- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolf13 #82658 üzenetére
Hívatalosan csak UH630-tól felfelé használható az MR. De már én is láttam ilyen uk-s videót, amiben emlegetik alacsonyabb kategóriánál is. De sima usb-s egérrel is elég jól használhatók.
PrinceT [link] Alacsony input lagjuk van az UH szériás tévéknek. Van még az UH6207, aminek praktikusabb talpa van, és hivatalos boltból rendelhető. Vagy egy kicsivel jobbak még ezek is, pl. Bluetooth-al, amivel Magic Remote is használható[link].
-
huncutka1029
addikt
válasz
wolf13 #82629 üzenetére
Akkor nézd meg a kliens listát a routeren. Valószínűleg a tűzfalad blokkolja, vagy a tv nem képes felébreszteni a HDD-t.
hozz létre egy otthoni hálózatot, és az összes eszközödnek engedélyezd a hozzáférést.
Érdemes a router mac címét klónozni a tvre és a többi eszközre is, így nem lesz gondod.Nekem fut egy NAS, folyamatosan látható mióta kikapcsoltam a HDD hibernálást. Előtte néha nem látta a tv, illetve 30 perc tétlenség után "szétkapcsolt".
A TV wifie egyébként is hajlamos kikapcsolni energiatakarékossági szempontok miatt, főleg ha kábeles csatlakozás is van.Ilyenkor mielőtt filmeznél, menj a spec beállítások hálózat fülére a tv-n és csatlakoztasd újra a wifit.
DE igazából a jó az lenne, ha egy stabil LAN kapcsolatot tudnál kiépíteni a router, és a tv között. -
törölt tag
válasz
wolf13 #82629 üzenetére
Akkor ez más probléma lesz, de ehhez a témához már nem tudok szólni, talán Nas vagy másik topik témája.
A tévét ki tudod próbálni PC-vel, és ha az működik DLNA-val, mint mindannyiunknak, onnan kezdve máshol kell keresni a hibát. De mintha mások már írták volna, hogy ilyesmivel filmeznek. -
-
törölt tag
válasz
wolf13 #82569 üzenetére
Webos van rajta? Visszaállítás az alapbeállításra megvolt?(általános menüben van) Vagy még a router, és a szerver újraindítása, esetleg másik szerver programmal.
__Zs__ Sajnos nekem sincs itthon BT-s bill, így nem tudom kipróbálni. Kérdezd meg talán az LG supportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest