Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Na igen a hiper szuper Samu...mondjuk a KS7000-en meglepődve tapasztalom,hogy emberünk nem látta a hdr-t,mert az a készülék azért nem rossz eresztés.
én elég sokat szenvedtem a mostanival,mert ugye hibakereső vagyok és hajlamos vagyok a film helyett a hibát bámulni,de sok beállítással,fizikai javítgatással és némi led-el elérte azt a tv amit vártam tőle.
Nekem is az utcsó forintom is ráment,mert a Sharp amit vettem ez előtt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,így én alapból ki voltam vérezve (2 hónap alatt 2db tv)
Amennyiért vettem annyiért megérte,elégedett vagyok a termékkel és szerintem vagy 4 évig meg is fog ez maradni.Talán akkora lesz olcsó,valós HDR/VA/OLED tv,de perpill kimaxoltam az anyagi lehetőségeimet a mostanival. -
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes,mert BD50-be is megnéztem és ott sem stimmelt valami.Lehet én vártam sokat a filmtől,de az első résznél nem volt ilyen gondom.A hdr ennél a filmnél tettenérhető volt,de közel sem volt olyan melbevágó mint a Transformersnél.
Ez a hdr irgalmatlanul függ a forrástól és amig 4k rippeket nézünk,örüljünk,hogy van olyan anyag ahol egyáltalán látszik valami.Ezen felül a grain effektel telenyomott filmek sem az igaziak e téren és valóban egy suhd/komolyabb va/oled tv az igazi terepe ezeknek a filmeknek. -
-
-
huncutka1029
addikt
router tűzfalat még megnézném, simán leblokkolja a mobil telót.
De egyébként ha a tv-n bejelentkezel a YT fiókodba, és a pc-n, majd a telefon oi, ugyanazzal az Accounttal, akkor tudod összepárosítani a tv-t a telóval, utána már lesz kis tv ikon is a telefonon...És ha a arouter engedi akkor aktív is lesz..
-
vzsryl
nagyúr
Windows 7-em van, és a Hálózatnál látja a TV-t. Ha ott látja a TV-t, és tudom nézni a TV-n a PC-n tárolt filmeket wi-fi-n keresztül, akkor itt nem blokkol a router semmit szvsz. Már nem foglalkozom ilyesmivel, és nagy a lemaradásom, de ez akkor sem klappol nálam.
Olyan routerem van, ami minden 2. háztartásban megtalálható, TP-Link TL-WR740N, és alapbeállításon használom, egyedül a wi-fi-t jelszavaztam le.
Abszolút nincs lehetőségem más routerrel próbálgatni a dolgokat. -
mexel
veterán
Attól függetlenül nagy a szórás műszaki cikkekben, azért nem alap hogy ennyi minden rossz legyen vagy ne működjön üzemszerűen. Választhat másik típust is ha ez nem jön be. Ez a lényege a 14 napos elállási lehetőségnek online vásárlásnál. Mi van ha valóban hibás? Sok alaplaphibával találkoztam informatikában amik random hibákat generáltak, de mégis működtek, vagy akár memória ( sőt tápegység ) is tud kínos meglepetéseket okozni és sokszor kiderült hogy a csere megoldotta a dolgot. Én biztos nem variálnék egy tv-vel, addig rendelnék amíg olyan nem lesz amit nézni akarok pár évig és használható is. De természetesen ő tudja, tanácsot kért én ezt adtam
Még minden ingyen van ha nem futott ki a 14 napból és még semmit sem veszíthet ha visszaküldi. Ha nem küldi akkor még veszíthet. Én biztos a kisebb kockázatot választanám mint 1 év múlva is azon gondolkodni minden hibánál és ránézésnél vagy gariztatásnál hogy " miért nem cseréltettem ki amíg lehetett?" -
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a válaszokat
.
Érdekesség, hogy délelőtt két óránál hamarabb lekapcsoltak, viszont miután visszakapcsoltam mindkettőt, 4ig biztosan mentek. Gyanús, hogy valaki szórakozik a lekapcsolásukkal, majd holnap kiderül, amikor egy nagyságrenddel kevesebben lesznek a tv-k környékén. -
-
gratzner
tag
Köszi ezt is!
Akkor igazából nem is az USB 3 a gyenge pont, hanem maga az eszköz (pendrive) ha jól értem.Ha már itt vagyok, másik kérdés:
Dropbox-ot nem lehet ezekre a tv-kre telepíteni? Keresgéltem, de nem találtam hozzá leírást.Illetve a memória elfogyására az első kérdésemből mi lehet a megoldás? Nincs feltelepítve semmi plusz program, kerestem hogy mit kellene uninstallalni, de azért a youtube és netflix stb alkalmazásokat szívesen megtartanám. Vagy más a baj ilyenkor, ha elfogy a memória?
-
törölt tag
Ha a TV műsor érdekelt volna, maradt volna a Samu. De egyrészt eltűnt róla a YT, másrészt érdekeltek a 4K tartalmak, ezért váltottam. (TV: Barátok közt, Forma1, hírek, ennyire van időm)
Kipróbáltam minden profilt, ahogy írtam is, próbáltam néhány módosítást, de nem sok eredménnyel.
Szóval elsősorban azt a kevés szabadidőt amikor tv előtt tudok lenni, próbálom 4K filmekkel tölteni. Itt viszont jó a kalibrálás. De így már előbb megnéztem volna egymás mellett a kettőt. Aztán lehet, hogy akkor is ez lett volnaMostanában nem fog kiderülni.
-
vond
MODERÁTOR
Ja, én azokat nem nagyon lesegetem, mióta egy S905X box-szal oldom meg a médialejátszást.
(#84094) Emu: Nem nagyon. Mintha egy nagyon picit gyorsabb lenne, de lehet, hogy csak beképzelem.
Mondjuk gyári visszaállítást még nem csináltam. Azután azért gyorsabb szokott lenni.
-
Color Star mekkora királyság volt😁
Emlékszem szüleimnek az volt az első szinestévéjük, és a társasházban ahol laktunk rajtunk kívül még 1 családnak volt, 150 lakásos társasház!
Volt össz-vissz 4 adó M1-M2-Cseh1-2, jötték a szomszédok ámuldozni, rendesen a folyosón volt a sor vége, soha nem felejtem el!
Nagy csodának számított ez akkoriban -
Iomega
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Szervizzel beszélek, remélem megéri javíttatni, mert nem szívesen vennék másik tv-t.
-
Lackooo84
nagyúr
Sosem értettem miért várnak egyesek ilyesmivel, pláne garanciális tévénél, én az első hibánál már videóznám, és hívnám a szervizt. Ha ilyen hibát valami okozza, tehát semmiképp csak "véletlen", és csak rosszabb lesz, esetleg más is károsodik a tévében, amit nem kellene megvárni. Sokan használják tovább ilyen vagy még súlyosabb hibákkal a készüléket, ami nonszensz. Persze, ha utána kukázni kell a tévét, mert már nem gazdaságos a javítása, akkor meg megy a sírás.
-
Rotor82
aktív tag
Na szóval:
Érdekes anomáliák ezek...
Már én is számításba vettem, hogy a digi epg-je rosszalkodik, de a lényeg, hogy megpróbáltam mindent amit írtatok (kivéve a visszaállitást) és láss csodát, JÓ LETT! :-)
Amit még csináltam és szerintem jót tett neki, az a kedvencek kitörlése és újbóli hozzáadása.
Köszönöm mégegyszer, hogy a segítségemre voltatok! -
janakbacsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest