Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huncutka1029
addikt
válasz
leroyclub #62221 üzenetére
nézd meg nem melegszik e a conax modul!
Vedd ki, majd csatlakoztasd újra. A dekódolás miatt lassú, ez elsősorban nem a tv hibájára utal, hanem a moduléra.
Próbáld meg tetőantennával modul nélkül behangolni a mindig tv adásait, és ott is nézd meg a csatornaváltás sebességét. számgomb + ok. (max 2-3 mp elfogadható.)
Ha modul nélkül a mindig tv-nél is ezt tapasztalod, akkor hívd az LG szervízt, és lehet tuner hibára gyanakodni.
Egyéb esetben a tv szolgáltatónál kérj új ci modult. -
törölt tag
válasz
leroyclub #62210 üzenetére
Próbáld ki a szabadon vehető csatornák között(ha nálad van ilyen, mint pl. DIGI-nél a Music Channel és az U tv) milyen gyors a váltás. Ha itt is lassú, akkor fw frissítést, és/vagy visszaállítást és néha egy 15-20 perces áramtalanítást is csinálhatnál.
Netye Semmi gond a youtube-bal, már a tavalyi tévéken is folyamatosan megy és hibátlanul. Az idei szériában még jobb és gyorsabb az új webos2-es fw. Ha a wifi rendszered túlterhelt, vagy gyenge, akkor lan kábellel csatlakoztasd. Másik megoldás ha PC vagy Laptopról megy HDMI-n keresztül. Én inkább ilyen módon oldanám meg, mint az előbb említett kütyüvel, ami nem is olcsó, plusz külön táp is kell neki és újabb távirányító.
-
cidalain
veterán
válasz
leroyclub #62210 üzenetére
Es ha beirod a szamot, majd rogton OK-t nyomsz akkor is fel perc?
#62212) Netye
A youtube-os filmnezes lutri. Vagy menni fog folyamatosan vagy szaggatni fog.
100 tenyezo van, ebbol az egyik az hogy az okostevek hardvere messze van a szamitogepeketol. Tehat a teverol valo bongeszes, appal valo videonezes online nem az erosseguk. (De ez minden gyarto okostevejere igaz!)
Videoklipeket neha nezek hatterkent, de azok nem 2 oras videok, es nem is mindig hd-k, az meg ok. Viszont ha egyszer-egyszer megakad akkor nem kotom fel magam, filmnel az mar zavaro lehet.
Az online filmezgeteshez en a tablet kepet vetitem a tevere, igy a reklamokkal, javascript lassito szarokkal a tablet hardvere kuzd meg.Nem lebeszelni akarlak, csak helyretenni hogy a mai okostevek nem szamitogepek. Igy online filmnezesre, yt-ozasra onmagaban nem jo valasztasok, csalodas lesz.
(Egy 15 ezres android okosito hdmi-vel sokkal jobb sok esetben mint maga a tv) -
direwolf
őstag
válasz
leroyclub #60993 üzenetére
Nem tudom, nekem is van, hogy nem látja. TV és szgép újraindítás után helyre szokott állni, de van hogy többször kell. Android tablettel viszont stabilabb. És azt azért jó ha tudod, hogy mind a Miracast, mind a WiDi veszteségesen tömörített jelfolyamot használ, így a minősége nem az igazi.
@Rico45: Android 4.2-től van Miracast
@olasz69: ezt miért nekem? Én tudom hogy működnek ezek a cuccok. Amit írsz az DLNA, nem wireless display.
-
törölt tag
válasz
leroyclub #54407 üzenetére
A ChanSort megnyitásakor rákérdez, hogy mit szeretnél. Válaszd azt, hogy üres legyen az egyik oszlop, majd oda áttöltögeted a csatornákat sorban, vagy nem sorban, és utána rendezed. Törölni nem engedi a csatornákat valamiért, így azok maradnak a végén, ott nem zavarnak.
-
josi9682
csendes tag
válasz
leroyclub #54311 üzenetére
A frissítés feltételét már sokszor leírták itt,de röviden:
Pendrivot formázni kell FAT 32-re,készíteni kell egy mappát LG_DTV néven,abba bemásolni a letöltött epk.fájlt.
Aztán mehet be a pendrive a tv-be,után adja magát.Abban nem tudok segíteni,hogy ugrik-e a garancia,ha valami nem stimmel,talán másnak vannak erről információi.Midway: Én sem tettem még fel,arra várok hogy valaki megpróbálja és megossza a tapasztalatokat.
-
törölt tag
válasz
leroyclub #54234 üzenetére
Nem hinném, hogy más a menü a tiédben. Live Menü gomb, Csatornák, és a megjelenő csatornák felett van egy nyíl, mellette P, azzal lehet az Antenna, Kábel, Műhold közül választani. A harmadik ikonra kattintva lehet szűrést választani: Rádió, Digitális TV, Kedvenc A, stb. A távirányítón balra nyíllal kilépés.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
leroyclub #53699 üzenetére
Informatikusként nem igazán kedvelem az ilyen "gyári" megoldásokat, félre ne értsd semmi baj nincs velük csak én jobban kedvelem, ha én választom ki a hdd-t és 2500ft-ért veszek hozzá egy alu keretet. Ha a pénzed engedi akkor viszont javasolnám, hogy ne a routerre kösd rá hanem vegyél egy nast (egy faék egyszerű D-link pl 20-25 ezer) és abba akkora 3,5"-os hdd-t teszel amekkorát akarsz (nekem pl 2db 3TB-s van benne) és arról már nem csak a filmeket tudod lejátszani hanem torrent kliensként is tudod használni vagy FTP szerverként stb, stb...
De amit te és a kollégák javasoltak az is tökéletes megoldás és legfőképpen olcsóbb.
Én ha nagy ritkán direktbe rákötök hdd-t az eddig mindig működött rendesen 1TB-ig tuti, nagyobbat nem próbáltam, de a kollégák már írtak párat ahogy látom
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
leroyclub #53693 üzenetére
Aham... Sejtettem, h valami gyári történet. Kb. 99%-ra taksálom, hogy semmi köze ahhoz, hogy leválasztottad vagy sem. Annak, hogy a leválasztás miatt száll el a fájlrendszer egy mai "modern" eszköz esetében kb 0,1% egyébként is. Persze láttam már ez okból is, de kb szökőévente fordul elő.
Mivel másik eszközben hibátlanul működik az elmondásod alapján és feltételezzük jóhiszeműen (legalább is első körben), hogy az új Tv-nek sincs semmi baja (valószínűleg tényleg nincs), így a leg kézenfekvőbb lehetőség, hogy nem mindig kap elég feszt a hdd, ezáltal hol felpörög hol leáll, akár egymás után ezt rohadt sokszor is megismételve, mindeközben persze a fej is jól érzi magát pozícionálás ügyben. A végeredmény pedig, hogy az egész hóbelebanc fájlerndszere elszáll és átmegy Raw-ba. Az adatok visszaállíthatóak ugyan vagy ha nem szükséges akkor egy formázás után a hdd újra használható de Értelemszerűen a fent részletezett performansz nem tesz jót neki hosszútávon.
Tipikus jelenség nem csak Tv-k esetében, de gyakran notebookoknál is.
Y kábel ez esetben megoldás szokott lenni, ilyenkor 2usb portra csatlakozol és így már nincs gond.
Persze lehet más is, de egyértelműen ezt az eshetőséget látom a leg valószínűbbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest