Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
válasz
HyP3b0y #84475 üzenetére
Nekem is újraindítás után frissült a rendszer, 7707-en szintén.
05.30.03-as verziót kaptam, bár igazából nem vettem észre sok változást.
Kb annyit, hogy az eddigi háttérképek megváltoztak és a kutya helyett, most kemény 4 db tájkép van.Ide lehet egyébként saját fotókat feltölteni? Mert igazából nem is értem, hogy miért csak 4 képcsak, miért nem fér el mondjuk 20.
Gömbike : szerintem is teljesen jó az MR, ha hosszabat akarok írni, akkor pedig a mikrofonos verziót használom
-
huncutka1029
addikt
válasz
HyP3b0y #81684 üzenetére
látom nagyon szereted a "szakszavakat" Angolul. ettől még a tv nem rossz, és ha az eco, hdd eco módot bekapcsolod, akkor az szépen le is korlátozza a háttér folyamatokat.
Nyilván egy olyan online oldalnál, amit teleb@nak bannerekkel, és pop up reklámokkal, egy TV el fog vérezni.
Azt ne felejtsd el, hogy ez egy céleszköz, ami nem más mint a képmegjelenítés a tunerről, vagy a külső forrásból. És a smart funkció egy kiegészítő szolgáltatás. Senki nem azért vesz okos tv-t, hogy kiváltsa vele a hifit, és a BD lejátszót, meg a gamer pc-jét. Ezzel együtt kell élni. Ezt tudják a gyártók is, és nem is fognak ellene tenni. Ha nagyok az elvárások, akkor az ember csalódni fog.
A profi fotós sem fog Huawei P10-et venni, pedig 16+22Mp kamerája van, hanem vesz egy kifejezetten céleszközt, azaz fényképezőgépet.Ezzel nem azt akarom mondani hogy egyet értek a gyártókkal,mert nem, hiszen nem tartana semmiből egy pár ezres snapdragont, vagy eqinox procit belerakni. 4-8 Gb Rammal. CSak én tudom hogy tv-t vettem, arra meg elég amit tud. Ha nincs kéznél laptop, telefon, akkor elolvasok pár hírt, vagy e-mailt a tv-n, de nem kezdek bele olyan tartalmakba, amiken köztudottan elhasal.. Ennyire nem vagyok lusta.
-
Shingen
addikt
válasz
HyP3b0y #81684 üzenetére
Én mellesleg a hardvert is viccnek tartom. Kifizet az ember egy vagyont tv-re, többet mint egy telefonért, és low-end mobil hardver van benne pedig bőven elférne ott valami combos+megfelelő hűtés. Persze, tudom, nem érdekük, de attól még bosszant.
Teljesen egyet értek ezzel.
nem azt várná az ember smart rész okosabb legyen mint a telo, de azért egy sima online filmet töltsön már be.
Másra úgy sem nagyon használja az ember a smartot, meg max egy kis YT. -
hanics
aktív tag
válasz
HyP3b0y #81578 üzenetére
Érdemes kábellal próbálkozni. Nekem egy 43uh661v-m van és ugye ebbe van már 5Ghz wifi.
Router tőle kb nincs 1-1,5 méterre és hát na nem a legjobb volt. Igaz a router csak 433-t tud 5ghz de akkor isVoltak érdekes anomáliák wifin, néha a ping idő az meg sokszorozódott. De kábelen semmi gond nincs.
Ott lejön a 91Mbit letöltésbe, feltöltésbe meg olyan 60-80Mbit -
Klara_
őstag
válasz
HyP3b0y #81573 üzenetére
Probald evvel merni, ez jobban bevalt a TV-n mint a speedtest.
-
TA68
őstag
válasz
HyP3b0y #81520 üzenetére
A HBO GO elég furcsán méri ezek szerint a sebességet.
"Úgyhogy ennyit tud wifi-n keresztül a TV. Holnap ha valakit érdekel akkor letesztelem kábellel is."
Várom
Én már 2 éve tervezem, hogy behúzom a tévéhez az UTP lábelt, de mint tudjuk suszternek lyukas a cipője.
Bezzeg az ismerősöknél már megcsináltam. -
törölt tag
válasz
HyP3b0y #81427 üzenetére
"A csatlakozók, azaz a kimenetek terén az NVIDIA ajánlását láthatjuk viszont, így a dual-link DVI-D mellett egy HDMI 2.0b és három darab DisplayPort 1.4 trónol, tehát a GTX 1070/1080-as megoldással egyezik."
https://prohardver.hu/teszt/nvidia_geforce_gtx_1060_teszt_felpenzert/nvidia_geforce_gtx_1060.html
VGA oldalról oké, mert nekem nem referencia 1060-asom van, hanem
MSI GeForce® GTX 1060 ARMOR 6G OCV1
Ezen két HDMI 2.0 van. https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-ARMOR-6G-OCV1.html#hero-specification
-
farkas-j
őstag
válasz
HyP3b0y #79965 üzenetére
A lányom Lenovo Y510P-s gépével tökéletesen működött, amíg Windows 7 volt rajta. Frissítette Windows 10-re a nagy ingyenes akcióban, na azóta nem működik.
Látja a TV-t, próbál is kapcsolódni hozzá de nem sikerül. Egyébként ez közvetlen WiFi kapcsolatú.
Van viszont egy EZCast HDMI adapterem, ami minden eszközzel működik (iOS, Mac, Android, Windows), ez tudja a közvetlen és hálózaton keresztüli átvitelt is. Tud képernyőtükrözést, kiterjesztett asztalt, DLNA-t stb. Jó kis cucc! Sajnos ennek a 2GB memóriás verziónak amit vettem, nagyon elszaladt az ára (még 17$-ért vettem), és már nem is igen kapni. Két hibája van, nem tudja az 5GHz-et, és a böngészők képeit nem engedi tükrözni. Csak a saját kezelőszoftverének a böngészőjét hajlandó tükrözni. -
törölt tag
válasz
HyP3b0y #79353 üzenetére
Általában ha elfogy, akkor kifutottnak írják, azt pedig nem lehet megjósolni, hogy mikor lesz újra készleten, és mennyiért. Mondjuk nem is csoda, hogy olyan áron elfogyott
, már csak MM-ben kapsz most, de ott 229k.
Gabe123 Itt még van 43LF630V. Ez a 3 típus az LF630 utóda, de már webos3 van rajta, és különböző talpakkal van.
csaba17 Bármilyen usb-s bill+ egér kombóval működni kellene neki, próbáljátok ki azzal, ami kéznél van éppen.
dudzsi Megtaláltam én is a szolgáltatót[link], sztem érdemes felkeresni a digitális átállás miatt. De addig is frissítést és a teljes visszaállítást meg kellene oldani, hátha még az első kiadások egyike van rajt. Vagy ha van nekik digitális, akkor teljes, automatikus, és csak digitális keresést csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest