- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
forras2 #107199 üzenetére
Ez valóban nem friss darab, az állapotát, hangzását neked kell ismerni. Bőven 100 eFt felett vannak olyan 5.1-es soundbarok, amik valószínűleg jobban szólhatnak, főleg hogy ismerik a legújabb hangszabványokat is, de az igazi térhangzást mégiscsak a szétpakolható hangfalak adják (már ha van hozzá hely).
Sajnos az 5.1-ben egyáltalán nem vagyok jártas, nem tudom hogy egy esetleges 5.1 DAC kimenetei, és a Genius 3 db Jack csatlakozója mennyire hozhatók össze. -
OldMike
őstag
válasz
forras2 #107194 üzenetére
Igen így is hívják, esetleg D/A konverternek. Nem írtad a Genius típusát, azért azok között van igazán jó hangzású is. Egy olcsóbb hangprojektor (mélyládával együtt) sem biztos, hogy megközelíti, térhangzásban meg szinte biztosan alul marad.
Az viszont igaz, hogy azoknak a kezelése könnyebb, mert a DAC esetén a hangerőt nem lehet a tévé távirányítójával szabályozni, csak a hangrendszeren, esetleg annak távirányítójával, ha van neki.
Kissé megkéstem -
válasz
forras2 #107187 üzenetére
[link] ez kell neked.
De mivel itt az optikai kimenete jelét osztja szét,így a tv távos hangerő szabályzást buktad.
Itt-ott lehet olyat is venni ami a hdmi arc-n kimenő jelből csinál analóg sok.egyet,de azoknak az ára 20k felett kezdődik,bár ott megmarad a tvtávos hangerő szabályzás.
De nem vagyok biztos benne,hogy megérne ennyi pénzt áldozni egy pc-s genius hangfalszett miatt,a linkelt cucc kompromisszumos,de az még nem vészesen drága. -
OldMike
őstag
válasz
forras2 #107187 üzenetére
A tévén ezek csak bemenetek, egyedül optikai audió kimenet van (meg HDMI-n is kimehet hang), a képen balra, takarásban. A Genius a csatlakozók alapján 5.1-es lehet. Neked egy 5.1-es D/A konverter kellene, abba mehet egyfelől az optikai kábel a tévéből, másfelől a Genius kábelei.
-
AssAssynn
addikt
válasz
forras2 #105755 üzenetére
Nekem is hasonló terveim voltak: tévén, böngészőből indítani az online filmet. Sajnos nekem a kiválasztott weboldalak felhozták, hogy "te is blokkoltál minket, mi is téged", a reklámblokkoló miatt, amit minden módon próbáltam kikapcsolni benne, de még így sem engedett tovább, noha a reklámokat már láttam...
-
válasz
forras2 #105755 üzenetére
Még mindig nem rendes böngésző az ami az okostvken van,csak raktak valamit rá ha már "okos",teljesen mindegy hogy 150k-s,vagy 800k-s tévéről beszélünk.
A tv még mindig nem pc/tablet/telefon ahol egy Chrome/Safari/stb normálisan van fejlesztve,plusz maga hardver is lepkefing ezekben a tvkben.
Több vele a szenvedés,a használatuk borzalom.
Ha böngészőből akarsz filmezni,akkor vagy egy pc/laptop hdmi kábellel a megoldás,vagy egy androidos TV box.Ez utóbbi egy idő után úgyis kelleni fog,mert ahogy öregszik majd a tv,úgy lesz egyre semmitérőbb a webOS rajta.
Okos tv szerintem semmi másra nem jó,mint filmezésre (usb-n,vagy hálózatról),YT,meg streaming (HBO Go,Netflix),esetleg netrádió,de a netezést szerintem el kell felejteni rajtuk,ha csak nem mazohista valaki. -
pjen
félisten
válasz
forras2 #105244 üzenetére
Fene tudja, ebben az időben mire kicsomagolod, kihordod a csomagoló anyagot, elhelyezed, mindent bele dugdosol szerintem be is kapcsolhatod.Ha van is pára az inkább kívül van a dobozon.+a Tv n még van egy vékony műanyag zacskó.Dolgoztam a szakmában egy ideig.Volt nem is egyszer a vevő megvette a tv- t és kérte a kipróbálást.Behoztuk a raktárból és beüzemeltük, semmi baja nem lett.A raktár nem volt klimatizálva.
-
creed33
aktív tag
válasz
forras2 #104678 üzenetére
Egyszerűen akárhogy állítgattam a tv csatornákhoz a képbeállításokat sehogy se tetszett.Annyira biztos nem hogy hosszútávon meg akarjam tartani.Hd adásoknál is.Olvastam korábban hogy főleg konzolhoz ajánlják itt a fórumon. Maga az LG rendszer nagyon kafa a magic remote-al,ezért is maradok a márkánál és teszek próbát egy másik panellel. Meg azért mert az LG és a Samsung jöhetett nálam számításba,és egyik előnye a samsunggal szemben hogy élethűbbek a színei.
-
vendingo
veterán
válasz
forras2 #104554 üzenetére
Nekem 43" van belőle. Megváltás volt a va panel után, végre tudok nappal is játszani, filmezni, viszont sötét szobában kijön a hátránya, mivel a fekete az nem fekete, csak sötétszürke. Ha ez nem zavar, vagy többnyire nappal, világosban használnád, akkor jó választás. WebOs nagyon jó, bár kicsit lassú. A légegér hatalmas találmány, pár nap alatt meg lehet szokni, utána meg élvezet a használata. Nekem bejött, bár esténként hiányolom a va feketéjét, de 90%-ban nappal használom, így nem volt ennél jobb választás.
Hdr nem az igazi benne, de ebben az árkategóriában nem is kell csodát várni, qled-ben se lesz használhatóbb. Ellenben a betekintési szöge nagyon jó, éles a kép bárhonnan nézem.
Menj el egy üzletbe, legtöbb helyen van belőlük kiállítva, megtudod nézni. 65-ös méretben nagyon impozáns, bejött volna nekem is, csak nem volt itthon hely hozzá. -
vendingo
veterán
válasz
forras2 #104538 üzenetére
Nekem a nano bevált világos szobában, de sötét helyiségbe inkább qledet válassz. Sötétben nagyon gyenge a fekete szín, ellenben a qled meg nappal nem valami jó. Én szenvedtem a va panelos tv-vel, mert nappal szoktam játszani rajta, és sokszor alig láttam valamit.
Nanoból meg nem mindegyik ajánlott, a 793-as széria a nyerő, illetve méretenként eltérő a penel is, van va és ips panelos is. -
rainman72
nagyúr
válasz
forras2 #104531 üzenetére
A sima alatt mit értesz?
Vagy a qled vs nano-ra gondolsz.
Vannak komolyabb FALD ledes nanók,de mivel ezek mind ips-ek nehéz összehasonlítani egy VA paneles
qled-el,főleg aminek 1500nit a fényereje.
Tehát lenne szemmel látható különbség a qled javára főleg hdr tartalmaknál.
A rtings teszteken a nanók elég gyengén szerepelnek hdr megjelenítésbe. [link] -
-
junior19
senior tag
válasz
forras2 #96866 üzenetére
Szerintem nagyon elbeszéltek egymás mellet a fórumtársakkal.
Javíts ki ha tévednék, de nekem úgy jön le, hogy neked van egy gép, aminek 10/100-as hálókártyája van, erről szeretnéd nézni a filmet. S te az Emby-t a pc-én használod, onnan szeretnéd átküldeni képernyőtükrözéssel a tévére. A fórumtársak viszont a tévé emby kliensét használják a megosztásra, s a tévé lejátszója játssza az anyagot. Ebben az esetben működik a lejátszás, a te esetedben én kevés esélyt látok.
Ami pedig lényegesebb, hogy össze van kötve a pc a tévével hdmi kábellel, akkor miért szenvedsz ezzel a küldéssel?
Azt írod, úgy jó is, gondolom akkor a lejátszó progi a pc-én be van állítva. S nem kell képernyőmegosztást sem alkalmaznod a pc-én, ha nem szeretnéd, hanem válaszd a másik kijelzőt.
Ha nem jól emlékszem, akkor bocsi, de mielőtt még több napot szenvedsz vele, s újabb költségekbe is vered magad, én használnám azt a konfigot ami működik. Ezt az időt inkább a működő rendszer finomítására, próbálgatására fordítanám. -
törölt tag
válasz
forras2 #96866 üzenetére
Esetleg kérj kölcsön valakitől egy routert a próba idejére, de egy switch is elég. A kölcsön router vagy switch osztja a lapokat, a géped szerver. Kizárhatod a modem hibát komoly beruházás nélkül. Esetleg antivírus, tűzfal nem avatkozik be amikor megugrik a kimenő adatforgalom?
Nekem egy 3800 forintos Tenda switch megoldott minden problémát.
Extra hardver meg különösebb beállítgatás nélkül működik a dolog. Az embyvel annyit csináltam, hogy végig vezetett a kezdő lépéseken, megmutattam neki a film könyvtárat, beállítottam, hogy helyi hálózaton ne kérjen jelszót a csatlakozáshoz, a tv-ken beírtam kézzel az emby szerver ip címét és kész. Azután megnéztem egy hetvenvalahány gigás filmet az um7100-on zökkenőmentesen. -
válasz
forras2 #96866 üzenetére
Lehet elsiklottam felette és írtad,de a gép kábellel van a routerre rálőve?
Nálam akkor szűnt meg teljesen minden,amikor kábeles összeköttetés lett mindenhol.
Serviioval se megy a kábelezés után a 4K?
Milyen routert használsz?Valami minőségibb darab (25-30k+),vagy inkább olcsóbb (10-15k),esetleg szolgáltatói router/modem?
Nálam az alábbi felállás van:
LG 60UK6200PLA+Gigabyte Brix (Intel J4105,8GB ddr4,4TB+120GB)+Asus RT-AC85P+Cat.6-os kábelek mindenhol.
A legdurvább 4K filmek is szépen mennek. -
törölt tag
válasz
forras2 #96854 üzenetére
Elég olcsón lehet kész cat 6-os kábeleket venni. Én most cseréltem le mindet, pont ilyesmi miatt, bár nekem nem dobálta le a tv-t csak sokat pufferelt. Én azért tettem be egy switch-et, mert volt egy időszak amikor szakadozott a net, valami kontakt hiba volt az oszlopon. Agybajt kaptam a kb beltéritől, állandóan ledobálta a tv-t. A géped tutira bírja a strapát.
Lehet egy sérült vezeték, vagy rosszul érintkező csatlakozó.
Pontosan ezt írta ki a tv, meg akkor is amikor este hétkor filmnézés közben újraindította gépem a win10 mert ő frissített. -
RudY
addikt
válasz
forras2 #96849 üzenetére
Nagyjából kibogarászva:
Csak a 4K-s filmekkel van gond
Sima HD filmeket játsza gond nélkül, az UHD filmeket viszont nem.
Gépen simán megy Emby-n a film... Bár ott is tölt a 4K-s film.
Ha leválasztom a TV-t, akkor a PC-n elindítja az Emby az UHD filmeket is.Minden kábel CAT5e vagy CAT6 legyen. Ha csak az egyik ponton "régi" (CAT5 vagy jelöletlen), akkor már bukik a gigabites háló és csak elméleti értékek maradnak, ami sokszor nem elég a gyakorlatban (hiába csak 100-as tv port).
Első körben valódi 4K demókkal érdemes próbálkozni, hogy a PC egyáltalán megbirkózik-e velük rendesen:[link], mert idáig ez sem derült ki biztosra (tölt?).
Valóban alkalmas a PC-d igazi 4K megjelenítésre vagy folyamatosan kínlódik a dekódolással lejátszáskor?HDMI kábelen keresztül simán megy a film a TV-n.
A PC HDMI-vel is össze van kötve és úgy hibátlan a 4K lejátszás? Vagy osztott képernyő vagy hogy? -
blakey
titán
válasz
forras2 #96849 üzenetére
Emby Wiki
Egyébként milyen formátumú az a 4K? Mert jelenlegi szerveren az ISO-k nem mennek, azokat nem tudja kezelni, régen jó volt. Az mkv, mp4-ek simán mennek. Az Emby DLNA része is működik, ebben az esetben a TV saját lejátszójával tudod kezelni, hasonlóan a Serviio-hoz. -
blakey
titán
válasz
forras2 #96847 üzenetére
Az Emby és a Tv közti kapcsolatához semmi köze a bejövő net sebesséágének.
Embyben nem tudom a TV-re átküldeni a filmet, nem játsza le. - konkrétabban? Az Emby szerveren kiválasztod a filmet majd a felső "cast" ikonra klikkelve megjelenik a lejátszó amire átküldve nem indul el? Esetleg a TV Emby kliensében beállítottad a dolgokat? Az Emby szerveren átnézted a beállításokat amik pl. az Emby kliensekre is vonatkozik? -
blakey
titán
válasz
forras2 #96843 üzenetére
Hálózati beállítási hiba, a HDD-k a többszörösére is képesek, hálózaton szoktam másolni a NAS-ra amiben HDD-k vannak és 110-118MB/s sebességet érek el ami a többszöröse egy 4K-s film bitrátájának.. Simán megy Embyvel a 4K HDR, épp tegnap néztem egy SW filmet, legalábbis leteszteltem a TV-vel, mert médialejátszót használok, de semmi gond nem volt a 100-as LAN ellenére.
-
-
törölt tag
válasz
forras2 #96839 üzenetére
Kisebb filmekkel nincs gond? Mert én minden mást a smartshareval nézek. Az újabb tévéimen az uj és um tv-k lejátszója mappanézetet is kezel. A régebbi lb tv a gyerekszobában csak ömlesztve mutatja a smartsharen megosztott filmeket. Ott szintén az emby lett a megoldás.
A gyakori leválasztás inkább hálózati instabilitásra utal.
Itt lejjebb blakey veterántól hallottam először az embyről, csak 4k filmekhez használom, a többire nekem egyszerűbb a smartshare. -
törölt tag
válasz
forras2 #96837 üzenetére
Én beiktattam egy gigabites switch-et is a router után, azóta stabilabb a helyzet. A t-s sagemkom beltéri van nálam. Amikor nem stabil a internetkapcsolat, beomlasztja a helyi hálózatot is. Ellenőrizd a vezetékeket is! Amúgy eddig csak az Embyvel tudtam dlna-n zökkenőmentesen 4k filmet nézni.
-
-
blakey
titán
válasz
forras2 #96542 üzenetére
Skoda és BMW vagy benzines és dízeles között van különbség? Na akkor így kell nekifutni, amelyik tetszik, meg kell nézni, ahogy a két autómárka/üzemanyag között is van különbség úgy természetesen a két LCD technológia között is van. IPS gyengébb kontraszt, VA gyenge bezekintési szög, az összes többi LCD betegség mindkettőnél előfordulhat. Nézd meg és válassz, én is így választok, ezért is volt többféle panellel szerelt TV-m, mindenképp olyan legyen ami számodra megfelelő, az összes többi dologgal meg ne foglalkozz.Ha meg mindegyiket ki akarod kerülni akkor OLED, de ott meg lehet, hogy más dolog fog zavarni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #80955 üzenetére
Nekem Samsungom van, a gyors megosztást, vagy a mini dlna-t használom hozzá.
Ezt próbáld ki esetleg. -
sajog159
aktív tag
válasz
forras2 #80956 üzenetére
Lenne pár kérdésem a Hama LCD/LED tisztító gél-t illetően. (Nekem - is - volt anno nem túl sikeres LCD tisztító spray vásárlásom, csupa maszat maradt használata után)
Ez egy gél, amit rá kell szórni képernyőre és filmet képez, amit majd „le kell húzni” kosszal együtt? Hogy értsem a „nem folyik” kifejezésedet?
Kösz
-
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #80951 üzenetére
töröld az előzményeket, és a nem használt alkalmazásokat az app storeból.
Sajnos az Ronlinestreamek tele vannak reklámmal, meg minden szarral, így eszik a memóriát, amiből a tv-dnek amúgy is kevés van.
Legjobban akkor járnál, ha telefonról küldenéd rá a képet, vagy vennél hozzá egy droidos sticket, vagy Chromecastot. -
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #80184 üzenetére
szia
Flash támogatás már csak Asztali pc-ken van, mobil és egyéb eszközökön 2014-óta megszűnt.
Ha így akarsz Tom, &Jery t nézni, akkor képernyőtükrözéssel, vagy miracast tartalomküldéssel tudod a tv-re küldeni telefonról, vagy tabletről, vagy arra alkalmas Pc ről.
esetleg MHL kábelle, ha nincs wifi, vagy a régi jó HDMI kábeles pc csatlakozással megoldhatod. -
sajog159
aktív tag
válasz
forras2 #71956 üzenetére
Ez szerepel a Felhasználási feltételekben:
• Free Trials
• 2.1. Your Netflix membership may start with a free trial. The free trial period of your membership lasts for one month, or as otherwise specified during sign-up and is intended to allow new members and certain former members to try the service. You will be notified during sign-up whether you are eligible for a free trial.
• 2.2. We will bill your Payment Method for your monthly membership fee at the end of the free trial period unless you cancel your membership prior to the end of the free trial period. To view the monthly membership price and end date of your free trial period, visit our website and click the "Billing details" link on the "Your Account" page. You will not receive a notice from us that your paid membership has begun.Röviden (elnézést, ha angol is teljesen világos) a 2.2 pontban valóban kissé trükkösen szerepel, olyasmi hogy regisztrálás után neked kell majd bemenni a Te Fiókod (Your Account) linknél a Fizetési részletek (Billing details) és ott megnézheted, meddig tart az 1 havi ingyenes időszak és lejárta előtt meg kell szüntetned a Netrlix tagságot, különben kiszámláznak az 1 hónapot. Részleteket gondolom, csak akkor tudnám meg, ha bejelentkeznék Netflixhez és akkor feltételezem, ki kell választani egy csomagot (itt láthatod a csomagokat). Én nem regisztráltam, így a továbbiakat nem tudom. Remélem segítettem valamit.
Üdv,
-
olasz69
senior tag
válasz
forras2 #67992 üzenetére
webOS 1.4.-2507-05.00.15 sőt ,nekem már a 05.00.40. 1.4.0-2512(afro-ashley) beta verzió van rajta....
(#67993) sixpak Akkor drukkolok!
-
cidalain
veterán
válasz
forras2 #61744 üzenetére
Nyilvan nem a tv-ben keresnem a hibat.
PC tuzfal? Virusirto? Ez a ket legfobb gyanusitottam.
Ha ezeket kikapcsolva is szar, akkor a PC halozati kapcsolatat ellenoriznem, hogy megfeleloen gyors e: pl PC-n YT video is ugyanigy szaggatos toltos, akkor egyertelmu.
Ha semmi, akkor a TV-n nyomnek egy resetet, de ben hiszem hogy ez TV problema lenne. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
forras2 #59781 üzenetére
Fi, és hang váltás:
Elindít film és ahol a pause és pörgetési ikonokat látod ott jobb oldalt alul van egy kerek ikon amire klikk és megnyílik egy másik ablak amiben középen a jobb oldaki a hang, ball oldali a fi.- azt kinyitva belső fi és elő jön a 6 menü az állíthatóságról. az első nekem HANGSÁV és abban van a felirat váltási lehetőség de csak sorszámok vannak.Vagy megnézed sz.gépen hányadik és úgy választasz vagy menet közben. A többi ikon érthető.
Ezt nézd át: [link] -
Beni2360
félisten
válasz
forras2 #59766 üzenetére
A kérdésed hiányos.
Külső eszközről nézed a filmet?
Akkor bizony nem csak a hangot de még a feliratot is ki tudod választani, még a felirat méretét és színét is tudod választani, mert okos TV.
Wifin keresztül csak a Fi. változtatható hang nem.
Igen van MKV filmekhez egy igen gyors progi.Egyből azon keresztül írod ki a filmet a a külső tárolóra.
Vissza kell olvasni az oldalon én is említettem többször.
Sok siket a TV-dhez. -
Rezuhu
aktív tag
válasz
forras2 #59559 üzenetére
Én a Serviio-t telepítettem fel tegnap.
A megosztott könyvtárakat beállítottam a gépen a programban, aztán a tévén SmartShare-ben az eszközök között megjelent a webOS mellett a Serviio is.
Itt a Video-t választottam, majd a Folders-t, és ezen belül már látszanak a megosztott könyvtárak.
Remélem sikerül neked is összehozni! -
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #59559 üzenetére
a routeren kapcsold be a dhcp forwardingot, és a tűzfalon (router, pc) engedd át a plexet, és a tv-t is.
Nagyon fontos, hogy egy közös hálózatra fűzve legyen a tv, és a pc. ezért kell a dhcp.
A pc hálózati beállításokban kapcsold be a média adatfolyam továbbítást is, mind az otthoni, mind a nyilvános profilnál. És természetesen a tv-vel elérni kívánt mappákat megosztottá kell tenni.utána jó lesz
-
törölt tag
válasz
forras2 #59426 üzenetére
TeeJay +1, de ha anyagilag nem férsz bele, akkor még a 630V is jó lesz innen például [link]. Magic Remote-ot ehhez is külön kell megvenni, ha megtetszene.
A mall se rossz, de néha drágább, mint az összes többi üzlet, meg talán fizetnek azért, hogy első helyre rakják őket. Ne a guglit használd erre, hanem az árgépet, vagy az árúkeresőt, ezekben látszik az is, hogy van-e raktáron. A teszkóban túl vannak árazva a tévék, ott ezért tudják "ingyenhitellel" adni. -
TeeJay
félisten
válasz
forras2 #59426 üzenetére
dobj hozzá még 20ezret és 42LB670V akad még pár cégnél raktáron
42LB670V árgépamit árgép kidob én ledtvplázánál vettem de a többi is jó ami azonos áron adja
annyi hogy ingyenes kiszállítósat keress a többi már ugyanaz. általában 1év gyári garit meg +1év céges garit adnak, házhoz megy a szerelő szóval tökéletes minden.120körül van még 42LB650V de abban gyengébb panel van, és Magic Remote sem jár hozzá
nekem mióta megvan a TV a sima irányítót nem is használtuk szóval megéri a drágábbat venni
42LB650V árgép -
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #38433 üzenetére
Kicsit el kellett gondolkodnom azon, mit is szeretnél.
Szóval van egy USB sticked.
Plusz van egy routered, amit a pc-ből egy LAN kábellel kötsz be, úgy, hogy a NET inputjába megy.
Nos ebben az esetben a következő lehetőségeid vannak:
1 felhívod a szolgáltatót ( VODA) és megkérdezed, hogy a stick-ed tud e hotspot ként működni.
Ha igen akkor hogy kell beállítani.
Nem használok ilyet, ezért nem is tudom mik a jó beállítások hozzá.2
Bemégy a router menüjébe, a tipusnak megfelelő módon, és bekapcsolod a wifi rádiót, majd úgy állítod be a routert, hogy minden csatlakoztatott eszközt egy hálóra fűzzön.
Ezután érdemes újraindítani.
A pc-n az internet beállításoknál megkeresed a megosztás opciót, és beállítod, hogy a csatlakozó eszközök, használhassák a pc- net elérését.
Mondjuk így jó esetben akkor lesz net a tv-n, ha a pc megy.Ezután lesz neted, és otthoni hálózatod is egyben.
3 ha nem wifis routered van akkor mindent úgy csinálsz mint a 2-es pontban, kivéve, hogy venned kell a tv-hez egy LAN kábelt. -
Marcsi49
csendes tag
válasz
forras2 #37979 üzenetére
Akkor is kell router, ha kábelen jön a tv és a net a lakásba? Úgy tudtam, hogy akkor nem kell.
A laptopot is csak simán rá kell csatlakoztatni a kábelre semmi más nem kell a használathoz.
Megnéztem a DIGI honlapját, ott megadja mi kell a smart vételéhez, annak megfelel a TV-m.
Sajnos mégsem érzékeli a hálózatot, így nem tudok regisztrálni és nem jutok hozzá a jelszóhoz sem.
Azt hiszem csak annyit tehetek, hogy holnap beszélek a szolgáltatóval megkérdezem mi a teendő. -
dr.bubo
őstag
válasz
forras2 #35109 üzenetére
Kb. minden héten felmerül ez a kérdés, probléma.
Kicsit kellene csak vissza olvasni!
Hálózaton keresztül lejátszott filmeknél nem lehet hangsávot váltani. Mindig az elsődleges hangfájlt játssza le az LG. Megoldás:MKVtoolnix. Ki kell vele szedni a nem kellő hangsávot. (pár perc az egész művelet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest