Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DarthSun #87133 üzenetére
hát azért sötét szobában közepes kompakttal kézből automata módban képminőséget nem lehet demonstrálni, egyedül az volt a cél, hogy a folt látsszon. a sarkos inhomogenitás ennél sokkal sokkal kisebb mértékű.
szemből amúgy nem látszik. reklamáció is lehetne, de el is állhatok 14 napon belül tényleg az a kérdés, hogy ennyiért kell-e érdemes-e belemenni, vagy valami egyenetlenség adódik mindnél.
szerintem huang pö hanyagul igazította el egy réteg szélét a gyárban, és nem feküdt fel rendesen, azért van benne ez a geller.
-
-
válasz
DarthSun #86155 üzenetére
Én is ezért nem cserélem le a 2015-ös LG65UF850V-met, mert ezekről az új modellekről 1-2 kivétellel csak panaszkodást és elégedetlenkedést hallok és nem csak ezen a fórumon!
Nekem semmi utánhúzás meg beállítási gondom nincs, gyönyörű a kép mind filmeknél mint játékoknál, a színek meg olyanok mintha HDR-es lenne, mondjuk 10bit-et séróból tudja😁 -
spileraaa
senior tag
válasz
DarthSun #85518 üzenetére
akkor ahogy ma meregetem a tavolsagokat a masfel meter minden iranybol meglesz
lefekveskor van az hogy egyik szemely 4 meterol nezi de attol meg tiszta a kep vagyis ugy ertve a mostani 52 cm regi tiupusu tv minoseget hozni fogja es nem lesz minosegben viszalepes?a masik pedig hogy oldalrol is eleg jo lehet latni ezeket a fulhd tvket vagy csak szembol?
mert ezt a regi tipusu tvt eleg jo lehet latni oldalrol is es barhonan
-
kmaro
csendes tag
válasz
DarthSun #85255 üzenetére
Ez lg forum nem ? Emlitettem márkát ? Csak a lg belul megosztom mesteri tapasztalataimat... ezert nem torolhet a moderator mert markan belul probalok segiteni a kerdezonek a hibárol.
Inkabb teged tikteket kellene toroljon mert nem engeditek hogy meg mondjam a hibaja valodi okat. -
Kartács
aktív tag
válasz
DarthSun #83362 üzenetére
Fantasztikus akkor dobhatom ki a hangfalam kb...
Mai világban mindenki 3 távirányítóval fekszik az ágyban (box, tv, hifi)? Milyen jó is a jövő...Akkor akinek 5milliós hangrendszere van kilőve optikán az is szopik, tényleg mennyivel jobb is ez mint a jack
Ha veszek egy LG soundbart és BT csatlakoztatom v optikán azt sem fogom tudni iránytani távirányítóval?
Van valakinek ilyen szettje? -
gyuszmo1
tag
válasz
DarthSun #83181 üzenetére
szoftver frissítés az volt(lehet hogy kár volt) a filmmel tele pent tökéletesen visz semmi hibát nem észlelek. most lettek új csatornák és egy párat áthelyeztek mondom magamnak hogy sorba szedem,de lehet hogy kár volt mert egy problémát vettem a nyakamba és amíg nem oldódik meg,ezen fogok agyalni.Ha a lustaságom győzött volna akkor most nem is foglalkoznék az egésszel.
-
tom570
aktív tag
válasz
DarthSun #82950 üzenetére
Tegnap még nem volt semmi ilyen baja Este feltettem a steam-et, nyári akcióban vett kis játékot, ma pedig már csinálja! Lehet a videokártya drivere szívathat? Hát akkor valamit ki kell találnom, mert ha nem ad jelet akkor elég macerás kikapcsolt géppel, tévével eltalálni a megfelelőt!
-
Vasy09
őstag
válasz
DarthSun #82790 üzenetére
Ok, köszi, mondjuk velük nekem sem volt semmi bajom eddig! Viszont náluk most ugye 3ezerrel drágább, annyiból meg pont megvan a fali tartó!
Na meglátjuk! Köszi még egyszer a segítséget, meg az infókat!
Akinek pedig van tapasztalata az emaggal, írja már meg, hogy érdemes-e ott venni, gari szempontjából nem gáz-e a dolog!?
-
Vasy09
őstag
válasz
DarthSun #82787 üzenetére
Na ez az, képet nem láttam, mivel nem rakott még fel! Kértem, de még nem küldött! Ezért mondom, h kicsit nehézkes a menete. Viszont, ha megvenném, mindenképp személyesen, csak ugye van egy röpke 150km köztünk! Szóval, ha azt is nézem, h el kell mennem érte, akkor már csak 10ezer a különbség!
És megmondom őszintén, hogy én is egyre jobban hajlok az új felé! Amúgy emagról szabad venni, igaz? Ott is adnak rendes garilevelet, nem tudod?
-
Vasy09
őstag
válasz
DarthSun #82784 üzenetére
Itt hardveraprón van egy srác, aki hirdeti, csak elég nyögvenyelősen megy a kommunikáció, meg az egész üzletelés is!
Nekem az is jó volna, főleg, hogy van rá gari, de ahogy írtam is, a 3D nem létszükség! Ellenben a wifi/lan viszont igen! Szóval ahogy nézegettem újban ez az lh6047 jöhetne szóba, mert sajnos a méret nálam is adott, 32"-nál nagyobb nem fér be!
A kettő között 20ezer lenne a különbség! Csak azt nem tudom, hogy a plusz egy év gari megér-e annyit, mert ahogy néztem másban nagyon nem jobb!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest