- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CsaBully
tag
Sziasztok.
34-es LG monitoromat (ami sajnos csak max 75hz-es) szeretném lecserélni egy 50-55-ös 120hz UHD(4k) TV-re, amire szeretném a PC képét is kivezetni játékra IS (jelenleg egy gigabyte gtx1060 6gb van, ami karcsú a 4k játékhoz,de a későbbiekben változást tervezek)..
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban,mert nehezen igazodok el a TV kínálatban..
1. Sehol nincs feltüntetve a 4k(UHD)TV-k frissítési frekvenciája(ami natív 120hz kellene hogy legyen), melyik lenne megfelelő?
2. Hogyan tudnám kivezetni a tv-re a videókártyán lévő displayport 1.4-et (úgy tudom a HDMI 2.0 kevés a 4k játékhoz)?
A TV-ken nem látok Displayport-ot , melyik HDMI verzió az ami megfelelne min 60fps játékhoz(melyik átalakítót érdemes megvenni)? -
CsaBully
tag
Sziasztok!
Telekom szolgáltatta iptv és internetem van Budapesten, ami koaxon jön be a modemhez , ahonnan UTP kábelen keresztül megy be egy egyszerű routerbe, ami elosztja a tv-t a beltéribe és az internetet a számítógépbe..ez így működik, nem volt lehetőség második LAN kábel áthúzására, a felezés(4 ér a tv-hez, 4 az internethez pedig sebesség csökkenés miatt lett kizárva)..szépen muzsikál a rendszer, de..
Szeretnék vásárolni egy 34'-os ultra wide monitort a meglévő monitor és tv helyett, amin szeretném a tv-t és a PC-t is használni un kép a képben vagy osztott képernyő funkcióban.Az LG a favorizált márka, amit ismerek és elismerek.Tehát optimális esetben mennie kell a TV-nek jobb felső negyedben, a többi részen meg a PC.
Alap elgondolásom az volt hogy HDMI-re kötöm a beltérit,DP-re a PC-t..vagy a közös router miatt(beltéri is kapott IP címet a router DHCP táblája szerint) az un Dual Controller programmal IP cím alapján tudnám megjeleníteni a TV képét, bár ez a program Main és Sub-PC megosztására van elvileg kitalálva..
A két bemenet egyidejű megjelenítésére melyik monitor alkalmas, illetve a dual controller alkalmas-e ennek a megoldására?
Véleményeket, esetleg tapasztalatokat szeretnék kérni ebben a témában..előre is köszönöm szépen. -
CsaBully
tag
válasz
huncutka1029 #82733 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ, este kipróbálom..villodzást nem tapasztaltam csak fejfájást,de az nagyon 😊
-
CsaBully
tag
válasz
huncutka1029 #82729 üzenetére
Akkor mitől függ vajon? Képfrissítés(5 ms) vagy mhz?
-
CsaBully
tag
Sziasztok..
Van egy 32' FHD smart LG tv-m , amit még 3 éve a Telekomtól vettem részletre kb 100k volt össz..
Mivel akarok egy nagyobb monitort játékra főleg,ezért próba erejéig beállítottam a monitor helyére(LG LED IPS 24' FHD a monitor) , sajnos a TV-től komoly fejfájást kaptam kb 1 óra után..most kinéztem egy 34' LG LED IPS monitort, de attól tartok ez sem lesz jó.
Más panel van a TV-kben vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest