Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
az miért lehet hogy egy egy éves webos tv-n nem jelenik meg az promóciós LG streaming week app? -
bigdady
nagyúr
Hali
Mennyiért lehet eladni egy LG 49LF630V-t most segítenétek? Porosodik csak itthon. -
bigdady
nagyúr
Hali
Lg NANO75P nem támogatja az mkv-t böngészőből lépek be syno nasra és ott indítom a filmet (Samsung tudja). Nekem azt írja ki erre a fajlra a böngészője nem támogatja : FilmS03E05.BDRip.x264.HUN.ENG-pcroland.mkv
Masik böngésző létezik?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hisense tv-ben Vodafone/UPC mediacard van de a műsorújság ékezetei nem jók akkor sem ha Vodafonet választom ki a hangolasnál és akkor sem ha egyedi szolgáltatót. Valaki tud rá megoldást?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93480 üzenetére
Azért kösz a 40-50 már egész jó
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93476 üzenetére
Ugyanaz úgy is sajnos ha Nat ki van lőve
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93473 üzenetére
Csak current nat status meg current nat hardware nat status van és enabled
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93455 üzenetére
Ez a honlap pure htmlben már 40/8-at ír
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93455 üzenetére
Mármint ki kéne kapcsolnom a routerem nat funkcióját? durva lenne...
Wifin nem is kapcsolódok így a 36 csatorna irreleváns. (Meg n-es wifin is csak ennyi volt mint 5ghzen: 18mega)
Este próbálom ezt a linket is a tv böngészőn, köszi -
bigdady
nagyúr
Beszeltem a szervizzel szívesen kijönnek házhoz bemérni az etherneten a port sebességét egy vagyonért. Mivel mérik vagy hogyan? Próbálnám kikerülni és én tesztelni valahogy de a beépített böngészőn kívül nem tudom hogy tudnám és appot sem látok a storeban ilyet
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93426 üzenetére
Fura mert jó az HBO felbontása. Lehet a 20megs is elég neki azért?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93374 üzenetére
Rákötöttem a végpontra a tv helyett a laptopot és jön a 240mega, szóval a tv böngészője mér csak 18 megát...
Remélem csak a böngésző gagyi nem a tv lan portja. Hogy lehetne kideríteni jó-e a tv lan portja 100-ra? -
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93374 üzenetére
Jó ötlet eddig csak a speedtest.netet
Szerk: azzal még ennyit sem. Szerintem az lg bongeszo az oka...
-
bigdady
nagyúr
válasz
bandigyerek #93372 üzenetére
250es a net
C5 v1.2 a router
Gigabites halozat
Cat6 kabelWifin még lassabbat mér de kb ugyanazt 5 mint 2,4 ghzen
Kép tokeletes es nem is szakad semmi de a tv bongeszo nagyon gyenget mér, igazából csak ellenőrizni akarom mennyi lehet a halozat
-
bigdady
nagyúr
Hali
Illetve hogy lehet megnézni mennyin megy a net? Lehet jobb 5ghz wifin?
Van egy LF630v tv-m. Milyen ezeken a tévéken az ethernet? 100-as? Van értelme gibagites hálóra kötni? -
bigdady
nagyúr
Hali
Beállítottam egy sorozatra hogy szóljon a tv (emlékeztető) és kapcsoljon is át csütörtökönként adott időpontban. A sorozatnak vége, de hol tudom kikapcsolni az emlékeztetőt -
bigdady
nagyúr
válasz
Grande Ale #91777 üzenetére
Sosem volt nálam
-
bigdady
nagyúr
válasz
Grande Ale #91731 üzenetére
Szürke hátterű hbo go appot frissitetted? Telepítsd újra
-
bigdady
nagyúr
válasz
norbertoth #91719 üzenetére
2015-től gyártott modelleken fut és az enyém az így sikerült is, megerősítem fut web os 2-vel is az HBO go app. És a régi app, nem kellett újat letölteni
-
bigdady
nagyúr
válasz
norbertoth #91719 üzenetére
Nálam kereső sincs a LG content storeban csak új népszerű meg összes.
43LF630V -
bigdady
nagyúr
Hali
Web os hogy frissíthető? Tv szoftvere 04.06 és nincs frissebb. Nem látok új HBO go appot sem -
bigdady
nagyúr
Hali
HBO packot ha megrendelem upc-től megy majd az HBO go app LG tévémmel? (tv azt mondja csak szolgáltatón keresztül megy hiába is regisztráltam HBO go-ra az HBO oldalán...). Megy valakinek így vagy bárhogy az HBO go app vagy LG ennyire leszarja vagy más tévével miért megy? -
bigdady
nagyúr
Hali
Van egy lg lf630v tv-m. Mindent lejátszott eddig kb de Ncore-on van fent egy film amit hang nélkül játszik le: The.Invisible.Guest.2016.720p.BluRay.x264-USURY
Miért? Egy rakás X264es bray veriós filmem van azok jók.
Esetleg más is kipróbálná? Imdb 8as spanyol film állítólag üt -
bigdady
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #80980 üzenetére
Kösz. Közben kiderült hogy csak frissítenem kellett a NAS-om wifin szóró media megosztó progiját, már látja a feliratokat az LG, szerencsére így nem kell pc, hogy lássam a feliratokat, kösz
-
bigdady
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #80974 üzenetére
Alapból benne az angol felirat úgy hogy nincs mellette srt ezért mondom. Mellé rakom a magyar srt-t erre nem látja az lg csak az angolt
-
bigdady
nagyúr
válasz
huncutka1029 #80467 üzenetére
Kösz. Az a durva hogy 1 felirat van beleégetve mégis csak azt látja LG, külsőt nem
Miért? Valami beállítás? Vagy mostanában divat beleégetni angolt az mkv-ba? Nem akarok mindig átkódolni minden filmet.
Más: Mkvtoolsnix-el feliratot hogy égetek bele? Mert találtam egy filmet amin nincs is felirat beégetve mégsem látja az LG a mellé rakott magyart
-
bigdady
nagyúr
válasz
Sikerult kosz
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nasom van
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mkv-ba lévő két angol feliratot látja csak a tv-m (lf630v) és a mellé rakott helyes fajlnevű magyart meg nem. Miért?
Tablet app látja mindhármat... -
bigdady
nagyúr
Hali
Mi ez az uj 05.04.01?
-
bigdady
nagyúr
válasz
YAS-dude #70099 üzenetére
1.Nem egyedi beallitasokkal jo lett nalam.
2.A masik gondom viszont fennall router mellol max wifi mellett azt mondja a tv hogy instabil a kapcsolat (Nasom syno 214se progi meg a gyari webszerver)
3. Ti kilyen kepbeallitasokkal hasznaljatok az lg-t digitalis adas illetve hd forras esetén? Zajszurok, truemotion, kepelesseg dinamikus kontraszt ilyesmi? Koszi
-
bigdady
nagyúr
Hali
Lf630-at hol es mire kell allitani hogy a karaktereket jol irja ki? Most a fókusz fáókusz.
Koszi -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Akinek van 40 LF630V tv-je attól kérdezném rendben viszi-e a belső lejátszója a dts hangú mkv-t felirattal? Köszi
-
bigdady
nagyúr
válasz
huncutka1029 #69352 üzenetére
Fura mert most azt talaltam mkv-t sem viszi nem hogy a feliratot.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Lg lf5610 megbirkozik a feliratos mkv-vel usb-n? Köszi
-
bigdady
nagyúr
válasz
huncutka1029 #36867 üzenetére
Azt mondod akkor inkább usb-n érdemes etetni pl Pendrivról? Akkor lejátsza rendben?
ln5400 milyen? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Hálóba keresek 32 colos min 100hz-es led lg-t fullhd-ben ami tud dlna-n nasról lejátszani hd filmeket szóval effektive jó a belső lejátszója (felirat és mkv a lényeg). 3d meg smart nem érdekel,de ár igen
Tudnátok segíteni? -
bigdady
nagyúr
Hali
Mi most a legolcsóbb ajánlott LG led/lcd tv 80-100 cm között újonnan, ami tudna Nas-ról lejátszani vezeték nélkül? (pl dlna-n akár). Köszi
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Pana p42c3-as plazmám cserélném le, de 2 mm miatt 50col már nem fér be a helyére sajnos
Mit ajánlanátok LG-ben 50 col alatt fullhd-ben? 160-190 e Ft között? (hd filmkre kéne)Köszi
-
bigdady
nagyúr
vki világositson már fel, mi az a nas?
Meg hogy miért van ethernet a upc digitális kábeltv boxomon?5 év múlva eladni? Senki nem veszi meg. Te most vennél egy 5 éves tv-t ami anno 150 k volt? Én nem
-
bigdady
nagyúr
lehet hogy hülye kérdés de ha szerzek a jelenlegi scartos kártyás upc stbox helyett egy hdmi-s boxot, akkor ingyen bejön az a pár hd-s csatorna?
-
bigdady
nagyúr
válasz
huncutka1029 #6028 üzenetére
kb 50 km-re vagyok. A legolcsóbb antenna is elég? Vagy strong? Utóbbi mit takar?
Most upc digitálisom van, de érdekel az ingyenes hd is.
-
bigdady
nagyúr
100-120 környékén mi a legjobb vétel led tv-ből 42-40 colos? Mit ajánlatok? HD ready is elég mert 3,5 méter messze lenne. digitális tv-re meg divx, esetleg hd filme nézésére kéne. thx
Van ilyen egyátalán?
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
Mit ajánlatok jó ár érték arányban 110 e ft környékén ami 100 cm körüli, 100 hz-es, tud fülhallgatót? Elég lenne hd ready is mert 3,5 méterről nézném. Thx
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
100 k környékén keresek lcd vagy led vagy plazama tv-t, lényeg hogy full hd legyen minél nagyobb 1:... aránya legyen és természetesen megbízható legyen. Mit ajánlatok most? Jó ár érték aránya legyen.
Mediaában láttam egész jókat ezen ár környékén. Mire kell még figyelni köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest