- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fridaycs
tag
válasz
fridaycs #106236 üzenetére
Hívott a területileg illetékes szerviz.
Ő földhurokra tippelt, és kérte, hogy próbáljam ki, földelés nélkül (!)...
Éppen vezettem, de azt mondtam, hogy a set-top-box biztos, hogy nem földelt berendezés, a TV-re nem emlékszem, de majd akkor kipróbálom, egy másik aljzatról.
Persze a TV sem földelt, úgyhogy ez a lehetőség kiesett.
Kérdésemre, hogy ha így sem lesz jó, akkor mit lehet tenni: ő csak alaplapot tud cserélni ~100e-ért, szoftveres hibát ő nem tud elhárítani, azt jelentsem be újra az LG-nél. -
balage.
tag
válasz
fridaycs #106169 üzenetére
Nekem 43UH650V-m van, 05.60.15-ös firmware után ugyan ezeket produkálja. Írtam a supportnak, de lehülyézett kb. hogy én állítottam át a régiót és ezért töltött le egy olyan verziót, (amit nem találtam semelyik LG régió weboldalán sem) ami rossz. Panel cserével lehet orvosolni...
Még levelezek a supporttal, de ez elfogadhatatlan. Downgrade nem megy sajnos, mert kiírja, hogy újabb a TV verzió, mint a "frissítés", megszakítja a folyamatot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest