- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
Intelligencs #112006 üzenetére
Köszi szépen a választ, ennyit tényleg megér, bár az nekem kicsit fura, hogy 40 ezret rászámolnak a másik hibára. Vajon az mitől lehet, és mit kell cserélni, ami ennyibe kerül?
-
Ronam
addikt
válasz
Intelligencs #112000 üzenetére
Szuper, köszönöm! Kíváncsi vagyok mit mondanak majd
.
-
Breki
veterán
válasz
Intelligencs #87017 üzenetére
Lehet, nekem ugyanannak tűnt, de a régebbit nem nagyon nézem itt van újabb magic remote inkább azt kerestem lengyelország meg szimpatikusabb nekem mint törökország.
-
Breki
veterán
válasz
Intelligencs #86993 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
[link], hatha valamelyik jo...
-
szasanyi
félisten
válasz
Nálam a gyári, normál távvezérlő döglődik (egyes funkció néha, vagy egyáltalán nem működnek) ezért akartam venni. Hosszas keresgélés meg telefonálgatás után oda jutottam, hogy itthon már sehol nincs, gyakorlatilag beszerezhetetlen.
-
Klara_
őstag
válasz
Intelligencs #81910 üzenetére
A TV-t 2-3 evente cserelni probalom, amit a garanciaja kezd a vegehez kozeledni.
Mivel mint irtad, az 1080p-t viszi a tavaji 4K-s szeria is szepen, evvel mar kibekulnek. A 4K tartalom kulonosebben nem erdekel, helyem sincs hozza (foleg SSD-t hasznalok, felaldoztam a tarhelyeim a sebesseg kedveert). A haloban 43"-nal nagyobb keszulek csak kompromisszumokkal ferne el es szuksegem sincs ra, fali konzolt cserelni pedig plane nem karok. Igy az 50-100ezres medialajatszo araba bele fer a keszulek csere is es lehetne MR-em is ami hianyzik, hogy nincs. Neztem az idei modelleket es sok elorelepest nem latok, fogyasztasok sem csokkentek kulonosebben. Valoszinu a 2016os modellekbol jarnek valmivel jol, amikor mar itthon is lesznek 2017-esek es esik kicsit az ara a regi keszletnek.
Vagy veszek egy olcso kinai boxot mint Vond, es kinlodok vele kicsit, hogy beuzemeljem. -
huncutka1029
addikt
válasz
Intelligencs #81910 üzenetére
a 4K DLNA ra visszatérve,
valóban elég bosszantó jelenség.
Kezdetben volt a tv-hez LG cloud, míg le nem állították a szolgáltatást....
az oda feltöltöt 4K filmet pl lejátszotta. Ergo ha valamelyik tárhely elérhető a tv böngészőjéből, az lehet megoldás... DE ennyi erővel igazán támogathatná a NAS ról is a lejátszást.... -
Klara_
őstag
válasz
Intelligencs #81887 üzenetére
Thx, idei FHD-n a 40-mbps-hd-hevc-10bit.mkv 1080p mar diafilm - nezhetetlen. Meg egy erv a 4K modellek mellett.
@(#81904) huncutka1029
Thx. Pontosan melyik modelled van? Erosen el kell gondolkodnom, hogy TV csere vagy kulso eszkoz legyen ahogy megoldom ezt a porblemat.@(#81905) Intelligencs
Nekem az LH630V-ben 100as LAN van. Mint latjuk ennek a felevel sem boldogul... -
huncutka1029
addikt
válasz
Intelligencs #81887 üzenetére
jallyfish MKV, és HEVC mkv 50 mb/s től már High level 5.0 headerrel van az Lg viszont DLNA esetében csak az 4.2 ig szereti legalább is Webos2 ig.
Most töltöm én is lefelé
Egy My cloud nasról fogom tesztelni gigabites routerrel. -
m0ski
aktív tag
válasz
Intelligencs #81849 üzenetére
Szia!
A WebOS alapvető lassúságában egyetértek veled (főleg miután láttam, hogy egy UH668V mit tud), de a filmlejátszási problémádat nem tudom hova tenni.
Nálam Zyxel NAS326 adja a filmeket LAN-on MiniDLNA-val, és gond nélkül mennek a 1080p anyagok.
Mondanám, hogy a gigabites hálózat esetleges hiánya lehet a gond, de mivel egy Mikrotik hAP Lite-on megy keresztül a tartalom, így még ezt is kizárnám. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
okosnak, okos az a tévé, csak lusta dög, aliasz lassú mint a csiga
nekem is ilyen van, én kizárólag a HDMI-t használom rajtam, valamint a sleep funkciót.
remélem majd optimalizálnak rajta valamit, mint anno a webos 1-en vagy kettőn, már nem emlékszem, de a végére egész használható lett -
törölt tag
válasz
-
Dagohun
tag
válasz
Intelligencs #79408 üzenetére
Thx a tanácsot, sokkal jobb lett.
-
sirály69
őstag
válasz
Intelligencs #77723 üzenetére
A garilevélnek a doboz végében,kivül, alul oldalt kellene lennie...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #77221 üzenetére
Szerintem változott a kódrendszer, és mindkettő IPS. Hivatalos LG oldalakon is elég egyértelműen tolják, hogy az. Ez a tavalyi LF630/650-es szériánál nem volt így. Persze aztán lehet, hogy egy idő után az ideieket is elkezdik megkavarni. Én úgy tudom, hogy az UH635-ösökön kívül mindegyik IPS.
Azt meg a képéből is látom, hogy a miénk biztosan az (de azt hiszem, a dobozon rajta is van a logója). Régóta használok IPS-es monitorokat a grafikai, meg videós munkákhoz, tisztában vagyok a jellemzőivel. Oldalról is szép színek, 1000:1 körüli kontrasztarány, ami oldalról is ennyi (talán ez is fontos a VA-val szemben), sarkokból nézve glow, stb... Írtam is, hogy gyakorlatilag hozza a kalibrált Dell U2311H képminőségét, csak 49 inchen.
asprey: Annyi pénzért én inkább egy 55-ös OLED-et vennék.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #77219 üzenetére
Úgy tudom, hogy itt mindannyian(már akiknek netán elromlik), a fenti Téma összefoglalóban leírtak szerint járunk el, vagyis hogy a hazai forgalmazótól(számlával igazolva) vásárolt tévéket az LG-nek kell jelenteni, amit az országos hálózatában meg is javítanak. Tehát nemcsak a hivatalos viszonteladóktól vett tévéket. Be is lehet a tévéket regisztrálni náluk a gyorsabb intézés, és a követhetőség miatt is. Ez az egész működött is a tapasztalatok szerint. Most ez a levél nem tudom mi, mert erről többen is beszéltünk velük, és azért került be az összefoglalóba is. Volt aki bemásolta ide akkor a beszélgetést, talán még nekem is el van mentve, mert én is webshopból vettem tévét 2,5 éve.
Panel, az Y tuti IPS, de a G-vel gondban leszünk, mert a táblázat szerintTN, de az 100%-ra kizárható. Vagy a forrásban volt elírás, vagy pedig változott a kódrendszer. Az én tippem, hogy ez is IPS-t jelent. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #77219 üzenetére
A mi 49LH630-asunk BEEG és IPS paneles.
Köszi az infókat!
-
válasz
Intelligencs #77215 üzenetére
UPDATE, levelet írtam a Digitalkonak is.
Tisztelt Digitalko,
1) Szeretnék érdeklődni, hogy az Önök által értékesített LG 49LH630V (http://www.digitalko.hu/index.php?id=49lh630v_led_televizio&kat=full_hd) típusú tévét Önök az LG Magyarországon keresztül szerzik-e be? (A 2 éves _hivatalos_ LG garancia miatt kérdezem ezt.)
Cégünk az általa forgalmazott LG készülékeket magyarországi forrásból szerzi be, így a Magyarországon érvényes jótállási feltételek érvényesek a készülékre, tehát a termékkel probléma esetén a vásárlástól számított 2 éven belül a gyártó magyarországi szervizhálózatához fordulhat.
2) Az Önöknél raktáron lévő tévé típusszámában (ami a kartondobozon van) a BEED vagy BEEY karaktersorozat szerepel? (Ez pedig a panel típusára utal, BEED=VA, BEEY=IPS).
Jelenleg a raktárunkban lévő termékek dobozán a BEEW, ill. BEEG karakter sorozat szerepel.
Már csak azt kéne megtudni, hogy ezen új jelölések közül melyik az IPS... Valakinek van erről infója?
MOD:
@vond, vagy akinek ilyen LG 49LH630V típusú tévéje van, le tudná fényképezni a dobozon lévő kódot és felrakni ide? Nem teljesen értem, hogy a digitalko most csak leírta az épp raktáron lévő LG tévék kódját (tehát nem azt a modellt, ami nekem kell), amik régebbi modellek (?), vagy az LG megváltoztatta a 2016-os kódokat? E szerint a hozzászólás szerint a BEEW az IPS, de 2012-es vagy 2014-es gyártásnál írják, ami nem hiszem, hogy aktuális lenne egy 2016-os modellnél.
-
TRob1
veterán
válasz
Intelligencs #77066 üzenetére
És elég hinni, nem kell tudni?
Mert nekem pl. nincs 5GHz-es routerem és mégis wifi-n nézem még a 3D fullhd-t is. (Igaz, nincs olyan óriási táv, a szomszéd szoba)(#77069) bunkomen :
Jobb klikk hangszóró ikonon (óra mellett), Lejátszóeszközöknél másik alapértelmezetté tétele sem segít? -
w333
félisten
válasz
LF652V -ben van 5Ghz Wifi, szerintem az LH630 -ban is van !
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Megnézném, de ha nincs 5GHz-es routerem, akkor nem tudom, ugye?
De szerintem ha nincs túl messze és nincs köztük sok akadály, akkor az N-es wifi is elég az átlagos FullHD tartalmakhoz.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #76851 üzenetére
Semmi extrát, csak egy ilyet: [link]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #76832 üzenetére
Kiegészítésként annyit, hogy keletről 3 ezer forint környékén lehet rendelni billentyűzetes légegereket, amiket elvileg bármihez tudsz használni, így valószínűleg a smart remote nélküli LG tévékhez is. Én biztos, hogy rendelek egyet (egy s905 2/16 Android/LibreElec box mellé). Majd megírom, hogy működik együtt a TV-vel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #76832 üzenetére
Amikor lejátszás alatt látszódnak a funkciógombok (play/pause, tekerés, előző/következő), akkor ott látható egy idősáv is, hogy épp hol állsz a videó file-ban. (Ha ezek nem látszanak, akkor nyomsz egy OK-t.) Na ott le, vagy fel tudsz menni erre a sávra (attól függ, melyik firmware van fent, mert a frissítés után lentről felkerült), és ezen a sávon balra-jobbra tudsz kb. 5-6 perceket ugrálni, majd egy OK-val odaugrani és indítani/folytatni a lejátszást.
Ha apróbb ugrásokat akarsz, azt meg simán lejátszás alatt a balra/jobbra gombokkal (nem a tekerés, csak a sima kurzorgombok) tudod elérni. Ilyenkor 15 másodpercet ugrik azonnal, így lehet szépen lépdelni előre/hátra.
És emellett van természetesen sima előre/hátra tekerés is. Itt annyival egészíteném ki a hosszú beszámolómat, hogy a 8-szoros és 16-szoros tekerés csak USB-s lejátszásnál elérhető, hálózaton keresztül "csak" kétszeresen és négyszeresen lehet "csévélni". De a fenti parancsok mellett ez is bőven elég.
Az IPS panel meg ki van emelve a termék hivatalos oldalán is, de úgy emlékszem, a dobozon is rajta van (most nincs előttem). Lehet, hogy idővel ezeket a szériákat is elkezdik majd más panellel szerelni. Ki tudja. De egyelőre szerintem az összes IPS. A 2016-os LG-kből azt hiszem, egyedül az UH635-ösök VA panelesek.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Intelligencs #71526 üzenetére
ezt nem néztem még, pár hete, mikor mindenki netflix hypolásban volt, azt mondta az LG, a 7-es végűekre nem lesz.... mondjuk én amúgy sem vagyok oda érte.
a true motion nálam is az első kikapcsolt feature volt az előző tv-k esetében is.
ebből sem hiányolom.
Am 8517 az enyém, de lényegében csak a színe tér el a 8527-től. -
Dareius
tag
válasz
Intelligencs #71526 üzenetére
Na kiderült a v betüs európai szabvány a nélküli, nem xD.
-
exlepra
tag
válasz
Intelligencs #71427 üzenetére
Nekem is megjött a 43UF7787-re a netflix, telefonon azt mondták a 7-es nem lesz.
Megy is rendben. -
blakey
titán
válasz
Intelligencs #71151 üzenetére
Megfelelő helyen tedd fel a kérdésedet, pl. Házimozi haladó szinten vagy van a belépő szint is.
-
Medical
aktív tag
válasz
Intelligencs #64890 üzenetére
Köszi a linket.
Sok mindent megtudtam belőle, főleg mire jó a NAS.
Már nem is látom olyan szürkének mi is az a DLNA és főleg mire jó. -
Beni2360
félisten
válasz
Intelligencs #64880 üzenetére
Szerintem meg keresgéljél mert minél kevesebb a faltól való elhúzási lehetőség annál olcsóbb is. Ez nem lehet gond, mert van olyan amit 90 fokban tudsz állítani az már nagyon drága. Gugli segít.
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Intelligencs #63808 üzenetére
Nem tudom, de az előző samu ugyan ezt produkálta igaz alacsonyabb kategória volt ezért is váltam meg tőle, nagyon idegesített, erre tessék ez is!
Esetleg a beállításaidat átküldenéd privátban!? Köszi
-
Shingen
addikt
válasz
Intelligencs #63224 üzenetére
Nincs különbség.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Intelligencs #63256 üzenetére
Kérdeztem az LG ügyfélszolgálatot azt írták, hogy az elemtartó fedelének minimális mozgása "belefér", akár a hőmérsékletváltozás okozta anyag tágulás miatt is.
A távirányító többszöri rázogatására azt irták, hogy az is normális, mert a remote-tv kommunikáció részben bluetooth-on zajlik, ami zabálja az energiát, ezért kikapcsolja a bt-t, ezért mikor újra bekapcsolja, az eltart neki egy darabig.
A gombmyomás hibára is azt írták, hogy normális, bár szerintem az infrán megy, így ezt nem értem.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #63222 üzenetére
A live menüben van egy szűrő. Ott keresd a kedvenc ABCD-t.
Beni2360 Ha küldözgeted a filmet, könnyen eltévedhet. Vezeték a megoldás. -
olasz69
senior tag
válasz
Intelligencs #63224 üzenetére
Igen ,nincs különbség csak a szín !
(#63225) Beni2360 Majdnem gratuláltam a 3D-hez ,33.92 GB -ben már láttam belőle.... konténerben
Az még nem nagyon írható az fw számlájára...ha kidob az alkalmazásból, memória elfogyott az már jobban
-
tigipuf
senior tag
válasz
Intelligencs #62839 üzenetére
Nincs semmi kifogásom az UHD ellen,de nincs rá szükségem még jelenleg,a fogyasztásról nem is beszélve.
-
*H*
aktív tag
válasz
Intelligencs #62470 üzenetére
Sehogy. Nem támogatott az új, webOS 2.0-ás modelleken. Ezért nem találod az appot sem.
-
cidalain
veterán
válasz
Intelligencs #62470 üzenetére
a kamerából csak az LG meghatározott típusszámú, a tv-hez ajánlott kamerája jó.
ami vagy 20 rugó. -
huncutka1029
addikt
válasz
Intelligencs #62234 üzenetére
Ha DLNA-n nézed, akkor a kliens megjegyzi, hol hagytad abba. a tv nem tudja, csak kikapcsolásig megőrizni ezt az adatot.Akkor is csak USB lejátszás esetén.
-
Beni2360
félisten
válasz
Intelligencs #61950 üzenetére
Én annao 72 CM-ről váltottam 102 cm-re egy hétig nekünk is fájt a fejünk 3.2-3.5 méterről.
Most váltottunk 102-ről 127-re de most már nem volt zavaró tényező a nagyobb kép. Várni kell.
Ti mennyiről váltottatok? -
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Intelligencs #61950 üzenetére
Privát
-
kelepce
tag
válasz
Intelligencs #61921 üzenetére
Én egyszerre cseréltettem a 3 mediaboxot 3 CI+ kártyára. A három tv-ből 2 nem volt fent az UPC listáján. Mégis, üzembehelyezéskor ezekkel volt a legkevesebb gondom, azonnal működtek, míg a listában lévő 55UB850V-vel 3 hétig szenvedtem mire jó lett. Olyan kártyát adott először az UPC ami a réggebbi készülékekben működött, de az 55UB850V-ben kb 90 perc után leállt.
A szerelővel sokszor beszélgettünk a listán lévő készülékekről. Megkérdeztem, hogyan tesztelik ezeket, hogy felkerüljenek a támogatott listára. Azt mondta, sehogy! Amin CI+ aljzat van annak működnie kell a CI+ kártyával, mivel ez egy rögzített szabvány. Az más dolog, hogy a listát gondos kezek időnként ráérnek-e frissíteni.
Szóval, a médiaboxot szépen a hónod alá csapod, beballagsz vele az UPC irodába, leteszed az asztalra és kérsz helyette CI+ kártyát. Röviden ennyi.
A lelki békéjük kedvéért olyan tv-t mondj, ami a listájukon szerepel, már ha egyáltalán kérdezik. Lehetőleg kerüld el a korábbi ügyintéződet, a tudatlansága miatt. Válassz saját beüzemelést, így a szerelő ki sem fog menni, csak a kártyát nyomják a kezedbe némi tájékoztató füzettel.
Személyesen intézd a helyi irodában, a központon keresztüli telefonos ügyintézésnek vannak hátrányai. -
Watt25
veterán
válasz
-
cidalain
veterán
válasz
Ja adj meg masikat.
Amikor en bementem szemelyesen, annyit mondtam LG okosteve uj, nemreg vettem, tipust nem kerdeztek. Ez ev elejen volt. -
Sholom
tag
válasz
Diktalj be olyat ami rajta van. 99% mukodni fog. Maga a technologia ugyanaz minden tevenel, ha egyiknel megy, a masikon is fog.
-
asturel
őstag
válasz
Intelligencs #61892 üzenetére
Nem tudom hova tenni, hogy az új tv gyorsabb, annyi különbség volt a kettő között hogy ez csak 1 frissítést rakott fel, míg a régi kettőt vagy többet (lehet kellett volna egy resetet nyomni utána?) Appokat nem hogy felraktam, hanem leszedtem amik nem kellenek, szóval az se lehet..
-
asturel
őstag
válasz
Intelligencs #61855 üzenetére
Webshop sajnos azt eroltette, hogy kuldjem a raktaruk cimere vissza vagy ha penzt szeretnem akkor leadhatom az egyik aruhazban is, de cserehez hozzajuk kell kuldeni es mivel egyedi beszerzesi idovel aruljak a tv-t akkor megint varni kell. Kozben irtam az egyik aruhaznak is ok meg azt mondtak, hogy vigyem be es kicserelik, ma be is vittem hozzajuk, a pultnal mar tudtak, hogy mit szeretnek, visszaadtak a penzt es azon az (akcios) aron elhozhattam egy ujat, ott helyben viszont kibontottuk es leteszteltuk (tv-seknek meg test pendrive-ja is volt rgb kepekkel). Meg a Product Code-ot is megnezhettem a raktaron levokon, illetve leakasztottak a kiallitott darabot is a falrol
. LG promoter csavo eroskodott, hogy az LG mar csak IPS panellel gyart tv-t, sot azt is mondta, hogy nem szamit, hogy nincs rairva, hogy ips
, mert akkor is az. Allitolag nagyon ritka az ilyen sub/pixel hiba, de ilyenkor visszakuldik az lg-nek (legalabbis o ezt mondta), legalabb egyet ertett velem, hogy a szurke menun pirosan vilagito pixel erosen rontja az user experience-t.
Igazabol eleg nagy pozitiv csalodas ert a MM-al szemben (a webshoppal valo rosszabb tapasztalat utan), mindenki kedves volt, nem ugrottak ra nagyitoval a visszavitt tv-re se.Erdekes amugy, hogy a webshopos LG garanciapapiron szinte 0 magyar szoveg volt (boriton kivul) itt meg teljesen normalis garanciapapirt kaptam.
-
rongylab
tag
válasz
Intelligencs #61855 üzenetére
az LGnél nincs pixelgarancia?
-
yvsmad
őstag
válasz
Intelligencs #61410 üzenetére
Nyilván nem írhatják, hogy nincs náluk, amikor ott van a boltban.
Valahogy le kellene beszélni velük, hogy a boltban vehesd át a kedvezményes áron. -
Camelus
csendes tag
válasz
Intelligencs #61187 üzenetére
Ugyan ezt a választ kaptam én is.
-
csab2
veterán
válasz
Intelligencs #60750 üzenetére
Jutalékot kapnak. Érdeke, hogy minél nagyobb forgalmat bonyolítson.
-
norrberth
addikt
válasz
Intelligencs #60750 üzenetére
Ismerős.. viszont ez a dolguk ezért fizetik őket, más részről megerőszakolják szép lassan az embert.
Utálom az ilyen eladókat, Én úgy szoktam ha bemegyünk valahova.. segíthetek? ááá csak szétnézek, és nyugodtan eldöntöm mi kell. A neten már szinte minden infót belehet szerezni.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #60736 üzenetére
Hát az euronix akció eddig tartott: [link]
469-499k.
csab2 Most már a webos1-nél is így működik a Live menü(csatorna lista), csak most vettem észre, ez tök jó.Csatorna átugrás vagy lezárás van a törlés helyett. Vagy a Kedvencbe a használandó csatornák bepakolása, ha éppen nincs ChanSort.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #59533 üzenetére
Bármilyen tévét veszel, kompromisszumot kell kötnöd, mert a "tökéletes tévé" nem létezik ezen a földön. Szóval így állj neki a vásárlásnak.
Pancsermeste Semmi, mert gondolom a te tévéd is az, és elégedett vagy vele, meg az enyém is az és mindkettő jó tv. Igaz nekem van benne Local Dimming, de anélkül is jó lenne.
LeventeV Meglátásom szerint a két tévé közt 3D-nyi különbség van csak LG 47LA620S + LG 47LN575S, és én is az LA 620-at venném közülük. A tavaly LB szériából egyedül az LB5800/LB580V-ről írnak magas input lagot, tehát az összes többi 2014-es FHD jó lesz konzolhoz.(5610, 5700, 630V, stb.)
-
huncutka1029
addikt
válasz
Szia,
E-digitalban vettem meg 450K- volt. Néha akcióban 407K-ért is lehetett találni, de kiderült, hogy csak rendelésre, szállítási idő 2-3 hét.........55UF8507, ez WebOS2.0, 3D, Direct LED, de FullHD helyett 4K, és vagy 150-nel drágább, mint a másik kettő.
Hibás infó!!!!!!
Edge ledes, UF-ben 7-szériátol fölfelé már mind edge ledes 8507,8517.8527 mind egy és ugyanaz a tv, csak a szine tér el (talp, és káva) -
Pancsermeste
őstag
válasz
Miért, mi a baj a direct LED-el?
-
*H*
aktív tag
válasz
Intelligencs #59117 üzenetére
Direct LED-es.
-
cidalain
veterán
válasz
Intelligencs #59117 üzenetére
Az LF63x szerianal kiderult hogy meretfuggo. A kisebbek direktek a nagyobbak edge ledesek. Elofordulhat hogy ennel is ez a helyzet.
A tavalyi szeriaban is volt olyan hogy egyfajta tipuson belul kulonbozo meretnel kulonbozo paneltipust hasznaltak.
Mekkoraban venned? -
törölt tag
válasz
Intelligencs #57579 üzenetére
Jónak tünik, és mivel nem ismert még az új típus, ezért várjuk majd a beszámolót róla, ha megvetted.
Elims A te módszered nem igazán tiszta nekem. Én Plex Media Server-t használok, ami úgy működik, hogy a tévén a Smart menüben kikeresed a SmartShare menüt, és itt a megosztott tartalmak közül tudsz a filmek, egyebek közt válogatni, majd elindítani.
A másik módszer: HDMI bemenetre teszed a tévét, a PC-n vagy Laptopon ki kell választani a megjelenítő eszköznek a tévét, ezután kiválasztod a filmet, és elindítod pl MPC HC-vel, vagy más lejátszóprogrammal. Ha jól be van állítva a lejátszód, akkor a képarány is jó lesz, ha nem akkor a videókártyánál 1920x1080/60Hz-re kell tenni. -
shteer
titán
válasz
Intelligencs #30543 üzenetére
Milyen NAS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest