- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #83007 üzenetére
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #82996 üzenetére
Ezt találtam a végződésekről: LG 2016-os LED TV-inél (LH/UH széria) az utolsó karakterek jelentése[link]
makoss Van a Felhasználói Segédlet-ben is leírás, ami segít az eszközt hozzáadni, és van Készülék csatlakoztatás egyszerűen - Device Connector Van Simplink is. Műholvevőt is kezel, nemcsak kábeles boxot.
Kábel: High Speed HDMI with Ethernet legyen, akár innen is, vagy a tévével együtt. Vagy a keresőt is nézd meg. Ott is találsz linkeket. De a tévék után is ajánlanak tartozékokat[link] De bármelyik, neked közeli PC-s vagy tévés szaküzletben is megveheted. -
válasz
huncutka1029 #82991 üzenetére
Hamarosan megkapom rá az árakat is, szóval szerintem amint megjön, rendelem. Esetleg nézek kiterjesztett garit mellé... Hátha.
Köszi!
:-) -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #82985 üzenetére
Én nem vagyok ebben biztos az idei tévéknél. Pl. van az LH630V, ahol a V ellenére automatikus amit vond is elmond a tévéje leírásában[link]. A 43UH6207 esetében talán például GoodSpeed-et is meg lehetne kérdezni, vagy hátha mások beírják.
norberto_th Szerintem a 664V, mert kicsivel többet tud minden téren, + MR-hez is alkalmas, vagyis +ba vehető hozzá ha kell. MM-ben most ajándékkártyával, ha fel tudod használni, akkor olcsóbbra kijön. Vagy még itt is pont 145k a fekete keretes. Ez a 3 tv egyforma tudású. De egyébként az olcsóbb verzióknak is jó képe van. A 6207 a talpa miatt drágább a másiknál, mert amúgy nincs eltérés. [link], [link]
-
válasz
huncutka1029 #82989 üzenetére
Köszi a válaszokat!
2. Egy 2-lemezes külső tápos USB3-as RAID tömbön tárolom a médiákat, most éppen 2db 1TB-os lemezzel, összefűzve. Remélem megeszi...
4. Gyakorlatilag YT app és Sorozatbarát ami nekem kell, másra nincs szükségem. A hadonászós távirányító mellé nézek egy taccsos Logi billentyűzetet, az kompakt és talán kitart egy darabig...
5. Ez majd kiderül, bízom benne, hogy menni fog...
Idővel talán nem ártana egy valami szuper kompakt kis gépet rákötni, hogy még használhatóbb legyen. Vagy Apple TV-t. Akkor kilőhetném a Mac-em desktopját is, ami gyakorlatilag mindenre azonnali megoldás lenne. Meglátjuk.
Összességében ez egy jó készülék páros lenne így? Nem olcsó, szóval nem bánnám, ha időtálló lenne. Ezért kérdem.
Köszi még egyszer!
-
norberto_th
aktív tag
válasz
huncutka1029 #82985 üzenetére
Te melyiket vennéd meg? Melyik a potenciálisabb?!
-
nyesix
senior tag
válasz
huncutka1029 #82976 üzenetére
SSD-t sem támogat alapból, csak HDD-t? köszi
-
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #82970 üzenetére
Gyárilag nincs hozzá?
Tudol esetleg olyat amihez van?
Olcsóbb nincsen? Ez túl drága! -
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #82964 üzenetére
Bocs ha nem jól fogalmaztam, az "átjöttem" alatt azt értettem, hogy inkább egy 55"-os tévét vennék mert elég sokat nyúznám, abba meg a proji sajnos nem fér bele, az én használatom mellett
Amit hallottam róla, hogy érzékeny az áramszünetekre, felénk meg sajnos akármikor lehet!
Amire kéne, kellett volna az olyan gyakori proji használat mint a számítógépezés, (mivel a PC-t is rákötöttem volna) bírja az áramszünetet. Amúgy Epson EH-TW5300 lett volna.
A pontos típust nem említetted az 55"-os tévénél melyikre gondolsz?
Amire én gondoltam az a LG 55 UH605V most, felszereltségében szerintem jó, de jobb volna ha te is mondanál 1-2 típust amire a legkevesebb panasz van és érdemes rá áldozni(#82965) xy2003: Majd kéne vélemény róla!
-
tom570
aktív tag
válasz
huncutka1029 #82946 üzenetére
Igen csak a tévére van csatlakoztatva a pc. Win+p után egy másik hdmi bemenetre kellett csatlakozni, de azóta jó!
Amúgy win7 a rendszer. ARC kikapcsoltam!Köszönöm, talán jó lesz. Csak most nem a pc feliratú hdmi tv csatlakozóba van dugva a kábel, az okozhat valami gondot?
-
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #82926 üzenetére
Az igen!
Mióta megvettem ezt a tévét azóta nincs semmi hasonló olcsóbban???
Lassan a 4K lesz divat.
Akkor mennyiért van hasonló mint az enyém? -
makoss
veterán
válasz
huncutka1029 #82916 üzenetére
Köszi az infót!
-
Makaay21
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82902 üzenetére
Természetesen
-
Makaay21
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82898 üzenetére
Sajnos hiába nyomok rá semmi reakció....
Esetleg tudsz valami más megoldást? -
Tutu7030
veterán
válasz
huncutka1029 #82898 üzenetére
Csak előtte ki kell jelölni az összes programot.
https://youtu.be/PIucIb7-IR8 -
Migee
tag
válasz
huncutka1029 #82890 üzenetére
Igen, bocsi, benéztem a topikot. Nem ide akartam. Sorry !!
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #82870 üzenetére
Azért nem egészen így van, mert a webos 2-re frissítés után teljesen jól muzsikál az LB671V-m. A sarkok minimálisak, jóformán alig lehet észre venni. Nálam sose lép ki memóriahibával, az is csak frissítés előtt volt. Akinek igen, az meg sose törli a memóriát, talán azért, vagy a gyenge net vagy wifi miatt is lehetett.
A többi webos FHD-s LF, LH széria se sokkal gyorsabb, mert annak is csak 2 magos procija van. -
Dark197405
tag
válasz
huncutka1029 #82870 üzenetére
Köszi Neked is és farkas-j-nek is a választ. Azt hiszem marad a LA, bár a nagy képátló baromi csábító volt.
-
z123456z
őstag
válasz
huncutka1029 #82815 üzenetére
A felsoroltakhoz kell valamilyen eszköz? A lányomnak van egy infrás telefonja, azzal kiválthatom valamelyik távot? És nem bukom a garit?
-
z123456z
őstag
válasz
huncutka1029 #82820 üzenetére
Szerintem nem kapcsolja ki, nekem amikor kábellel van összekötve, akkor is mutatja az elérhető hálózatokat. Pont ezért szertném kikapcsolni, mert arra gondolok, hogy valami nem gömbölyű vele, mert amikor bekapcsolom a tv,t, összeomlik a wifi hálózatom. Akkor is, ha nem csatlakozik. Vagy ki lehet ezzel hívni szerviz t, hogy cseréljék ki? MM-os biztosítós gari még él.
Amúgy nekem soha nem kapcsolta el az aktuális csatornát frissítés keresésekor, és szinte azonnal mondta, hogy van vagy nincs frissebb. Most el is kapcsol, és látszólag hosszú percekig nem történik semmi. -
z123456z
őstag
válasz
Köszi. Ki akartam valamit próbálni, de már nem érdekes.
-
Tutu7030
veterán
válasz
huncutka1029 #82821 üzenetére
Csodálatos. Köszi!
(ezt a pendrive korlátozást nem igazán értem.. felvenni enged rá, de a timeshifthez már nem jó, pedig nem egy lassú darab)(#82822) Pumma
Köszi, már kiderült, hogy a pendrive bojkottálva van. -
válasz
Gyárilag állandóan aktív a wifi ? Ki kéne kapcsolni nálam is akkor hogy ne sugározzon feleslegesen, csak hozzáad az általános rádióháttérhez, amely már káros.
-
Doory77
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82816 üzenetére
Nagyon köszi, megpróbálom
-
Tutu7030
veterán
válasz
huncutka1029 #82810 üzenetére
Gb-es a router. Na, a kábelt majd lehet, hogy cserélem.
-
Tutu7030
veterán
válasz
huncutka1029 #82806 üzenetére
Az avatar (10bit, bt2020) kétszer megállt 1-2 másodpercre töltögetni, pedig nem wifin kapcsolódik a tv, és a nas sincs túlterhelve.
-
idegen lény
addikt
válasz
huncutka1029 #78419 üzenetére
"43" UHD hez ajánlott nézési távolság max2 -2,5 méter a szakértők szerint."
Ezt most akkor nem értem. Eddig teljesen más számokkal találkoztam.
-
petey
tag
válasz
huncutka1029 #82778 üzenetére
HÁt igen az 1 HDMI elég karcsú valóban
Na akkor az 530 lehet kiesik.
1000 kösz! -
válasz
huncutka1029 #82778 üzenetére
HDMi- ből 2 van rajta, legalábbis azt jelzik a részletes leírásban, a többi stimmel. Figyelgettem, mert a 32LH6047- es nekem a 3 HDMI miatt kellett.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
huncutka1029 #82741 üzenetére
Oké, köszi, holnap megnézem
-
CsaBully
tag
válasz
huncutka1029 #82733 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ, este kipróbálom..villodzást nem tapasztaltam csak fejfájást,de az nagyon 😊
-
CsaBully
tag
válasz
huncutka1029 #82729 üzenetére
Akkor mitől függ vajon? Képfrissítés(5 ms) vagy mhz?
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #82642 üzenetére
Jó lett!
-
atti78
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82716 üzenetére
Nagyon jó, köszi! 2016-ban még nem figyeltem a tópikót (mert minden rendben volt a tv-mmel...), sajnos lemaradtam róla
-
Doory77
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82715 üzenetére
Köszi a tippet! Megnézem, de nem emlékeim szerint nem ECO módban volt, mikor a felvétel készült. Azt miről ismerem fel h a sima időeltolásos felvétel megy-e? Mert simán rányomtam a felveendő műsornál bal lent a felvétel gombra az azonnali felvételhez. Majd x idő után kikapcsoltam a tv-t és visszanézve csak addig vett fel.
-
atti78
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82707 üzenetére
Köszi az infót, én azt hittem csak oldalról megy az edge világítás, mert azt láttam, mikor cserélte a szervizes (ezért volt a tv csere
)
Dinamikus kontraszt ki van kapcsolva, azt nem szoktam használni, a háttérfény 50, és a brightness is annyi.
Próbáltam 40-el is (talán te említettél itt a fórumon 40 körüli backlight értéket), de nekem azzal egy kicsit fakónak tűntek a színek. Az is lehet, hogy egy idő után megszokná a szemem, de az előző tv-nél mást szoktam meg..Amúgy tudja itt valaki, hogy volt-e valaha LG-nek VA panelű 3D-s tv-je?
-
válasz
huncutka1029 #82636 üzenetére
Nekem is ilyen van😁
-
wolf13
őstag
válasz
huncutka1029 #82634 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #82640 üzenetére
Akkor jó
Már én magam is megszoktam es mindig vissza kapcsolomAmugy tényleg javasolt külön taprol hajtani, de szerintem ezt te tudod.
-
Shingen
addikt
válasz
Izgatottam várom.
Milyen lesz.
Én is vettem külső adaptereset, de még lusta voltam felpakolni.Nem tudom utána néztél-e de lehet az usb megtáplálás karcsú lesz.
Led topikba azt mondják nem szerencsés az usb, tökre teheti tv usbjét, meg hosszú távon nem jó onnan táplálni.
Azért vettem 220 adaptereset én.Főleg úgy látom a ledek 5050 így karcsú lesz szerintem az usb táplálás.
De nem akarok hülyeséget mondani. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nekem is ilyen van, szerintem az egy jó választás volt.
Annyit jó ha tudsz hogy a tv vagy bármi mas távirányítója képes kapcsolgatni.
Mókás de en már megszoktam.
Nalam az erősítő hangerő ki-be kapcsolja, a tv menu navigálás a szint kapcsolgatja.En ugy oldottam hogy egy bizonyos irányból veszi a jelet es igy kicsi az esély az össze vissza kapcsolgatasra...
-
válasz
huncutka1029 #82634 üzenetére
MiniDLNA nélkül nem is tudja megoldani ha jól tudom, az mindenképp szükséges hozzá
-
wolf13
őstag
válasz
huncutka1029 #82632 üzenetére
SZia.
A tűzfallal szerintem nem lehet gond, de ezt kikapcsolom, és megnézem, hogy addig látja -e.
A HDD nem hibernálódik nálam (ha ez az amire én gondolok, ugye windows is le szokta kapcsolni egy idő után) mivel folyamatosan seedelek. Viszont a mac cím klónozását a routerbe kellene keresnem , gondolom.
Csak azért próbálom gyorsan kideríteni, mert még beleférek a 14 napos elállásba, nem kell szenvednem egy esetleges garanciáztatással. De írásodból azt veszem ki, nincs nagy baj, legfőképpen user error
Köszönöm szépen segítségedet.
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #82610 üzenetére
-
mgergo76
tag
válasz
huncutka1029 #82593 üzenetére
Az árakról már most be tudok számolni:
- Raspberry Pi 3 - 40$
- 5m-es RGB LED szalag (ws2812b) - 22$
- ellenállás, kábelek, csatlakozók - ~500FtEgy 43-as tv-re bőven elég az 5m-es szalag, még marad is.
A betáplálást egy régi PC-s tápról oldottam meg. Erről megy a Raspi (5V) és a 3,5"-os HDD (5V+12V), a RGB LED (5V) és a teraszvilágítás is (szintén LED szalag; 12V).Ezzel a megoldással tudtommal a Raspi-ról jövő filmeket lehet látványosabbá tenni, a tv adást nem, mivel az a set top boxról közvetlenül megy a tv-re HDMI-n keresztül.
Ha időm engedi beüzemelem és a tapasztalatokat megírom. -
__Zs__
tag
válasz
huncutka1029 #82532 üzenetére
Szia!
Őszintén köszönöm a visszajelzést a belinkelt találati listával! Meg is néztem, tényleg hasznos volt.
És teljesen jogos: legközelebb igyekszem hatékonyabban használni a keresőt.
u.i.: Egyáltalán nem voltam "belázadt"-hangulatban, amikor a vonatkozó hozzászólást írtam.
Üdv': __Zs__
-
bozso067
tag
válasz
huncutka1029 #82519 üzenetére
Köszi a választ, de még egy kérdésem lenne; a gyári legfrisseb firmware van rajta, de gondolom egy másfajta
frissítéssel kellene próbálkoznom. Ennek mi a menete?
-
enginev3.0
félisten
válasz
huncutka1029 #82540 üzenetére
Én telefon nélkül gondoltam
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
huncutka1029 #82531 üzenetére
Köszi a válaszokat, és tényleg működik úgy, ahogy írtad
Csak pl. ugye a Music FM-nek van web kamerája is amit élőben lehet nézni, na ahhoz már kellene a plugin és azt nem lehet megoldani akkor ezek szerint.
@Pumma T-home igen, ott van is rádió de a Music FM nincs benne, hát ne kérdezd, hogy miért de Én nem találtam benne.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #82535 üzenetére
nálam nem megy ez eurosport player, azt írja ki: a böngésző nem támogatja a HTML5-öt (webos2)
-
Gabesz87
veterán
válasz
huncutka1029 #82521 üzenetére
Azt az összefoglalót, amelyik 2015-ös, és már a 16-os TV-k sincsenek benne? Ahha, köszi! Olvastam amúgy.
Írni is akartam, hogy jó az összefoglaló, kár, hogy nincs frissítve.Amúgy közben néztem egy youtube-os magyarázó videót, az alapján kapisgálom. De akkor a 3 betű+V jelű jobb, mint a 4 betűs? Mert az alapján, amit én néztem, a kül. annyi, hogy a 4 betűs tud rögzíteni analóg adást!?
Akkor egy konkrét kérdésem volna, amire nagyon megköszönném, ha kapnék választ: ha UHD TV-t akarok, és mondjuk most az Edigital-nal vennék (200k alatt), ami HDR-t is tud (jövőre való tekintettel), akkor melyiket lenne érdemes? Telekom Családi HD előfizunk van, a TV-t meg kb. mindenre használjuk: TV, film, sorozat. Mondjuk ott, ahol lenne, van projektor, tehát ha filmezünk, akkor valószínű projektorozunk, gyerek meg pár hónap múlva születik, szóval nemsoká sok mesenézés lesz...
És akkor a konkrét típusok, amik most vannak Edigitalnál:
49UH610V (160e)
49UH603V (165e)
49UH6207 (165e)Ezek közül ajánlható valamelyik? Előre is köszönöm.
-
Kolosszus01
tag
válasz
huncutka1029 #82470 üzenetére
Igen láttam,hogy nem igazán jó helyre irtam/kértem segitséget.
Sajnos ahogy irtam nem találok régebbi szoftvert igy ezért kértem segitséget,hátha tud valaki segiteni..
Guglizok 2 napja eredménytelenül..
-
Milka 78
nagyúr
válasz
huncutka1029 #82441 üzenetére
Na ez tényleg jó vétel
-
fridaycs
tag
válasz
huncutka1029 #82423 üzenetére
Na ez mar komplikált
főleg a család másik félnek
Tulajdonképpen az elmúlt egy évben nem volt panaszom a T szolgáltatására ezt meg úgy tűnik megoldották 1 nap alatt.
Azért köszi a tippet!
-
fridaycs
tag
válasz
huncutka1029 #82416 üzenetére
és olyat is tud a tv, hogy dvb-c jelnél felvétel közbe másik csatornát nézek?
másik lehetséges szolgáltató a tarr kft lenne. De mi sokszor sportadás/mese felvétele alatt másik csatornát nézünk, illetve több beállított felvétel is van. ez utóbbit gondolom kezeli a tv-t, de a felvétel alatti másik csatorna nézéséhez nem két tuner kell? -
fridaycs
tag
válasz
huncutka1029 #82414 üzenetére
köszi a válaszokat!
- a tv-t otthoni módra állítottam.
- ipv6-ot este megnézem, ha hazaértem.
- t-home is dolgozik sms-ük szerint (nekem se teszik nagyon a t-home, de kell a műsor rögzítés funkció, és flottás csomagban kedvező az áruk...). -
Krystal_s
addikt
válasz
huncutka1029 #82188 üzenetére
Az eddig sem volt engedélyezve...
-
Makaay21
csendes tag
válasz
huncutka1029 #82187 üzenetére
Köszi a válaszodat
-
TCr
veterán
válasz
huncutka1029 #82188 üzenetére
Korábbról több panaszt olvastam az LG tévé + UPC mediacard kombóval kapcsolatban.
Általános ez a hiba, vagy vannak itt olyan LG tévé tulajok, akik teljes megelégedéssel használják a UPC mediacard-ot? -
xXxian
senior tag
válasz
huncutka1029 #82054 üzenetére
Szia,
Köszi az ajánlást-
42LF652V van jelenleg. Ez 3D-s.
A 630 felé hajlok. Vagy érdemesebb UHD-t venni? UPC-nél nemigen van olyan csatorna, ahol ezt a felbontást ki tudnám használni. Xbox 360 sem tudja, úgy hiszem.
Köszi,
K -
válasz
huncutka1029 #81926 üzenetére
+1 Nekem is ilyen van csak 1TB-os verzióban. Gen1.
Annyira nem volt vészes rávarázsolni a transmissiont. -
hanics
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81926 üzenetére
Hopp a WD-t kifelejtettem a listából
De igen az is tökéletes hozzá. Habár nekem volt egy régebbi WD-m és ott eléggé sokat szívtam a torrent résszel. -
válasz
huncutka1029 #81904 üzenetére
Letezik, hogy csak 100-as halokartya lenne benne? Hogyan merted le egyebkent a sebesseget ilyen precizen?
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #81901 üzenetére
Úgy tűnik, nálam a DLNA nál az UTP kábeles kapcsolatnál is az a 80-85 Mb/s a limit, ami fölé nem tudtam Pcről átlőve sem felvinni a bitrátát. Sajna ott is megakad a kép a 90-es tesztvideónál.
Persze ez lehet a 10 Bit és a kodek miatt is.
HDMI, és USB 3 mellett a 120 Mb/s 4K is megy, úgy is, hogy csak a Proci integrált GPU-ját kapcsoltam be... -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #81898 üzenetére
Na szóval Jellyfish 70mb/s röccenés nélkül megy NAS-ról, DLNA-n HEVC-ben is, csak nincs hang...
90 Mb/s nél már 2-3 mp ként megakad.
Csináltam egy gyors tesztet, NAS írási olvasási sebessége 87Mb/s gondolom itt lesz a bibi.
Majd megnézem még közvetlenül Pc ről is, SSD picivel gyorsabb. -
frankstork
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81868 üzenetére
Miért lenne állandó a jelszint? Én is úgy használom. Már amennyiben a jack aljzat alatt a kérdező a fejhallgató kimenetet érti. (mondjuk másra nemigen láttam még jack aljzatot tv-n)
Az erősítőt beállítom egy adott hangerővel, és általában csak a tv-t hangosítom, kivétel ha karaoke megy, vagy nagyon filmezünk. -
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #81709 üzenetére
Igen, ezért is érdemes egy kicsit kísérletezni velük.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
huncutka1029 #81689 üzenetére
Ezek a legbeszédesebbek, agyalnom kéne mit írhatnék helyette vagy körülírnom magyarul. De szerintem sikerült azért megérteni így is
Félreértesz, én sajnos korai tapasztalat alapján nagyon is jól tudom mit várhatok el egy smart rendszertől, HBO GO, YT, screen mirroring és serviio DLNA-n kívül nem is használom másra. Csak ha egy picit is komolyabban gondolnák akkor nem lenne a WebOS storeban (vagy a franc tudja mi a neve) kevesebb mint 20 app (Audi meg egyéb showcase semmirevaló reklám mocsok appok nem számítanak). Nem felejtem el, hogy céleszköz, csakhogy pont az ellenkezőjét akarják elhitetni veled a "smart" elhintésével. Marketing...
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #81691 üzenetére
Akkor szerinted érdemes lenne egy droid okosítót venni hozzá?
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
huncutka1029 #81682 üzenetére
Ez inkább workaround. Lenne olyan amivel ténylegesen leállítja a háttérben futó dolgokat és futna egy garbage collector is, mint telefonokon is.
Én mellesleg a hardvert is viccnek tartom. Kifizet az ember egy vagyont tv-re, többet mint egy telefonért, és low-end mobil hardver van benne pedig bőven elférne ott valami combos+megfelelő hűtés. Persze, tudom, nem érdekük, de attól még bosszant.
-
SVLaller
senior tag
válasz
huncutka1029 #81566 üzenetére
köszi, beállítottam amit írtál de így is látszik sajnos. holnap felhívom az LG-t, hátha meg tudják csinálni. Esetleg van valakinek ilyen tévéje akihez átmehetnék megnézni hogy az övé mit mutat?
-
mizu
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81493 üzenetére
sikerült
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #81461 üzenetére
Azon én is meglepődtem, hogy USB-ről tudja a kadenciahelyes lejátszást. Az előző LG-m még nem tudta, mondjuk az még Netcast-os volt.
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #81457 üzenetére
A 2016-os SUHD modelleknél (a többinél nem tudom) a TruMotion bekapcsolása után inaktív lesz a valósághű mozi, tehát nem is lehet egyszerre bekapcsolni őket.
Az UH7707 lejátszója bekapcsolt valósághű mozi mellet kadenciahelyesen, akadás nélkül játssza a 24p-s filmeket.
(#81459) ELACielvtárs
Mondom én, ebből nagyobb tévé lesz..... -
atti78
csendes tag
válasz
huncutka1029 #81450 üzenetére
Hol található egy leírás erről, hogy hogyan állítsuk be a tv-t a helyes lejátszáshoz? Pl ha USB-ről játszunk le 23.976 FPS anyagot
-
Selynelar
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81450 üzenetére
Szóval érdemes kikapcsolni a valósághű mozi opciót? Próbáltam egy olyannal hogy valósághű mozi ki és trumotion be. Judder:0 Deblur 10. itt semmi változást nem tapasztaltam. Judder:2 Deblur 10. Itt érezhető volt a javulás. Viszont akárhányszor bekapcsolom a truemotion-t olyan mintha beszaggatna itt ott a kép. Volt olyan jelenség is,hogy az alaknak pislogáskor mintha kettétört volna a szemhéja
-
válasz
huncutka1029 #81435 üzenetére
Értem és köszönöm a kimerítő magyarázatot
Amúgy a YT-b tényleg tele van olyan videókkal amin 2015-ös régebbi Samsung-Sony stb...készülékeknél működik ez a dolog és még csak nem is a felsőbb osztályból valók, azért az enyém jóval magasabb szintet képvisel mint amik a videókban szerepelnek, csak ez miatt vagyok kicsit dühös
De mindegy is, mert feladtam hírdetésbe és veszek egy 4K Oledet
-
válasz
huncutka1029 #81428 üzenetére
-
sas55
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81287 üzenetére
Nem történt változás Eco kikapcsolásával.
1dolog viszont működik ha kikapcsolom a tv-t kikapcsol a BD is. -
sas55
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81287 üzenetére
Na ezt az Eco-t mindjárt kipróbálom.
Nem akarok én semmi extrát csak működjön úgy együtt a 2 mint egy soundbar((annak megtanítottam a tv távot aztán működött) -
justaview
senior tag
válasz
huncutka1029 #81207 üzenetére
Ma már nem kísérletezgetek, de a következő napokban majd eljátszok a beállításokkal megint.
Amennyire emlékszem, a színeket azért vettem le ennyire, mert jó néhány film esetében túlszaturáltnak tűntek már, valamint természetellenesnek hatott az emberi bőr színe, és pl. a gyümölcsök, stb. Az tény, hogy ha 80 fölé tolom a kontrasztot, akkor több szín is kell, ezt észrevettem.
-
TA68
őstag
válasz
huncutka1029 #81207 üzenetére
Nálam a kontraszt 95, a fényerő 45 és a szín 65-ön van. A 47 szerintem is nagyon kevés.
-
Bali27
addikt
válasz
huncutka1029 #81059 üzenetére
Elnézést a figyelmetlenségemért, és köszönöm! Keresőbe beírtam a Fw / frissítés stb-t de az összefoglalót valóban nem néztem meg.
Ha a régiót Angol / Amerikaira állítom van esélyem rá hogy felfrissíti, majd vissza teszem magyarra?
Lehet tudni hogy attól ami most van fent, ahhoz képest az új frissítéssel mit nyerek? Ha egyáltalán nyerek valamit mert tartok tőle hogy nem véletlenül nem találja meg.
Válaszod előre is köszönöm!
Többet már nem kérdezek -
edeleny
őstag
válasz
huncutka1029 #81060 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, már félig meg is vagyok vele!
Mondjuk úgy, hogy nem lett egyszerűbb a menü!
Nyilván szokni kell, de alig találok valamit!
A TV leírásában az van, hogy tudja a DTS-t, viszont a Dolby digitalt nem!
Az az,jól gondolom, hogy ha sima 5.1-t játszok le (átlag mkv), akkor az optikai kimeneten nem fogja kiadni az erősítőnek a hangot?
(még nem a helyén van a TV, hanem a nappaliban, mert szekrényt kell bontanom hozzá, az erősítő a hálóban van!) -
rokendrol
senior tag
válasz
huncutka1029 #81061 üzenetére
youtube azt tudom ,de hogyan töltöm fel LG cloudba .és hogyan küldöm neki ,és ő hol találja csak gépem van telefon nincs
-
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #81034 üzenetére
Köszönöm ez sokat segített
-
gydani20
tag
válasz
huncutka1029 #81037 üzenetére
megnézem ugy is hogy 0 fényerővel meg nulla háttérvilágitással mit mutat képet is küldök gyári veállitás már volt de nem javult semmit
-
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #81013 üzenetére
-
P€P€
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80994 üzenetére
50-es és 50-es értéken van a háttér meg a fényerő és a varázslóban az összes bemenetre van beállítva, persze elhalványul csak mondom ez eddig nem volt és szerintem a szerelő nyúlt máshova vagy nyomott meg valamit Mindenesetre zavaró!!!
-
bigdady
nagyúr
válasz
huncutka1029 #80467 üzenetére
Kösz. Az a durva hogy 1 felirat van beleégetve mégis csak azt látja LG, külsőt nem
Miért? Valami beállítás? Vagy mostanában divat beleégetni angolt az mkv-ba? Nem akarok mindig átkódolni minden filmet.
Más: Mkvtoolsnix-el feliratot hogy égetek bele? Mert találtam egy filmet amin nincs is felirat beégetve mégsem látja az LG a mellé rakott magyart
-
forras2
őstag
válasz
huncutka1029 #80953 üzenetére
Rendben, köszönöm! Tudsz esetleg a telefonra olyan alkalmazást, androidra, amivel ezt meg tudom oldani?
Kerestem már korábban is a play áruházban ilyen alkalmazást, de használhatót nem találtam... -
Bigmasterl
tag
válasz
huncutka1029 #80934 üzenetére
a Screen Share re gondoltam
az nem működik
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #80935 üzenetére
Azt már napokkal korábban néztem, csak mert az összefoglalóban nincs róla egy szó sem, ezért kérdeztem rá.
-
Fang
aktív tag
válasz
huncutka1029 #80910 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor utána kérdezek egy szerviznél, gari már régen nincs lassan 5 éves a tv, még mindig szuperül működne, ha nem lettem volna balfasz...
@tomyka74: Én is nagyon elégedett vagyok vele, néha van egy kis felhősödés, de bőven együtt lehet élni velel, csak tök "fekete" képnél jelentkezik. Én már cserélném egy ideje nagyobbra 55-60 colra, de az OLEDek még rettentően drágák ebben a méretben, 1-2 évet még szeretnék a 660S-sel kihúzni, amíg az OLEDek lemennek 1000-1500€ közé. Most még 2000-2500€ között mozognak általában... esetleg ősszel Black Fridayen még szerncsénk lehet
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #80889 üzenetére
Nekem LA660-asom van. Böngészőben nekem is van kis kép. Ha az EPG-re, azaz a műsorújságra váltok ahol több csatorna műsora látszik együtt, nincs előnézeti kép, sőt a hang is elmegy. Erre írtam, hogy az előnézeti képet még a gagyi vevők is tudják, csak az LG jónéhány típusa nem. Így a hálószoba TV-m se, ami ugyan nem smart, de NetCast-os.
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #80880 üzenetére
NetCast-on sajnos a műsorújságban nincs előnézet
Nem is értem az LG-t, mert a legócskább digi vevőkben is előnézetes a műsorújság.
-
SPF
senior tag
válasz
huncutka1029 #80880 üzenetére
Nezeten hol lehet valtoztatni?
-
SPF
senior tag
válasz
huncutka1029 #80878 üzenetére
Nem a kedvencekre van allitva, csak azok vannak elol.
Lehet, hogy az en tv-mben nincs ilyen lehetoseg? -
Shokkolo
addikt
válasz
huncutka1029 #80782 üzenetére
már ne is haragudj, de korrektebb, mint a cetelem pl...
a legtöbb ilyen akció mögött azok állnak a mediában és a zedigitalban is.
Jelenleg itt Debrecenben a multiknál (IT, BT, NI) dolgozókat akármekkora is a bérük, csípőből indoklás nélkül utasítják el.
Így attól azért 10000000x korrektebb az OTP. 5 perc volt az elbírálás, és kisétáltam a tv -vel.
Nem mondom h. az otp a legjobb, de akkor se egy cetelem... -
tibyke
tag
válasz
huncutka1029 #80761 üzenetére
kikapcsoltam a hbb tv-t, levettem az LG-s eszkozoket a geprol, ujrainditottam mindket eszkozt, de meg mindig semmi. mi lehet a baj? nalad jo? milyen eszkozokkel?
koszi!
t
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest