- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tibyke #97455 üzenetére
PR Telecom esetén meg jellemzően csak akkor jön be a műsorújság, ha egyesével végigkattingatom minden nap többször is. Előnézet mondjuk mindenhol van pár másodperc után ha már egyszer kattintottam rajta. Vannak olyan csatornák amik össze vannak fűzve és azok egyszerre jelennek meg. Pl. a Sport 1 esetén bejön a Sport 2 műsora is.
-
blakey
titán
válasz
tibyke #97455 üzenetére
UPC vs LG viszonylatban nalatok milyenek a musorujsag tapasztalatok? - nincs előnézet, nekem csak a Panasonic TV-vel és a Sony Androidos TV-vel volt előnézeti képem, utóbbinál inkább a háttérben ment. Samsung, LG modelljeivel nincs, illetve akkor van ha nincs benne a kártya. Egyik TV-men sincs jelenleg előnézeti kép.
mi erre a megoldas? - nem várod az előnézeti képet.
kinek a sara a fenti? - mindkettőé illetve a többi gyártó sara is, ha egységesítenék a kártyákat/modulokat és a TV-gyártók is azt vennék figyelembe akkor nem lenne ilyen gond. -
törölt tag
válasz
tibyke #80760 üzenetére
Nekem egyszer működött a laptoppal win10 alatt, mint neki[link], most megint nem megy, elég bizonytalan valami. Pedig tuti nem állítgattam el. Még ezeket nézd át: [link] , [link]
Ramos_ Kimagasló áresésre már nem számítanék. A nagyobb üzletek akciózhatnak esetleg, de magasabb árból általában.
Shokkolo Alternatíva a kép beállításhoz itt, a nagyítóhoz írd be a típust pl. UH661. -
Pete55555
addikt
válasz
tibyke #80067 üzenetére
Jelentem, egy ASUS RT-N18U routerről szépen viszi a samba megosztott filmeket
Egyelőre a routeren gyári szoft van, később tomato-t rakok rá, nameg a 32Gb pendrive-ot kicserélem egy normális külső HDD-re...
Tomato-s routerrel van esetleg valakinek tapasztalata? Megy a TV-vel? Nehogy valami kompatibilitási gond legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest