hibaüzit.
-
cidalain
veterán
válasz
blakey #109365 üzenetére
Tudom régi LG tévém is ilyen volt, kivéve egyszer. Azon volt egy olyan sw verzió, amin működött UPC-vel. Én ezt valami sw bugnak gondolnám egyébként, különben az okézás után sem menne egyik csatornán sem. De olyankor megy.
B kérdés: ki lehet kapcsolni az előnézet képet a guide-ban, hogyha belépek ne dobja fel a hibaüzenetet? -
-
cidalain
veterán
Webos 5.2 kérdésá, már kérdeztem korábban, más is, de megoldást nem igazán találtam rá.
TV guide. Vagyok egy csatornán, belépek a műsorújságba (guide gomb). Bejön a csatorna előnézeti képe, majd 1 másodperc múlva eltűnik, és előjön egy hibaüzenet: "Az előnézet funkció ezen a csatornán nem elérhető... Blabla" OK gombbal kell eltüntetni a hibaüzit.
Átlépve másik csatornára itt a guide-ban akkor annak megjelenik az előnézeti képe. Visszalépve persze ennek is. Szóval elérhető az előnézet. Akkor a guide-be belépve miért nyávog ezért mindig?
Erre van megoldás? -
cidalain
veterán
válasz
mr.tamasbiro #108584 üzenetére
Hogyne lenne más, nem univerzális a két tévé alap platformja.
Simán lehet hogy az LG-nek fejlesztett app bugosabb. Bár a leírtaknak megfelelő problémát én nem tapasztalok, napi szinten használom.
A Samu TV közelebb van a wifi routerhez? Megoldható, hogy ideiglenesen bekösd madzaggal az LG TV-t a hálózatba? -
cidalain
veterán
válasz
Croft-21 #108409 üzenetére
1000 éve a UPC simán megcsinálta nekem amikor a főbérlő nevén csak TV volt, hogy a netet meg az én nevemre meg lehetett csinálni.
De ha ezt nem tudja a Digi (de miért ne tudná), akkor is egyszerűbb megbeszélni a tulajjal, hogy eresszen meg egy telefont és dobjon a net mellé egy TV csomagot, rezsiben te állod a különbözetet, azt kész.(Ha tulaj lennék ezt simán megtenném, ellenben utálnám ha a falamra parabolát fúrnának, és az ablakkereten húznák át a kábelt, amit kiköltözés után el is visznek...)
-
cidalain
veterán
válasz
Croft-21 #108370 üzenetére
Na, akkor ha a yt jó, akkor a tévé is jó. A tv bemeneti jele gyenge minőségű, nyilván analóg antennával ennyit bír - de fontos, hogy az adás eleve ilyen - képcsöves kis tévére van méretezve. Igen, kellene egy minimum egy mindigTV box/kártya. Vagy egy másik digitális TV szolgáltatás (digi, upc direct, telekom tányéros, vagy valami kábeles szolgátató)
-
cidalain
veterán
válasz
Croft-21 #108368 üzenetére
Digitális jelet neki, akkor jó lesz.
Vagy tegyél be pendrive-on valami jó minőségű filmet. Vagy állítsd be valamelyik streaming szolgáltatót, ha van hozzáférésed.
Szar minőségű jelből csak szar minőségű kép hozható ki, és ezen képmód állítgatás nem fog javítani szerintem. -
cidalain
veterán
Az LG tévé Netflix appjával tudok olyat hogy lementek egy filmet offline nézéshez? (Külső winyó van)
-
cidalain
veterán
válasz
asdf_ #107839 üzenetére
Mert hozzá vagyunk szokva az androidhoz. De ott sem feltétlenül minden smooth ha így vesszük. Pl ha ki van kapcsolva a BT és csatlakoztatni akarok egy fülest, akkor a BT bekapcsolása után ugyanúgy eltelik x sec, mire használható lesz a füles.
Aztán ha Windowson elindítod a Word-öt, akármilyen bika rendszered van, akkor is kell vagy 5 másodperc míg elkezdhetsz gépelni. Ugyanez bármi más proginál. Szerintem a feladat indításakor jelentkező 1-5 másodperc betöltési idő teljesen elfogadható, ha utána nem akad-laggol az adott feladat. És a tapasztalatom szerint utána ilyen nincs.
Másrészt mondjuk egy streaming appnál amúgy is magyarázható azzal, hogy az indításkor az app konnektál a szerverre, ellenőrzi a felhasználói logint, frissíti a központi profilt (pl Netflixnél tipikusan).Szerintem ez amúgy nem gyenge hardver (soc, ram) probléma, inkább feladatszervezési kérdés, adott esetben szerintem egy kétszer ilyen erős hardvernél is ez idő lenne, max nem 5 sec, hanem 3.4 - aminek a jelentősége semmi, ellenben a kétszer olyan erős hardver +100 USD mondjuk.
-
cidalain
veterán
válasz
asdf_ #107837 üzenetére
Pedig az okos rész normálisan megy. Összehasonlíthatalanul smoothabb egy webos 1.0-ás LB szériás LG-nél. Szóval a vas bőven jó arra, ami a tévében van. Pedig én nyúzom a smartot rendesen (90%-ban azt), streamek, külső winyóról lejátszás, felvevés, youtube, de még ilyen nézzélfilmetonline.hu oldalról is simán megy a fimezés, pedig azok tele vannak reklámmal.
-
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #107788 üzenetére
én nem fotózom be, mert nálam nincs ekkora rend a gyerekek mellett. nálunk a nappali multifunkciósabb tér, így ott van egy rakás könyvespolc, komód, falipolc, asztal miegyéb. szóval egyvalamit elég nehéz úgy cserélni, hogy a többivel összhangban maradjon. és nem nagy, de egy standard kétszobás lakásban nem megoldható, hogy a nappali egy kanapéból, egy tévéből, és két kis komódból álljon, amiben ilyen kevés pakolós hely van.
na de hagyom is az offot mára -
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #107782 üzenetére
nekem sincs szekrénysorom, de a tévéállvány 90 széles.
egy nappalit bebútorozni ma kb 7-900k (+ülőgarnitúra, de a tévé miatt most a példa kedvéért csak elég a szekrényt). persze biztos van olyan, aki azt mondja 5 évente új tévékor, hogy oké, akkor azt is vegyünk újat -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
vargalex #107678 üzenetére
volt már korábban máshol is anomália, és akkor megfogalmazódott bennem az, hogy a panel betűkódja lehet hogy önmagában nem értelmezhető, hanem csak a mérettel együtt. szembejött már egyértelműen VA és IPS tévé és a panel betűkódjuk ugyanaz volt, a típusuk is, csak a méret volt más.
de ezt mivel az LG nem bírja ezt normálisan közzétenni, gondolom a bolgárok is (ahogy itt mi) tapasztalati úton tudnak valamit kisilabizálni. ami nem feltétlenül rossz, de előfordulhat hiba, hibás beazonosítás. -
cidalain
veterán
válasz
vargalex #107675 üzenetére
külön 2020-asat most nem találtam hirtelen. onnan gondolom hogy ez 21-es, hogy a példa típuskód amiután kifejtik a betűket, egy 2021-es típus. és a panelek betűjele előtti 2 sorban van leírva, hogy évente változhat a kódok jelentése.
és persze igaz az is, hogy lehet benne hiba, ahogy írod. -
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #107652 üzenetére
igen, a leírás szerint IPS. és van másikfajta 75-ös típuskód fotó itt ugye, amiben meg egyértelműen VA panel van (S kóddal). ebből azt gondolom nem lehet már a méret alapján a panelt megállapítani, mindenképp kell a teljes típuskód. (ez online rendelésnél elég problémás, hisz nem elérhető a teljes kód, csak az eleje, az meg nem elég)
-
cidalain
veterán
válasz
KubanitoS #107520 üzenetére
Magától kiírja, egyre gyakrabban fog megjelenni a sarokban. Így simán elmegy még hetekig.
Április körül vettem a tévét, már kellett egyszer cserélnem. A régi tévénél is kb ennyit ment, tökmindegy mit raktam bele, Energizer, Duracell, kevésbé márkás, akkor is ennyit tud. -
cidalain
veterán
válasz
BonScottHUN #107502 üzenetére
A hálókártya?
Van egy chip ami a wifi hálózatért felel, és van egy másik ami a vezetékesért. Tehát ebből az jön le, hogy a wifis modul tudja a 100-at, a vezetékes meg nem. A kettőnek nincs köze egymáshoz, így simán lehet hogy a vezetékes modulban van valami hiba/vagy ennyit tud.
Kipróbálnám direktbe dugva rövid kábellel egy laptopra, és megnézném úgy a sebességet. Ha úgy sem megy akkor a tévé a ludas, ha utána ugyanaz a lapos ugyanazzal a kábellel a routerre dugva gyors. Ha ez sem, akkor a madzag (láttam már silány vadonatúj madzagot) -
cidalain
veterán
válasz
dropi #107301 üzenetére
nem azt mondom, hogy nem értem az üzletpolitikát, hanem azt, hogy nekem mint user ez nem tetszik. mármint az, hogy a reklámot kéretlenül a képembe nyomja.
engem nem zavar a reklám, 5mp múlva átléptetem, aztán kész. nem is húztam volna ekkorára, de a "csak 2000 forint aztán meg van oldva", dologgal kapcsolatban fejeztem ki hogy nekem ez nem tetszik.
-
cidalain
veterán
válasz
dropi #107299 üzenetére
nem. szerintem kezdj el hangosan kornyikálni a munkahelyeden, és mondd meg a főnöködnek, hogy ne ugráljon, amíg a munka el van végezve ne szóljon be. de persze van egy konstrukciód ha mégis zavarja, havi +25-ért abbahagyod a kornyikálást
csomó más helyre fizetek: Netflix, HboGO, ilyen-olyan online magazin, újság, ilyen-olyan patreon támogatás, de ott mindenhol TARTALMAT kapok a pénzemért, ehhez képest a YT megoldása nem tetszik.
-
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #107293 üzenetére
azért kérdeztem.
Nyilván a főzött romos tabletemről WIDI-vel is kirakhatnám a YT-ot, és lenne reklámmentesség, de azért az nem ugyanaz. Vagy persze 15-ért rakhatnék a TV-re androidos boxot YT Vanced-del, vagy bármi. De ezek nem instant megoldások. És persze ki is fizethetném a YT-ot, de azért az egy kicsit arcpirító -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
vlevi #107283 üzenetére
Nem. Nálunk egy fél órás meseblokkba mondjuk van 2 reklám, plusz indításkor. Nagyobbik gyerek már simán továbblépteti. Kicsi is tudja már hogy reklám jön, amikor alul elkezd visszaszámolni. annyira nem zavaró még, hogy prémium yt-ot fizessek, és inkább itt meséztetem a gyereket, mint a mesecsatornán (ahol 10x ennyi reklám van, és nem léphető át)
-
-
cidalain
veterán
UN7400: van egy külső winyóm rajta, és most felfigyeltem rá (eddig takarásban volt a winyó ledje), hogy ha megy a tévé, akkor a winyó is kap tápot, akkor is, ha nem használom éppen (mert mondjuk csak tévét nézek, vagy Netflixezek)
A régebbi LG tévém csak akkor adott tápot a winyónak, ha az épp használatban volt: arról lejátszáskor, vagy felvétel készítésekor.
Van itt valami a beállítások között, hogy pl "USB power: Always ON" és ezt ki lehet kapcsolni? -
cidalain
veterán
válasz
Zotyatv #107213 üzenetére
De bakker MI tévé stickről volt szó. Okosító bizgentyűről, hogy az ősrégi LG tévéjén hogyan menjen az HBO Go, YT, meg Netflix, amit a gyártó már nem supportál. Erre javasolták hogy TARTSA meg a jó, de öreg tévét, és vegyen egy TV okosítót tizenezerért.
És erre írtad hogy nem javaslod, mert nem javítható. Mikor általában semmilyen sticket nem fognak javítani. Aztán kiderült, hogy nem is arra gondoltál. Gratulálni lehet? -
cidalain
veterán
válasz
Zotyatv #107184 üzenetére
Hű, ezt a sok tényt nagyon komolyan kell ám venni:
Ha, nagy valószínűséggel, nem biztos...
Mert ugyanez másfajta tv okosítóra nem igaz, mert ha a másik elromlik, az nagy valószínűséggel lehet hogy úgy romlik el, hogy lehet hogy nem kell kidobni, mert lehet hogy meg lehet csinálni, persze ha még garis, mert amúgy lehet hogy nem éri meg. Ha meg sokáig semmi baja nem lesz, akkor jó esetben jó sokáig tökéletesen fog működni. -
cidalain
veterán
Én értettem, ha ez számít
-
cidalain
veterán
válasz
D@ny7 #107099 üzenetére
Na, akkor az fél siker!
Ha kikopott a pöcök ami belemegy, vagy ennek a lukja, szerintem az is megoldható valahogy (egy tekerés szigszalag a tengelyre, tűhegy mint ék, talán melegtakony ragasztó, végső esetben esetleg pillanatragasztó - de ezután már sosem lehet majd szétszedni)
Hajrá tákolás, csak addig kell jónak lennie, ameddig a tévé is bírja -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Kiskutya #107052 üzenetére
jó, senki nem gondolja, hogy ajánlani fogod, totál érthető.
de most itt konkréten 50 hozzászolásonként beírod hogy nálad mi volt, azaz nemhogy nem ajánlod, de ellenpropagandát nyomatsz
manapság ez legalább olyan visszás, mert simán gondolhatnálak egy "trollnak" is, aki a Samunál dolgozik. vagy a TCL-nél. mert ilyen világban élünk. akiknek jól működő LG tévéje van, azt nem tudod meggyőzni úgyse hogy az LG egy kalap kaki, aki meg újat akarna venni, annak meg nem feltétlenül releváns, hogy valakinek x évvel ezelőtt gyártott y és z típusú tévéi n idő után tönkrementek. az se mindegy, hogy egy tévé valakinél napi két órát megy este, vagy reggel nyolctól éjfélig folyamatosan megy.
szóval igen, be lehet írni a negatív tapasztalatot, illene pontos típusszámmal, mérettel, ha szervizes ügyintézés lesz, akkor annak a végeredményét is, aztán jólvan. nem kell ezt hetente felemlegetni, mert annak már nincs értelme. -
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #107047 üzenetére
Window az elég jó, többféle méret van. Egy hátránya ismert, mindig csak életképeket lehet nézni. Ha nem töröd el, örök élet...
-
cidalain
veterán
Ha minden igaz ez a legújabb fajta: AKB76037605, ezeken már rajta van a netflix, prime meg ilyen gyorsgombok is, de korábbi szériás tévéhez való is jó, de a lényeg, hogy smartos legyen (legyen rajta Smart gomb is, hogy minden funkciót elérj)
az enyémen még 3D gomb is van, mert a korábbi tévé tudta, de ennél a tévénél az értelemszerűen nem csinál semmit. -
cidalain
veterán
passz, otthon megnézem. egy 6 éves LG tévé távja simán vezérli a fél éves LG tévémet.
meg is tartottam a buta távot backupnak. de szerintem az ilyen LG utángyártott infrások is jók lennének, 2-3000 forintért (LG AKB aztán sok szám a típuskódjuk ezeknek - de arra kell figyelni hogy ebből is van sima tévéhez, meg smartoshoz is) -
cidalain
veterán
Attól függetlenül szerintem a távirányító lesz a ludas, főleg ha Magic Remote. Az nem infrán adja a jelek nagy részét, pl a hangerőt sem (asszem csak a bekapcs gomb infrás benne)
Vedd ki belőle olyankor az elemet, úgy tudod tesztelni, ha akkor abbamarad akkor kontakhibás a hang + gomb. Ekkor szét kell szedni a távot, és megpucolni, különösen a problémás gombnál. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
rhcp138 #106866 üzenetére
Ha a laptop a HDMI kimeneten tudja a 4k-t, akkor 4k lesz a tévén.
Ha a laptopon megosztást csinálsz, és a tévé lejátszójával játszod le a laptopról, akkor szintén 4k lesz.
A wifi az más tészta persze, igazából nem az lesz a legnagyobb bajod hogy a tv-n 2k vagy 4k, hanem inkább az, hogy szar lesz. Képeket nem tudok wifin* átvinni úgy, hogy néha ne törjön össze a kép, nemhogy 4k videót.Update* képernyőtükrözéssel
-
cidalain
veterán
válasz
balbekk12 #106860 üzenetére
Nekem LB szériás tévém volt márciusig, ezen vezették be a WebOS-t, gond nélkül ment a Netflix és az HboGO is addig, amíg használatban volt a tévé. Véleményem szerint a támogatás azt jelzi, hogy amíg működik az adott app, addig menni is fog, az LG nem fogja lelőni, viszont ha fejlesztést kellene csinálni (mert változik a Netflixnél, HboGO-nál) na azt már régi tévéken lévő WebOS-hoz nem fogja megcsinálni.
39LB650 smart tv törött panellal 15-ért elment 2 nap alatt Marketplace-en. Hozzá való MR táv külön 4-5000 körül ment el. Tekintve, hogy egy 5 éves, viszonylag kicsi 39" tévé, hibátlan állapotban sem ment volna el 60-nál többért (persze ha nem törik a kijelző, akkor nem adom el)
-
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Gyova #106600 üzenetére
Ja értem.
A YT appnál a reklámok többsége bezárható 5 sec után. És amikor feljön ez a gomb, akkor ráugrik a fókusz, és elég csak a görgővel leokézni, nem is kell a kurzort odavinni. Ez működhet kikapcsolt képernyővel is (bár a kikapcsoláshoz előtte gondolom menübe lépsz, ez elviszi e a fokuszt a YT appról, de hogy visszatér e oda? Ki kell próbálni)
Mondjuk vannak trükkös 5 sec hosszú reklámok, ami után jön második, ott az elsőnél mire nyomnád elindul a második. Ilyenkor 10 sec-et kell várni.
Meg van a nem leokézható reklám (jellemzően mostanában politikai szokott lenni)
Vagy szintet lépsz, és előfizetsz YT-ra ezer valamennyi forint, és TV-n is bejelentkezel azon a fiókon. És még YT music előfizut is kapsz (ha ez amúgy érdekes neked) -
cidalain
veterán
válasz
PioDVD #106492 üzenetére
Simán befér a hátsó ülére keresztben. Ha mákod van akkor még a hátsó ülés elé a lábtérbe is.
Házhozszállítás sem gáz. Ha sérült a doboz eleve át sem veszed. Ha nem sérült de nem megy, elállsz a vásárlástól (ez online rendelve és személyesen átvéve nem érvényes)
Én szállításért fizettem egy ezrest kb, de 20 km-re lett volna a bolt a személyes átvételhez. Az odavissza út, és az elvert idő miatt meg bőven megérte inkább fizetni egy minimál postát. -
cidalain
veterán
válasz
st3v3np3t3r #106483 üzenetére
hardveraprón 30 alatt találni használt tuneres monitor-TV kombókat. ennél sokkal olcsóbban szerintem nem tudsz LCD-t beszerezni...
-
cidalain
veterán
válasz
geleati #106451 üzenetére
Nem ugyanaz fut. Az újabb tévéken újabb a szoftver is, és a hardver is jobb. Te írtad, hogy fogadjad e el, hogy ennyit tud. Ő arra írta, hogy fogadd el.
Vagy veszel egy újabb tévét, amin már jobb netezni (én is meglepődtem hogy működőképes, használható már azért - videakid-en tudtam mesét lejátszani a gyerekeknek), vagy valami TV box-szal megdugod a tévét, és azon keresztül netezel. -
-
cidalain
veterán
válasz
asdf_ #106409 üzenetére
De ebből még mindig nem található ki, hogy melyik eszköz nem teljesít egy iparági szabványt.
Cégnél szoktunk rohadtdrága külföldi szenzorokra illesztést fejleszteni, SDI, vagy soros buszon. Van egy leírásuk, hogy milyen üzenetet kell neki küldeni, hogy mit válaszoljon. Egy kb 10 éve a piacon levő eszköznél találtunk egy hibát, amire azt mondta a gyártó, hogy kicserélik a szenzort, biztos hibás. A cserecucc is hibás volt. Majd kiderült hogy jéé, ez ilyen. Oké megoldottuk erőből, és az illesztett eszközünk túllép a hibán, de ha a guide szerint fejlesztünk, akkor nem lennének az eszközök kompatibilisek. De itt könnyű helyzetben voltunk, mi fejlesztettünk saját terméket.
Itt kb egy ilyen Cisco boxot el kéne küldeni az LG fejlesztőközpontba hibát debuggolni, majd ha megoldható, akkor SW frissítéssel megoldani. Vagy fordítva, TV-t adni a box fejlesztőnek. -
cidalain
veterán
Mert mondjuk kevésbé érzékenyek bizonyos dolgokra.
Ez nem készülék hiba, hanem a két készülék közötti kompatibilitási hiba. Kb fejre is állhatsz, mindkét készülék gyártója azt fogja mondani, hogy az övék jó, a másik okozza a problémát. A két gyártó együtt tudná megoldani az inkompatibilitást, de erre kevés az esély.
Neked egy lehetőséged van hogy ne szívj: cseréled valamelyik készüléket. Bármelyiket is cseréled, nem azért cseréled mert az hibás, hanem azért, mert nem megy együtt. -
cidalain
veterán
válasz
Harbinger85 #106299 üzenetére
Mihez kell az LG fiók?
(én vígan elvagyok nélküle) -
cidalain
veterán
válasz
fede94 #106291 üzenetére
nem mindegy, hogy SD, vagy HD adást veszel fel.
nekem 300-as HDD-m van, NFL meccseket szoktam felvenni HD-ben, ami kb 4 óra/meccs. simán ráfér 15+ darab a winyóra. Nem szoktam a winyót máshol használni, a tévé meg nem ír ki méretet, így pontosan nem tudom megmondani, de így kalkulálva 1 óra HD adás olyan 3-4 giga lehet kb -
cidalain
veterán
válasz
rainman72 #106289 üzenetére
49: 49"
U: UHD 4k
N: 2020
7: sorozat
4: altípus (3: szélső talpak, 4 középtalpas)
0: ez lenne a keret színkód (0 és 1: fekete, 5: szürke, 9: fehér)
0: passz mi ez
3: régiókód (3: Kelet EU)
L: tunertípus DVB
B: alaplap gyártókódde ugyanúgy az UN8000, UN8100-nál is a második szám a talpkülönbség
-
cidalain
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest