Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborm69
aktív tag
válasz
Shingen #95033 üzenetére
Szia!Én megpróbálkoztam egy Sony hangprojektorral.Hatalmas csalódás volt.A mélynyomó csak akkor szólalt meg ha zene szólt vagy ha robbanás vagy hasonló történt.Az nélkül viszont semmivel nem jobb mint a tévé hangja.Inkább vettem egy használt sztereó Denon erősítőt és Tannoy hangfalakat.Így tökéletes.
-
atee
őstag
válasz
Shingen #87215 üzenetére
Vicc az egész! Kb. addigra lesz 1-2 csatornán 4k adás mire lecserélem a most vásárolt 4k tv-t
Persze nyilván azt veszi az ember ami többet tud. Viszont kihasználni nem nagyon lehet.
(néhány 4k filmet megnézek majd rajta, de ez sem számottevő) a franc se fog 40 GB tartalmakat töltögetni folyamatosan
Kicsit sarkosan fogalmazva. A smartnak is van néhány hasznos hozománya, de alapvetően az embereknek max. egy USB ről nagyjából mindent játszon le és egy kikapcsolás időzítőn kívűl másra nem nagyon van szüksége. Ja meg kicsit magyarosan, legyen nagyobb mint a szomszédnak -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Shingen #84538 üzenetére
Esetleg egy gyári beállítás visszaállítás?
Vagy egy tartalmas idejű áramtalanítas?
Már ha az esetleg törli a chash memóriát, ilyen menü pontot nem találok a webos 2 menüben...Amúgy a neten kívül, pl appot tudsz rá telepíteni?
makoss: szívesen, szerintem az lesz a 'ludas', ez a gyári érték, amit alapból beallit, legalább is eddig mindhárom lg webos tvn a 4 óra volt az alapbeallitas
-
Julot
aktív tag
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Shingen #83160 üzenetére
Szerintem nem éri meg az újért 12 ezerrel többet kifizetni. Főleg, hogy még az is lehet, hogy rosszabb, mint a 2016-os. Mostanában mocskos módon előszeretettel fejlesztik vissza a készülékeket a gyártók.
Az LH530 nagyon jó kis alap TV, olyat rendeltem én is Anyumnak. Meglepően szép képe és hangja van, nincs smart, de van gyors menü és jó formátumtámogatás.
-
Shingen
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #82639 üzenetére
Készen van, működik rendesen. Annyi, hogy némelyik kábel hosszú (toldók) Így helyenként összetekertem szigszalaggal. Azt vettem észre, hogy normál használat mellett elég az USB táp neki, viszont ha villogásnál, színváltásnál nagy fényerőn van, akkor "megmekken kicsit"
ilyenkor ütemesen kb 3 másodpercenként villan fehéren egyet, majd újra kikapcsol.
Ebből úgy tudtam 2x kihozni, hogy powerbankra dugtam, és így rendesen bekapcsolt, lejjebb vettem a fényerőt, és visszaállítottam 1 szín módba. azóta tökéletes MR650 es magic remotom van, szerencsére ezzel nem akad össze a led vezérlés, sem a korábban említett hangerő, csatorna váltásra, sem másra.(kopp-kopp-kopp)
Egy kicsit méricskélni kellett, hogy nagyjából egyformán rakjam fel, így oldalt 22 cm re van az első vízszintes ledsor a szélétől, az alsó, és felső szélétől pedig 10,5 cm rel került beljebb, így oldalról sem látszanak ki, illetve nem zavaróak a ledek. -
-
TA68
őstag
válasz
Shingen #81806 üzenetére
Ezek már nem vesznek fel akkora áramot, mint régen. A miértre, meg az a válasz, hogy nagy, kényelmetlen és ha másolni akarsz rá, hurcolásznod kell a tápot is. Ráadásul, ha nézni akarsz egy filmet, vagy netán a tévéből fel akarsz venni valamit, akkor oda kell menni bekapcsolni.
(#81807) sixpak
"Minden bekapcsoláskor elindul a hdd, biztosan sokáig fog működni..."
Egy munkára használt laptop hányszor van bekapcsolva naponta? És a beépített merevlemezes set top boxok?
Vagy a szintén beépített merevlemezes plazma és LCD tévék? Ezekben is elindul minden bekapcsolásnál a winchester.
De nem akarok én senkit meggyőzni. Mindenki olyan vinyót használ a tévéjéhez, amilyet jónak lát. -
törölt tag
válasz
Shingen #81685 üzenetére
Szerintem online filmre használják a legkevesebben a tévéket.
nem azt várná az ember
Lehet elvárni toronyórát-lánccal, azt miért nem adnak hozzá?Vagy egy 5.1 es házimozi rendszert?!
A smartról annyit, hogy helyettesítsd be HyP3b0y aláírásába a smartot: problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják. Az emberek meg vevők rá. Marketing, parasztvakítás, stb. a smart, de mellesleg azért valamennyire használható. Még így is jobb sztem, mintha nem lenne.
Szerinted mi a legdrágább egy tévében, amiből alig van az akár 200 ezres vagy még drágább mobilokban. -
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #81687 üzenetére
szerintem sokkal felhasználóbarátabb, könnyebben és értelmesebben megtalálható beállítás menükkel rendelkezik mint a többi "okos platform"
kivétel talán az android alapú tv, mert a telefonok világában a beállítások már megszokott séma szerint vannak.(#81690) kukulec
Szerintem igen. Az LG honlapján LED háttérvilágítást ír, és a kialakítása is erre enged következtetni. (elég vaskos az oldal profilja)
-
HyP3b0y
senior tag
-
malnabokor
senior tag
válasz
Shingen #69731 üzenetére
Tudom, viszont az a furcsa helyzet van nagyszüleimnél, hogy a nagymama youtube videókat csak a TV-n tud nézni, a nagypapám gépét nem használja, mert nem akar véletlenül sem elállítani semmit. Eddig is a TV-n nézett meg mindent, csak hát a távirányítóval lépkedni nem egy álom, ezt szeretnénk segíteni
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Shingen #64308 üzenetére
Ezzel sincs gond, csak akkor:
1) vásárlás előtt hívják fel a vásárló figyelmét, hogy csak az LG által ellenőrizve tud internetezni,
2) ne a vásárlónak kerüljön több százezer forintba, hogy "lehalgassák".
Valakinek nem rémlik, hogy valamelyik "elfogadott nyilatkozatban" esik erről szó?
-
törölt tag
-
-
plaszy
őstag
válasz
Shingen #62275 üzenetére
Köszi neked is, ezért az árért jó vétel akkor?
-
törölt tag
válasz
Shingen #60915 üzenetére
Nem úgy van az. Ezt inkább csak ilyenre akarták csinálni. Képzeld, ha úgy pörögne minden mint a villám, akkor mit fejlesztenének a következő évben.
Két vélemény a másik topikból:
1, Valami 2 filléres kínai cucc, amin éppen elmegy, aminek mennie kellSemmi komoly, mert akkor a TV melegedne, illetve így is melegszik, de mástól
2, Mire mész ezekkel az infókkal?
Remélem nem azt hitted, hogy valami erős desktop cpu dörömböl a tv-ben.
Ezek a parasztvakítások, 4 magos erős processzor meg a többi, az ellenkezőjét nem írhatja, mert nem vennék meg a tv-t.
Jól átlátják a helyzetet ők is. Ez a mostani webos2 lite már maga a csoda, mert nem szokás az ilyesmi, úgy tudom.
Abri LB5610, LF5610, LF561V, Smart: LF630V, LB650V, stb. -
Beni2360
félisten
válasz
Shingen #60922 üzenetére
Hát igen, már nyugdíjasként az Erzsébet program keretén belül 5 Ft-ért pályáztam üdülésre és már csak ez maradt, a főidényhez közelebbi idők fura módon a választási lehetőségek megkezdésekor már elfogytak.
Nem elég közel ültem a Ferihez vagy valakihez. Öreg fejemmel ez az első alkalom, hogy támogatott üdülésben veszek részt.
1 a 66 hoz arány nem is olyan rossz ! -
yvsmad
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz
Shingen #60550 üzenetére
Én nem preferálom az ilyen nagy vinyókat, ha elszáll akkor vele a hatalmas mennyiségű adat-film is.
Nekem is volt 1T WD külsős vonyóm és bedöglött az usb portja és mivel egybe volt építve a vinyó mechanikájával oda lett az összes film. Na akkor 3t-nál?.Azóta csak külön szerelhető ház+vinyo van.
Nem állítom, hogy minden komplett külső házas vinyó ilyen technológiával van szerelne, de a hosszára rövid házas vinyoknál figyelni kell és érdemes megnézni, hogy cserélhető-e a vinyó. Még szm tech üzlet sem tudta, hogy ilyen egybeszerelt a WD egyes vinyója, csak néztek nagyot.Javítást senki nem vállalt.Külön háznál csak a ház csere megoldotta volna a filmek mentését.
Én mindenképpen két részre osztottam, (250+500 a mostani) első rész ment e Tv-nek - felvétel, és műsormegállítás céljára.a második meg a filmjeimnek.Külön használok egy külső házas 3.5" vinyót a megtartandó filmeknek és ha nagyon muszáj még azt is rá tudom csatlakoztatni. -
HdRew
őstag
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #58377 üzenetére
Hali mindenki,
Videó, mobillal, bocsi, nem a legjobb minőség, de a lényeg látszik. Légyszi jelezzetek vissza, hogy a tavalyihoz képes jobb e, vagy nem.
Huncutka videója a tv-ről. -
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #58219 üzenetére
nagyon úgy néz ki.....
Még mérlegelek, hogy a 49 és az 55 között van e akkor a különbség, mint az árában látszik... De ahogy az asszony is mondja a méret a lényeg.
Nem megvárni, megfizetni nem akarom az oledet!
Majd meglátom, még alszok rá hétfőig párat.................................vagy nem!Nincs még oled webos 2-vel és új magiccel, emberi áron.
ezek most jobban érdekelnek, kiváncsi vagyok mit sikerült kihozniuk.
abban meg továbbra sem hiszek, hogy a tavalyiakat egy az egyben upgradelik, régebb óta figyelem már őket, nem hiszek neik..
Ha megveszem, jövök a tapasztalatokkal, tesztekkel. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Shingen #57222 üzenetére
Na, reggel 16k-s formázás után egy filmet rátéve tényleg megtalálta a tv a vinyót
Most mennek vissza a filmek meg az adatok, remélem akkor is menni fog ha vissza pakolom mind a 700 gigát. (Ha nem akkor az lesz a baja hogy nem csak filmek vannak a vinyón, hanem egyéb file-ok is.) -
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #57126 üzenetére
netcastos tv-nél nem fogja magától felismerni a PC, mert linuxos partíciót hoz létre a tv (JFS)
A vezérlőpult, felügyeleti eszközök lemezkezelés (partíciók létrehozása) opcióban fog csak megjelenni, ott kell neki elérési utat (betűjelet) adni, majd NTFS-re formázni.
Utána használható megint háttértárként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest