- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Gabesz87 #111066 üzenetére
HDR-ben fog menni a DV anyag. De ebben a kategóriában a kb. 300 nits csúcsfénysűrűség értékkel még a HDR sem lesz az igazi. Ez a kategória tulajdonképpen csak kezeli a HDR-t, de igazából normálisan megjeleníteni nem tudja. Bár a fekete szint értéke elég kicsi, így a kontrasztja 8000:1-hez környékén van, ez valamelyest segít a HDR megjelenítésen.
-
vargalex
félisten
válasz
Gabesz87 #109818 üzenetére
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni... Illetve oldalon belül is van rá hivatkozás.
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz
Gabesz87 #95181 üzenetére
Így visszagondolva, nem lehettem túl meglepve. Mert a tv vásárlása előtt fél-egy évvel kb. vettem egy LG gamer monitort. Nah annak a hátulja ért meg egy misét. Konkrétan ahogy dugtam be a hdmi-t az egész alaplap éreztem, hogy görbül ami látszott is elöl a kijelzön egy kis színváltozással. Erősebben megtolom elől köszön a hdmi. Szerencsére a színváltozás csak bedugásig látszott. A tápcsati is nehezen ment bele, nagyon paszentosan. Ott konkrétan emlékszem hogy a gagyi szó eszembe jutott. Viszont az is teljesített, egyik családtag használja. A monitor infó szerint 4500 óra használati idő van benne. Azon semmi clouding, semmi dse és semmi ghosting. Pedig napi 5-6 órát ugyanaz a böngészős játék megy rajta. Már vártam mikor ég bele, de semmi. Bírja Ledolgozta már az árát, én a mérete miatt cseréltem.
Az a baj, hogy a mozgóképes "fjucsörtől" nem lesz eladáskor drágább.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Gabesz87 #95111 üzenetére
Ez sztem vmi Lg "feature" lehet, mert az én Lg tv-mnél is előfordul. Bekapcs, nincs hang. Kikapcs, újra bekapcs, van hang. 10 bekapcsolásból legalább 2-3, de lehet 4x is előfordul.
És nincs rajta semmilyen box, iptv! Csak pucér tv!
Helyi kábeltv megy rajta. Plusz egy kártya van bedugva extra csatornákhoz.Ennyi. -
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz87 #95117 üzenetére
Ha HDR-s filmet nézel akkor bekapcsol az opció.
Kikapcsolása: Összes beállítások>Kép>További beállítások>HDMI ULTRA HD Deep Colour>és ott amelyik HDMI portra van dugva a bemenet ki kell kapcsolni. Ezt minden HDR-s filmnél vissza-ki kell kapcsolni alap helyzetbe. legalább is a DVB-C boxoknál ezért nincs hang.
Nakem kb 10 éves IP TV boxom van ott nincs gond.
Lehet, hogy nem is tud a TV-d HDR-t? -
-
junior19
senior tag
válasz
Gabesz87 #95111 üzenetére
Szerintem inkább az az elosztó.
Azt nem írtad, hogy milyen sűrűn csinálja ezt.
Első körben én azt próbálnám ki, hogy a tévé bekapcsolás, s a megfelelő hdmi-re kapcsolás után folyamatosan kapcsolnám a forráskészülék felé be a készülékeket. Ha valahol hdmi kézfogás gond van, akkor ez megoldhatja.
A másik kísérlet kicsit időigényes, először csak a beltérit kötném közvetlenül a tévére ebből a láncból, kihagynám az elosztót és az erősítőt. Ha nem csinálja, akkor mehet be a hdmi elosztó a láncba, s azután az erősítő. Amikor megjelenik a gond, azzal a készülékkel, vagy hdmi kábellel van gond. -
-
Dwatti
addikt
válasz
Gabesz87 #90770 üzenetére
LG TV Plus appot próbáltad már ? Én azzal játszom le a mobil tartalmat.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Gabesz87 #83060 üzenetére
49uh661v-m van.YT-zni a tv-t használom,de én előre beállított csatornákat nézek (ohne keresés,mert az MR nélkül halál és a YT app alól nem működik a klavi,csak az egér,így elég necces bármit is beírni a keresőbe).
Böngészni meg egyértelműen a Zidoo.
Nekem rá van kötve a PC,Venz V10 Pro és Hyundai l110 médiabox biztos ami biztos alapon -
törölt tag
válasz
Gabesz87 #83017 üzenetére
[Gabesz87 Szerintem a teljes, digitális, automatikus keresést, a kódolt csatornák kihagyását választva próbáld meg Vagy e DVB-C Induló és Befejező frekvencia meghatározása videó szerinti hálózatos kereséssel, szintén az analóg és a kódoltak kihagyásával. Csatorna szerkesztés a tévével, vagy az összefoglalóban is látható progival PC-n. Vagy még ezek közt is találsz segítséget(kb. 85 db vidi. Vagy ilyened is van a smart-ban: A beállítások bemutatása.
-
válasz
Gabesz87 #82700 üzenetére
Nálunk külterületen még a postás se jár, a legközelebbi szomszéd is pár telekkel arrébb van, úgyhogy a 2.4-es sáv is üres
Viszont az 5-öst használom szinte minden eszközön, egyedül telefonon állítom át a 2.4-re ha az udvaron van dolgom, mert odáig már nem ér el az 5GHz.
Biztos vagyok benne, hogy nálad a leterheltség okozza a bajt -
huncutka1029
addikt
válasz
Gabesz87 #82522 üzenetére
Azt az összefoglalót, amelyik 2015-ös, és már a 16-os TV-k sincsenek benne? Ahha, köszi! Olvastam amúgy.
Írni is akartam, hogy jó az összefoglaló, kár, hogy nincs frissítve.Igen azt az összefoglalót.
Az elvek, és a lényeg változatlan 2011-óta.
Az összefoglaló azértnincs frissítve, mert a topikgazda "lelépett" és nekünk nincs jogosultságunk beleszerkeszteni az összefoglalóba. A 2016-os modell tipusokat meg felesleges beleírni, nagyjából a fent felsorolt okok miatt.
5xx belépő
6xx alsó közép
7xxx közép
mint a korábbi éveknél. -
törölt tag
válasz
Gabesz87 #82522 üzenetére
Erre a videóra gondoltál? Ez alapján lényegtelen a végződés, mert talán senki nem akar analóg adást rögzíteni(nézni se) UHD tévén. Az a 3 UHD tv szinte ua, csak a talpa miatt a 6207-et veszik többen szerintem. Itt is láthatod az egyforma tudásukat,(bár a HDR Pro jelölés hiányzik az egyiknél). Már többször írtam, ha van rá keret, akkor a magasabb számozásból kell választani, 49-50"UH63-tól[link], ami még belefér a keretbe.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gabesz87 #82520 üzenetére
Az Összefoglalót ha lenyitod, most is elolvashatod ott a jelöléseket
Régen a V jelölés volt a középeurópai régióba szántr tv-k jelölése
Utána 2011-től a sat tuneres modelleket jelölték vele.
2015-től a V-jelű készülékekben állítható manuálisan a dejudder, és a deblur érték a haladó képbeállításokban lévő true motion ban
a 4 számjegyűeknél nincs ilyen funkció.
az utolsó előtti számjegy eltérés pedig a színt (keret, és talp) jelöli.
Az első pedig a kategóriát, 5- belépő 6 alsó közép; 7- közép; 8,9- felső kategória.
minél magasabba szám, annál több képjavító, magasabb MCI érték,több csatlakozó, és vélhetően jobb megjelenítő van benne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest