- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
Turbobacsi #88516 üzenetére
Ez fasza.
Amugy ,hogy tudok wifire csatlakozni? Nekem ez az okostv uj formáció -
V8engines
tag
válasz
Turbobacsi #88516 üzenetére
Tetszik az aláírás. Örökzöld.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Turbobacsi #82533 üzenetére
Youtube is abban megy nem flashban, és tudom nézni 2015-ös UF 8517-es tv n.
Szóval van HTML5 támogatás -
Klara_
őstag
válasz
Turbobacsi #82132 üzenetére
WiDi.
-
dannytrejo1
kezdő
válasz
Turbobacsi #79685 üzenetére
Telepítettem a csatornákat. Meg is találja a digifilmet, de azt írja, hogy nincs CI modul...Felhívtam a Digit, a tanács, hogy cseréltessem ki a modult...
-
dannytrejo1
kezdő
válasz
Turbobacsi #79683 üzenetére
Van benne...
-
justaview
senior tag
válasz
Turbobacsi #75891 üzenetére
Ha nem kódolt a csatorna, amit felveszel, akkor elvileg igen. Kódoltnál nem.
-
farkas-j
őstag
válasz
Turbobacsi #75204 üzenetére
Már miért ne működne? Ahhoz a Skype-on gyökeres változtatást kellene csinálni. A PC-n még a 2.1-es verzió is működik.
-
apollo12
veterán
válasz
Turbobacsi #75056 üzenetére
IPS panelos
-
w333
félisten
válasz
Turbobacsi #74544 üzenetére
Szvsz. nem mert az teljesen más típus !
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Turbobacsi #74298 üzenetére
Na ez is egy érdekes jelenség ,Nvidia vezérlőpúlatban és a Windows-on belül is FHD felbontást ír....
Viszont szemre az asztal egyáltalán nem úgy néz ki ,kb. akkorák lettek az ikonok és a nagyság mintha 1024-es lenne az asztali felbontás...
Ha játékot indítok kinézetre FHD ,ott ezen a téren nincs gond,csak a képpel...
-
TRob1
veterán
válasz
Turbobacsi #74156 üzenetére
Köszi, én is így tettem.
(#74157) PioDVD:
Sajnos nálam olyan nincs hogy van valaminek frissítése és én kihagynám. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #74098 üzenetére
update: feltettem, simán felment: minden beállítás, csatorna stb. megmaradt
-
Beca1990
senior tag
válasz
Turbobacsi #73876 üzenetére
ugye a VA panel jobb ennél mint az IPS?
-
Beca1990
senior tag
válasz
Turbobacsi #73876 üzenetére
köszönöm
-
Beca1990
senior tag
válasz
Turbobacsi #73874 üzenetére
pontosabban? dobozon milyen írást keressek?
-
d@minator
addikt
válasz
Turbobacsi #73757 üzenetére
Én sem hiszem, hogy ennyire rossz. De itt azt írják lassú. [link]
"De hogy ez az LF632v egy nagyon gyenge borzasztó lassú tv, az egészen biztos. Azért írtam ami írtam, hogy más ne essen abba a csapdába, amibe én."Szerk (nem kell lassú):
Rendeltem még egy 42LF5000-at. -
mrmrg
tag
válasz
Turbobacsi #73674 üzenetére
Persze, az lesz.
De csak olvastatás esetén gondolom azért nem szemeteli össze a hdd-t -
ricsip
addikt
válasz
Turbobacsi #72518 üzenetére
Menüben léptetéskor (pl. settings menüben) 100 msec-nél több idő telik el a gomb megnyomása, és a léptetés befejeződése (kurzor le / fel ugrik) + hangeffekt megszólalása között.
Hangerő növelés / csökkentés is idetartozik.
Csatornaváltás ténye megtörténik (mutatja a váltást, még ha a kép nem is jön csak később).Kibővíthető a komplexebb esetekre is: pl. INPUT gomb megnyomása után mennyi idővel jelenik meg a bemeneti források (HDMI, kábel, USB stb.) listája. Itt lehet engedékenyebbnek lenni, és még 500-1000 msec is OK lehet.
Tallózás a média lejátszóban: léptetés itt is 100 msec, viszont ehhez meg kell várni amíg végigscanneli a könyvtár tartalmát, kirajzolja a thumbnaileket, itt nem várok el csodákat.... -
Scorce
tag
válasz
Turbobacsi #72299 üzenetére
Igen! Jól tippelsz! Gondolom akkor ez nem jelent túl sok jót. Valami ötlet esetleg?
-
Szállító76
tag
válasz
Turbobacsi #72277 üzenetére
Ó, hogy erre nem gondoltam.
Köszi. -
Szállító76
tag
válasz
Turbobacsi #72274 üzenetére
Nincs.
ilyenre gondoltam én is csak a pc-n nem ilyen a monitor kimenet -
direwolf
őstag
válasz
Turbobacsi #71990 üzenetére
Ez persze nem igaz, csak ezt hazudja magáról
-
direwolf
őstag
válasz
Turbobacsi #71155 üzenetére
Én tudom, nekem is az volt. RIP
@blakey: nem kétlem, hogy neked ez a szent meggyőződésed. Én csak azt nem értem, hogy miért nem nézel egy kicsit körbe a neten, hányan gondolják még ugyan ezt, és hányan azt amit én írtam. Akkor talán finomíthatnád a véleményed valahogy úgy, hogy Te ezt így látod, de mások nem. És akkor béke lenne és boldogság.
-
Xero
nagyúr
válasz
Turbobacsi #71155 üzenetére
Szomorú is, hogy kivezették őket. Némileg nagyobb átfedés kellett volna, ameddig az oled-ek becsúsznak az emberi árkategóriába.
Ha 3-400e magasságban lenne nem hajlított 50-es oled, gondolkodás nélkül azt venném. Így inkább átvészelem azt a 3-4 évet egy HD-val, ami majd mehet a hálóba később.
-
meci77
tag
válasz
Turbobacsi #70744 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, ez sajnos így igaz!
Az lett a megoldás, hogy a tv saját böngészőjében kell megnyitni a youtube-ot, vagy éppen a google maps-ot. Ilyenkor már jól használható a billentyűzet. Így már mindenképpen maradni fog a cucc. Sok esetben a távirányítót is kiváltja, és ez jó.Viszont érthetetlen trehányság az LG részéről, hogy a gyorsmenüben(YT és Gmaps) ez nem működik. Nonszensz. Aki ezt jóváhagyta így, arra kárhoztatnám, hogy a magic remote-tal kelljen keresnie a youtube-on. Amúgy ez a magic remote eszméletlenül jó, súlyelosztása remek, a görgető tökéletes, minden kézre áll rajta. Ilyen jó és hasznos távirányítót még nem használtam. De kifejezetten bosszantó a használata a billentyűzethez képest(szövegbevitelre). Ma már szerintem alap lenne, hogy ez működjön.
Amúgy milyen billentyűt használsz? Mert egy rapoo e6700-at vagy e2700-at tervezek venni (egy 55LW650S tv-hez) hátha tudsz mondani pár pozitív szót róla.
üdv.
-
laszlobak
tag
válasz
Turbobacsi #70745 üzenetére
Akkor - ez a 2 specifikáció - úgy ahhogy van, kuka?
Szerk: Azért nem kételkedtem benne , mert hasonló árkategóriájú Samuknál már olvastam erről a problémáról.
-
KZP
őstag
válasz
Turbobacsi #70744 üzenetére
Androidos telóra letölthető LG webOS Magic Remote használható erre a célra. Ott van billentyűzetes bevitel.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Turbobacsi #70451 üzenetére
Nem csak abban tér el, de az az egyik főbb eltérés. A 632V Edge ledes, és a 800PMI-vel is eltér a 652V-vel szemben, ami lehet akár szempont is, bár gondolom a kolléga nem ért annyira hozzá, hogy ez alapján döntsön, mármint mindenkinek megvan a maga véleménye az Edge led és a Direct led előnyeiről és hátrányairól, de a laikusok számára mindegy.
Nem állítom biztosra azt, hogy megér 40 ezres felárt a tv, főleg ha az ember pénzszűkében van, de azért nem sietném el a tv vásárlást, mert jöna superbowl, kivéve ha 1-2 évre veszi a tv-t, mert akkor tényleg mindegy milyen lesz.
Továbbá nem állítom én sem, hogy az otthoni 3D levesz a lábamról, mert nem ugrottam még ki az ablakon az élethű 3D látványtól, de azért tud szép lenni, illetve azért megfelelő minőségű film esetén azért tud szép lenni, gondolok itt animációs filmekre, vagy CGI-osokra. Nem létszükséglet a 3D, de néha napján jól tud esni nekem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Turbobacsi #70451 üzenetére
hát nem tudom ki mit lát, de nekem bejön a 3D
az megint egy másik dolog hogy ritkán nézem, de ha már tudják és elvileg nem egy ökör ára a 3D tudású tévé, akkor miért ne legyen benne... (itt most a sima és a 3D árkülönbségre gondolok)
bár ez én egyszemélyes szubkultúra véleményem -
Dreddy32
tag
válasz
Turbobacsi #70412 üzenetére
köszi, megvan
-
mferii
csendes tag
válasz
Turbobacsi #70386 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Turbobacsi #70360 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest