- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
Valakinek sikerül firmware-t letölteni az LG oldalról?
2 napja próbálkozom de eredménytelenül vagy 33x leszedtem az -sw file-t és mindegyik sérült vagy hibás...43uh661v-hez próbálkozok leszedni mivel a tv-n [04.30.40] sw van fent és nem is talál újat de a honlapon már van [04.30.90]
-
hanics
aktív tag
Pl ezt is bolt válogatja
De ezen nem kell össze kapni.
Nálunk nézik, de hát nem is vagyunk kölcsönző. -
hanics
aktív tag
válasz
xy2003 #81982 üzenetére
Bolt függő.
Hivatalosan csak akkor van elállási lehetőséged ha interneten megrendelted, azt hogy te hol veszed át úgy már tök mindegy, ha házhoz ,ha boltba veszed át. Erre 14 Napod van, viszont az apró betűkben van elrejtve az ördög. Itt oda kell figyelned, hogy hosszú üzemidőt ha belerakod a tv-be itt értem olyan összességbe 2-3 órát az már tartós használatnak minősül.
Így is élhetsz az elállási jogoddal, de bent a pakliba hogy mikor kiolvassák a tv adatait és ránéznek hogy mennyit ment akkor csak érték csökkentve tudod vissza kapni az árát. Ez megint bolt függő, hogy mennyi az. -
hanics
aktív tag
válasz
Cris Andrea #81979 üzenetére
Haliho.
Mint aqua-sdolgzo en azt tanácsolom hogy ha van ra lehetőség nézd meg oket elobe. De sokan vannak akik pl bejonnek hozzánk tvért es kikerik a velemenyunket. Mi elmondjuk hogy pro kontra a tvk mellett. Múlt heten is volt egy srác bejött vett egy samsung 49ku6000-s tv-t en mondtam neki inkabb az lg vegyél minimum egy 661v-t erre o mégis megvette a samut es másnap hozta is vissza hogy nincs vele megelgedve es ha lehet cseréljük ki neki. Sok rohangalastol megkimeled magad es a dolgozik ha jol választasz 😁
De kinek mi. Van aki az lg van aki a samsungra eskuszik. Mindkettőnek megvan az előnye es hátránya. -
hanics
aktív tag
válasz
huncutka1029 #81926 üzenetére
Hopp a WD-t kifelejtettem a listából
De igen az is tökéletes hozzá. Habár nekem volt egy régebbi WD-m és ott eléggé sokat szívtam a torrent résszel. -
hanics
aktív tag
válasz
Klara_ #81856 üzenetére
Nálam nincsen gond semmivel se.
Kivéve ez a Jelly-s stressz tesztel
400Mbit-s agyhalál
200Mbit-s Mint a régi tekerős diafilm.
140Mbit-s na itt már azért más ez már-már élvezhető. Fura mert hol bufferol hol megy rendesen.
120Mbit-s 264 kodekkal. 3-4s buffer majd megy szépen
120Mbit-s Hevc - 67-s majd meg ,de a kis film alatt 2x buffer
100Mbit-l már semmi gondjaKonfig amin tesztelek :
TV : LG43uh661V
Nas : Zyxel NAS 326
PC : Win10 + Universal media server.Amúgy ez a Jelly-s oldal sok mindenre nem mérvadó.
4k-s film simán megy.
pl :
X-Men.Apocalypse.2016.HEVC.X265.2160p.4K.UHD.10.bit.DTS-HD.7.1.Hun
--[ Technical Data ]------- --- CODEC.............: HEVC 10 bit Main 10@L6.1@High /MKV/ - ---
------ --- FRAMERATE.........: 23.976 fps ---
------- --- Overall BiTRATE...: 66.5 Mbps ---
----------- --- RESOLUTION........: 3 840 x 2 160 ---
----------- --- ASPECT RATIO......: 2.39:1, ---
------- --- BD-Java...........: Yes ---
----- --- AUDIO CODEC.......: DTS-HD 7.1 - DD 5.1 ---
----- --- AUDIO BITRATE.....: 5216 kbps - 448 kbps ---
------ --- LANGUAGE(S).......: Eng, - Hun ---
---- --- SUBTITLES.........: Hun - Forced - PGS,SRTSemmilyen buffer és akadás nem volt a film alatt. De itt láthatjátok, hogy
OVERALL BITRATE : 66,5Mbit/s -
hanics
aktív tag
-
hanics
aktív tag
válasz
Klara_ #81706 üzenetére
43uh661v szépen muzsikál minden hogy hálózaton.
Nálam 3 helyről tökéletesen megy a stream.- Szerver gép egy 2. Generációs intel onnan igazából csak FHD minőség megy a Tv-re. de az normálisan. Rányomok a filmre kb 2 másodperc és megy a film. Belepörgetéssel sincs gond.
- NAS ( Zyxel326 ) onnan is tökéletesen megy az FHD és a 4K is, kb ugyan olyan időzítéssel 2 másodperc és megy .
- Notebook. Na itt vegyes. Kábelen tökéletes az átvitel. De Wifin használom. ott meg max a drága routerem csak 433Mbit-t tud. Ott már azért érezhető a lassulás.
Serviot-t én személy szerint nem szeretem. Mindig is ezt használtam : Universal Media Server [link]
Ez mindent gond nélkül átpakol és realtime kódolás is van benne. Pl ha a tv nem enné meg a formátumot
-
hanics
aktív tag
válasz
HyP3b0y #81578 üzenetére
Érdemes kábellal próbálkozni. Nekem egy 43uh661v-m van és ugye ebbe van már 5Ghz wifi.
Router tőle kb nincs 1-1,5 méterre és hát na nem a legjobb volt. Igaz a router csak 433-t tud 5ghz de akkor isVoltak érdekes anomáliák wifin, néha a ping idő az meg sokszorozódott. De kábelen semmi gond nincs.
Ott lejön a 91Mbit letöltésbe, feltöltésbe meg olyan 60-80Mbit -
hanics
aktív tag
válasz
nyesix #81382 üzenetére
Ha élvezni is szeretnéd akkor kábeles megoldás.
Igaz 5Ghz vevő van benne a tv-be de csodát ne várj tőle.
kb 1 méterre van egy Tp-link Archer c2 ( hulladék magába is az eszköz ) , a tv-től és igaz gyorsabb volt mint 2.4-n de nem sokkal. Ha jól értelmeztem amúgy is csak jobb esetben 433s modememről beszélünk integrálva a tv-be.Aztán kipróbáltam egy Asus AC1200G+ routerrel is azzal se volt sokkal gyorsabb..
-
hanics
aktív tag
Hello.
Lenne egy gyors kérdésem. Jelenleg egy 43Uh661V -s készülékem van és ugye ez tudja a szimultán hangleképezést mely ugye a Tv hangszóró és pl a füles kimenetet egyszerre támogatja.
Na itt lenne a kérdés. Bent a beállításokba lehet buherálni ugye külön külön a hangerőt a füles kimeneten.
De ezt nem lehet valahogy egyszerre megtenni? Pl. hogy ne kelljen menübe kotornom hanem ha rányomok a hangerőre akkor egyszerre kezelje a kettőt?Kérdés hogy miért?
Elég jó hangja van a tv-nek ,de csaptam mellé egy Magnat Sub Motion 200a -t ...
Így kicsit jobb filmezni meg tv-t nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest