- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ha valakit esetleg érdekel, ma voltam a Köki terminálos Euronicsben, és a 65"-os LG Signature 1db van már csak 2000000ft-ról le van árazva a felére, azaz 1000000ft
Nagyon brutál ár szerintem, pozitív értelemben... -
-
válasz
Daryl Dixon #87390 üzenetére
TVraktár pedig egyenlő Atomtévével, ők meg még megbízhatóbbak itt vannak Óbudán ahol dolgozom és ők azt hiszem gyári garanciát adnak ráadásul, de az áraik nem annyira kedvezőek mint Tominál😁
-
-
-
-
Az a baj bármit kipróbálhatsz mindegyiknél ilyen lesz az inputlag maximum úgy nem ha kompromisszumot kötsz tehát mindent ki kell kapcsolni, csak akkor meg mi értelme van? Ha leginkább játékra használod akkor sokkal jobban körbe kellett volna nézned vásárlás előtt!
Ez a tévé ami neked van ennyit tud sajnos ennyiért
Én is direkt célirányosan választottam a KS7000-et, mert mindenki nagyon jókat írt róla, és kifejezetten gamer tévének ajánlják mindenhol, és én 90%-ban erre is használom😁 -
A KS7000 2016-os modell és újat már mint a fehér holló találni! Azért volt ennyi, mert outletes boltban vettem, mondjuk mindenről én vettem le a fóliát és eddig minden ok vele, garanciát is kaptam rendesen!
De 100x inkább ez, mint egy mostani vagy 2017-es modell!Ja és a Pro patch nem egyenlő azzal, hogy HDR is legyen benne!
Van amelyik játék megkapja azt is, van amelyik csak 4K-t kap vagy jobb fps értékeket! -
válasz
Drótszamár #87350 üzenetére
Persze, hogy nem lesz olyan egy belépő vagy középkategóriás készüléknél a HDR, mivel azokban eleve nem "igazi"HDR van! Valódi 10bit-es és legalább 1000nit-es fénysűrűségű panel kell ahhoz, hogy lásd is az IGAZI HDR nyújtotta előnyöket és élvezd azt😁
Egy ilyen panelos tévén azért teljesen más lesz a leányzó fekvése, nem sötét és az input lag is elenyésző, cserébe mélyen zsebbe kell nyúlni!
Habár én pont múlthéten vettem egy Samsung65KS7000-et 340K-ért, na ott kezdődnek a dolgok és az gamer tévé, szóval csak körbe kell nézni mielőtt belenyúl az ember egy sza@ba -
válasz
stemplar07 #87291 üzenetére
Persze ez így van pontosan, egyik gyártót sem kell félteni, mivel mindegyik a pénztárcánkra hajt🤣
Az a baj ezzel az utána olvasással lehet az bármennyire agyon dícsért vagy ajánlott, hogy ha kifogsz egy gyárilag hibás darabot vagy éppen szériát ,akkor így jártál sajnos
Eljutottunk oda, hogy pár évre tervezik ezeket a készülékeket és most nem csak a tévékről beszélek, tömeggyártás kapkodás=sok hibás darab!
Ha kifogsz egy olyan készüléket ami 2-3 évig tökéletesen üzemel akkor már tapsikolhatsz, ez van -
válasz
máyköl #87285 üzenetére
Én visszaküldeném, nem ilyen kell legyen ez
Most hétvégén dolgozok sajnos este 22.00-ig mindkét nap, de holnap csinálok képet amit pénteken vettem tévét, hogy milyennek kellene lennie!
De amit korábban tettem fel képet a régi tévémről azon is tisztán látszik, hogy miről beszélek😁
Amit ír felettem a kolléga neki is teljesen igaza van, nem véletlenül váltottam én sem!
KS7000-et sikerült vennem ég és föld a különbség! -
-
-
-
-
-
válasz
stemplar07 #87240 üzenetére
Igen ez sajnos nagyon szomorú de mind amellett pofátlanság, hogy ennyit elkérnek érte
Imádom az LG-t a Flatron óta ami nem ma volt, de én is sajnos tegnap leváltottam Samsungra
Pedig az enyém nem is volt ilyen, de egy KS szériás Samuval szemben ezeknek esélyük sincs sajnos! Mondom ezt úgy, hogy eddig fanatikusan LG párti voltam, mielőtt nekem esne valaki😁
Na majd ha lejebb megy az ára akkor az LG Signature, talán... -
-
válasz
stemplar07 #87000 üzenetére
-
-
-
-
válasz
#00444928 #86727 üzenetére
Ez egy belépő szintű modell, "normális igazi" HDR-t ne várj tőle!
Szerintem többet fog rontani a képminőségen mint javítani!
Az igazi HDR10-es modelleket 500K felett keresd, de ha csak a Pro miatt vennél ilyen tévét ahhoz teljesen felesleges, mivel KB 5db játék támogatja egyenlőre! -
-
-
válasz
stemplar07 #86679 üzenetére
4 év az már nagyon jónak számít, szerintem!
-
válasz
stemplar07 #86672 üzenetére
Vagy minőségibbet venni és nem egy belépőszintűt ami 1 év után kuka
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
DarthSun #86155 üzenetére
Én is ezért nem cserélem le a 2015-ös LG65UF850V-met, mert ezekről az új modellekről 1-2 kivétellel csak panaszkodást és elégedetlenkedést hallok és nem csak ezen a fórumon!
Nekem semmi utánhúzás meg beállítási gondom nincs, gyönyörű a kép mind filmeknél mint játékoknál, a színek meg olyanok mintha HDR-es lenne, mondjuk 10bit-et séróból tudja😁 -
válasz
Jimmy66 #86123 üzenetére
Igen én is ettől féltem
Amúgy az érdekes, hogy 10bit-et ír vagyis 8bit+frc mindkettőnél, de az enyém mégsem ismeri fel a HDR tartalmakatAmúgy pont a HDR miatt cserélném csak le mert amúgy imádom ezt a tévét, erre a későbbiekben szerinted lehet valami patch vagy update, hogy tudja az enyém is a HDR-t, mert elméleti síkon tudja!
-
-
válasz
Daryl Dixon #86113 üzenetére
267000-ért😁
Bocs lejárt a szerk. idő -
LG 65UJ634V tipusról valakinek tapasztalat-vélemény esetleg?
LG65UF850V után visszalépés lenne?
Telekomnál most nagyon durván olcsón megvehetném, pontosan 276000ft-ért
Nem is értem, mert a legolcsóbb helyen is közel 400K! -
-
-
-
válasz
gago1975 #85790 üzenetére
"A PS4 Pro nem tud és nem is fog tudni 4K ban játékot futtatni, 1080p-ről skáláz fel 4K-ra a TV"
Ez nagy tévedés!
A ps4pro minden esetben 1440p-ről rendereli a játékokat, azért is szebbek sokkal mint pl az XboxoneSlim-nél, mert az valóban 1080p-ről renderel persze ha egyáltalán eléri azt a felbontást az adott játék, mert a boxnál nagyon sok játék 720pAzért is olyan randa a legtöbb 4K-s tévén, persze a X1X-nél ez már megváltozott ,minél közelebb van a felbontás a 4K-hoz annál szebb lesz a végeredmény, de ez egyértelmű😁
-
-
válasz
kisÁdi #85698 üzenetére
A HDR ilyen sajnos, ez is csak egy parasztvakítás mint azt már sokszor leírtam!
HDR-es igazi tartalom is alig van, ami pedig a játékokat illeti a legtöbbnél bekapcsolt HDR-el még az inputlag is drasztikusan megnő, persze ez is tévé függő egy millió feletti Olednél nincs akkora -
válasz
Zsoltán #85609 üzenetére
Az a baj ezzel a beállítás dologgal, hogy teljesen egyén függő!
Mindenkinek más képi világ a jó, van akinek a túlszaturált Samsung jön be, én pl azért választottam az LG-t, mert az IPS panelek képi világa sokkal közelebb áll a valósághoz a természetes színeivel!
Én nem tudhatom, hogy neked melyik beállitás a kedvező, ezt neked kell kitapasztalni illetve próbálgatni a beállításokat, hogy a szemednek melyik a legkellemesebb és legjobb😁
Plusz az sem mindegy, hogy az adott tévén mit nézel ugye, én pl 90% játék konzolozás 10% filmnézés, tehát nekem elsődlegesen a játékokhoz van belöve a kép! -
válasz
Zsoltán #85605 üzenetére
A 4K-t azt már bekapcsoláskor ki tudod használni mivel mindent skáláz automatikusan, a HDR már más tészta mivel tartalom még nem igazán van rá!
YT-on vannak HDR-es tartalmak de nem mind igazi HDR, meg esetleg Netflix, vagy ha van konzolgéped van pár db játék ami HDR-es!
Amúgy ez a HDR téma számomra megint csak egy parasztvakítás, hogy el tudják valamivel adni az új xarjaikat a gyártók, mert értelme nem sok van az esetek többségében!
Ismerőseim többsége ezért cserélt tévét, és 10-ből kilencnek ki van kapcsolva ez a funkció KB mint anno a 3D, előszőr hű meg há aztán 1 film után el lett felejtve😃 -
-
válasz
huncutka1029 #85301 üzenetére
Ez van, ezt hívják fogyasztói társadalomnak és ez mindenre igaz nem csak a tévékre!
Mindentől függetlenül 1 percig sem bántam meg ezt a készüléket, és egy darabig még biztos, hogy maradni fog!
A következő szint nálam a Signature de arra még várok amíg lemegy a 77"-os 2milla alá😁 -
-
válasz
Tomix24 #85290 üzenetére
"Teszt, ami engem elijesztett a 8as LG szériától"
Hát nem tudom, én meg inkább a szememnek és a tapasztalat a sok hónap intenzív használatnak hiszek😁
16 hónapja használom nagyon nagy megelégedéssel az LG 60UF850V-t és csak jókat tudok mondani!
Villámgyors menü és kezelhetőség, nagyon jó média képeségekkel megáldott lejátszó értsd: még a kakóscsigát is lejátsza röccenésmentesen legyen az MKV vagy 4K, én leginkább filmnézésre és konzoljátékozáshoz használom brutális képi megjelenítése van a nem gyenge elektronikának köszönhetően ami benne van!
Halkan jegyzem meg kevés készülék van meg nálam 1 évnél hosszabb ideig, ennél is volt, hogy elcsábultam egy újabb HDR-es "csoda" láttán és meghírdettem itt az oldalon, de a végén mindig meggondoltam magam!Tehát aki még talál valahol ebből a szériából újat, mert lehet még találni és jó áron vannak most már nagyon az ne habozzon és ne tántorítsa el a HDR hiánya, az úgy is csak parasztvakítás, és nem igazán van még tartalom sem rá!
Én tavaly még 490000ft-ért vettem! -
-
válasz
petya2012 #84043 üzenetére
Samu Qled-ről nem sok jót hallottam, mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó, viszont LG Oledről rosszat nem nagyon mondtak még!
Az első modelleknél voltak kisebb hibák, de a mostaniak már elvileg nagyon jók!
De vannak itt szakértők, ők majd részletesebben beszámolnak ha akarnak, vagy átmész az aktuális topikba és ott biztos megmondják a tutit😁 -
Color Star mekkora királyság volt😁
Emlékszem szüleimnek az volt az első szinestévéjük, és a társasházban ahol laktunk rajtunk kívül még 1 családnak volt, 150 lakásos társasház!
Volt össz-vissz 4 adó M1-M2-Cseh1-2, jötték a szomszédok ámuldozni, rendesen a folyosón volt a sor vége, soha nem felejtem el!
Nagy csodának számított ez akkoriban -
-
-
válasz
huncutka1029 #84003 üzenetére
Ennyi, ott a pont😁
-
-
-
-
-
-
válasz
MaxxDamage #83392 üzenetére
Nagyon jól tetted, grat hozzá😁
-
válasz
#94529552 #83355 üzenetére
Amúgy én eddig nem igazán foglalkoztam ennek az állítgatásával, ECO módban játszok Ps4Pron és filmezni is ezen szoktam, semmi lagot nem tapasztaltam sem játéknál sem filmnél! Mondjuk az ilyen helyi sötétítést meg szemkímélő módokat kikapcsoltam, ennyi😁
LG 65 UF850V a tévém! -
-
Kérdésem lenne a szakik felé😁
Többször olvastam itt, hogy a régebbi modellek esetében játék módban a bemeneti nevet PC-re kell változtatni, ezt miért is kell??? -
-
válasz
AliHonda911 #83339 üzenetére
Szerintem ez egy jó választás arra amire te szeretnéd használni😁👍
-
-
-
válasz
acura nsx #83274 üzenetére
Elvileg az LG-nél ez a "HDR" funkció de az én tévémen pl/UF850V/ nem működik a Ps4Pro-nál, azt írja nincs támogatva a HDR funkció, pedig elvileg a színtartományt tudja a tévé, tisztában vagyok vele, hogy nem HDR-es a tévém még valaki nekem esne, viszont ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkező 2016-os modellnél működik ez a funkció! Nem mintha nagyon szükségem lenne a HDR-re mivel még így is szebb képe van mint jópár mostaninak HDR-el😁
Egy egyszerű updatevel lehetne ezt megoldani csak szarik rá az LG a régebbi modellekre sajnos, mondjuk a többi gyártó is -
-
-
-
-
válasz
#94529552 #83099 üzenetére
Szerinted ez mennyire lehet fals?
Gyanusan olcsón adnak minden készüléket, mondjuk utánuk néztem rendes outletes bolt a 8.kerben😁
Kérdés honnan származnak és a garancia ugye! -
-
-
-
válasz
musicbox. #83090 üzenetére
Nekem 65UF850V van nem sok különbség van a 950V és ez közt! Imádom és az biztos, hogy nem cserélném el egyik 2016-17--es modellre sem kategóriáján belül persze! Nagyon jó elektronika van benne, kellően gyors mindenben, szolgáltatások terén is kiváló, 3D-s még ez a modell és brutál a képi világa mind filmnézésre mint játékra egyaránt, inputlag is alacsony👍
Vannak persze nagyon komoly készülékek de azok több "milkába" kerülnek még😁 -
-
-
-
válasz
bluobluo75 #83067 üzenetére
Szia!
Én tavaly váltottam 4K-ra és nagyon nem bántam meg!
IPTV-m van tehát 25 HD csatorna stb...és nagyon jó a minősége, SD természetesen nem annyira jó mivel minél alacsonyabb a felbontás annál rosszabb a felskálázás de nagyon nem is nézem azokat a csatornákat😁
Többnyire amúgy játékhoz használom Ps4 Pro és Xbox one Slimem van, ezekhez egyenesen ajánlott a 4K!
Szerintem mindenképpen megéri váltani főleg, hogy most már nagyon jó árban lehet venni elég jókat a piacon! -
-
Azért ez elég durva én biztos megnézetném, mert ez nem normális!
Megolvadt a pendrive, még jó, hogy nem égett le a lakás gondolj bele ha megolvadt akkor bármikor ki is gyulladhatott volna, ott valami zárlat lesz!
Mondjuk ez lehet akár a pendrive hibája is nem feltétlenül a tévé a ludas! -
-
-
válasz
huncutka1029 #82636 üzenetére
Nekem is ilyen van😁
-
-
-
-
-
-
válasz
Cris Andrea #82028 üzenetére
Az elején elég sok kívánni valót hagyott maga után az Androidos tévék többsége, de ezeket a hibákat mára már orvosolták, tehát nyugodtan belehet ruházni Androidos tévére, mert nem lesz vele sokkal több gondod mint mondjuk a webOS-el
baandii-UH8507 természetesen
Megéri azt a pár db ezredes plusz kiadást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest