- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
A minap jött egy frissítés LGC3 készülékemre , azóta semmilyen képernyő kímélő nem kapcsol be. Vt , hogy tüzijáték jött be , volt , hogy óra. S olyan is , hogy kikapcsolt a képernyő , s kiírta , hogy bármely gomb megnyomásával bekapcsolhatom. Ezt csinálta pl youtube esetében is , ha le volt pause-álva. A menüt már jó párszor átnyálaztam , de nem találtam.
Esetleg erre megoldást tud valaki ? -
wolf13
őstag
Nekem 10-12 m van a router és a tv között plussz egy vasbeton födém. És így nekem nincs
Problémám. -
wolf13
őstag
Chaten folytatott beszélgetésem a LG supportal:
LG Support Az LH sorozatú TV-khez nincs magic remote távirányító, ebben az évjáratban (2016) csak az UH sorozatú TV-khez lehet magic remotet használni, és csak az UH63-as feletti kategóriákban.
A 49LF590-es TV-hez az Magic remote-k közül az AN-MR600 távirányítót tudja használni de csak az AN-WF500-as wifio blutooth adapterrel együtt, ez biztosítja a bluetooth kapcsolatot a két eszköz között.
Viszont ahogy neked is, nekem is LH sorozatú TV-m van, így ez az opció nem használható.
-
wolf13
őstag
Én a távirányítót választanám. Annyit nem pötyögök , hogy kelljen a sok betű , viszont a mozgás érzékelő egy jó dolog. Régebben volt egy okosítom, az nagyon jól szuperált vele.
Én ezt találtam a honlapon:
Compatible LED LCD Models:
LB5800 & LB6100 require AN-WF500 Wi-Fi Dongle/Bluetooth receiver in order to operate Magic Remote; LB6300, LB6500, LB7100, LB7200, UB8000, UB8200, UB8300, UB8500, UB9200, UB9500, UB9800, EC9300, EC9700, EC9800Compatible Plasma Models:
PB6600 (Requires AN-WF500 Wi-Fi Dongle/Bluetooth Receiver in order to operate Magic Remote), PB6900, PB6650 -
wolf13
őstag
válasz
huncutka1029 #82634 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani.
-
wolf13
őstag
válasz
huncutka1029 #82632 üzenetére
SZia.
A tűzfallal szerintem nem lehet gond, de ezt kikapcsolom, és megnézem, hogy addig látja -e.
A HDD nem hibernálódik nálam (ha ez az amire én gondolok, ugye windows is le szokta kapcsolni egy idő után) mivel folyamatosan seedelek. Viszont a mac cím klónozását a routerbe kellene keresnem , gondolom.
Csak azért próbálom gyorsan kideríteni, mert még beleférek a 14 napos elállásba, nem kell szenvednem egy esetleges garanciáztatással. De írásodból azt veszem ki, nincs nagy baj, legfőképpen user error
Köszönöm szépen segítségedet.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Ismételten előjött a probléma : [link]
Ekkor Pumma fórumtárs javaslatára csináltam egy visszaállítás alaphelyzetbe lépést. Ez akkor meg is oldotta a gondot. Most viszont megint nem látja a TV a DLNA-szerveremet. Ez ennyire kezdetleges lehetőség még a tv-k nél, vagy csak az enyémmel van ez a gond? Nem hiszem , hogy 2 naponta újra kellene hangolnom a készüléket. (Telefon, ps4 ugyan úgy látja.)
Esetleg van ötlet ? Vagy mehet vissza a feladónak ?
Köszönöm a választ előre is.
-
wolf13
őstag
SZiasztok.
A minap vásároltam egy lg 49lh590v televíziót. A gondom az lenne vele, hogy nem látja az otthoni DLNA szerveremet. Az első pár napban nem volt gond vele. Csak tegnap lefrissítette a firmware-t a legújabb elérhetőre : 04.30.45-re. És azóta egyszerűen nem látja. Más eszközök Pl.: PS4 érzékelik, kezelik. Esetleg valahogy lehet downgrade-elni ? Vagy valakinek van ötlete mi lehet a gond? Mert más nem változott semmi a TV beállításain ami okozhatná a problémát.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest