- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
__Zs__ #95877 üzenetére
Eddig az összes távomat takarítottam időnként,de egy idő után sajnos cserélni kell ezeket.
Akármennyire óvatosan szedi szét az ember,azok a műanyag fülek idővel elfáradnak és letörnek.
Átlag 5-6 szétszedést bírnak tapasztalataim szerint,ami max 5-6évet jelent jobb esetben.Attól függ mennyit volt használva a táv,mennyit volt markolászva,meg mennyire zsírosodik az ember keze,esetleg mennyire használ a tulaj kézkrémet.Ha sokat van kézben,akkor 10-12 havonta szét kellett kapnom a távokat,mert nem akartak rendesen reagálni. -
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #83849 üzenetére
Sziasztok!
Mindenkinek köszönom a visszajelzést!
Természetesen jelezni fogom az LG-nek is, de a probléma az, hogy tényleg csak néhányszor jelentkezett eddig, és egyáltalán nem reprodukálható (nekem legalább is eddig még nem sikerült).
Innentől kezdve, ha garancia időn túl tönkre megy a TV, és ugyanezt a jelenséget produkálja majd, akkor talán figyelembe veszik, hogy ezt a hibát már jeleztem korábban, ha viszont totál más jellegű hibával adja majd meg magát, senki sem fogja kötni az általam korábban jelzett jelenséghez, még ha valójában akár közös ok is lehet a két féle hibatünet mögött.__Zs__
-
-
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #82555 üzenetére
Még mindig a billentyűzet témájánál maradva.
Használva a keresőt a találatok alapján azt szűrtem le, hogy alapból az újabb LG TV-k - mint pl. az enyém is (49UF850V) nem támogatják bluetooth billentyűzetek használatát. Egy külön AN-WF500-as dongle kellene, hogy az is menjen. Helyes következtetésre jutottam?
Üdv': __Zs__
-
huncutka1029
addikt
válasz
__Zs__ #82524 üzenetére
még a leggagyibb vezetéknélküli billentyűzet+ egér kombót is kezeli az LG, ha a jobb oldali keresőbe beírod, a vezeték nélküli bill. kulcsszót, több száz hozzászólást találsz, ahol tipusokat, tapasztalatokat írnak.
Nem kell "belázadni" ha nem kapsz egyből választ, használjátok már a keresőt! Kb minden felmerülő kérdésre legalább 4-10 válasz volt már mióta megy a fórum.
Ez mindenkinek szól, aki válaszokat keres, ne vedd nagyon magadra. -
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #82371 üzenetére
Sziasztok!
Ezek szerint senkinek sincs érdemi tapasztalata a LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzettel kapcsolatban; akár más TV-vel is, mint amit a hozzászólásban is írtam?
Ill. a mappa-törlési lehetőségről bármi?
Nem gond, ha nincs senkinek véleménye / tapasztala, de gondoltam teszek még egy próbát, hátha csak túl gyorsan kipörgött a hozzászólás.
Üdv': __Zs__
-
törölt tag
válasz
__Zs__ #73609 üzenetére
4 nem elég?
Nem lehet több kedvencet csinálni, esetleg a Smartban is van a My Programms, oda is pakolhatsz még csatornákat. A Chansort-tal az alap csatornák sorrendjét lehet kialakítani, de például törölni nem lehet vele, de azért elég jó. Mivel a távok kompatibilesek az LG-nél, pl. : van egy ilyen olcsóbb, utángyártott Lg távirányító, de találsz ott gyárit is, könnyebb használat az alap funkciókhoz, és kímélheted vele az MR-t is.
lacccika
Egy 950V nekem is jöhetne. Megtalálod a Smart menüdben is a kezelésit, én ezt az online manual-t használom. Tartalom, vagy index alapján is.[link]
-
törölt tag
válasz
__Zs__ #73006 üzenetére
Én elhinném, ha azt mondják, hogy tételesen adják át, mert már több helyről is vettem tévét, akiknél saját futár volt(pl. led tv plaza), és még a beüzemelést, csatorna hangolást és a pixelhiba tesztelést is megvárták.
Utoljára az MM-ből rendeltem, na azok tényleg csak átadják és a dobozt kell megnézni, hogy sérülésmentes legyen. Ha a belsejével gond lenne, akkor el kell fogadják, meg én is videóztam a kicsomagolást, nehogy meglepi legyen.
Ez esetben nézelődtem egy ideje, mert kellett egy nagyobb tévé is. Úgy voltam vele, hogy mivel kihagyhatatlan áron volt, ezért majdnem 60 napig használom, és úgyis megy majd vissza. Mert még senkinek nem volt itt ilyen tapasztalata, hogy mit mondanak, vagy levonnak-e és mennyit, ha visszaküldöm pl. az 55. napon. De mivel nagyon is megfelel nekem a tv, ezért nagyon úgy áll a dolog, hogy marad.Azt az 1 órás használatot viccesnek tartom, de engem nem érdekelne, mert a rendeletben vagy törvényben ez így nincs konkrétan beleírva. Most ha számolunk egy tv teljes üzemidejét, legyen mondjuk 20-30 ezer üzemóra? Arányosan vonja le ha használom azt az x órát, kit érdekel. De amúgy, nem nagyon emlékszem, hogy panaszkodtak volna az atomra, de ez nem zárható ki egyik boltnál se. De mi van a digitalkó-val, hogy itt valaki nem javasolta, pedig ezt írja az áru keresőbe: "Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!" Vagy például a mall. hu-tól is vásároltam már pár alkalommal, és még nem volt semmi gond.
asdxv Van egy 40-es de az meg sajnos ívelt és 161k. Átlóban pedig csak 7,5 cm-rel kisebb. Csak azt tudom, hogy az 5-ös alsó kategóriába ott se a legjobb panel van, még ha VA is, mert jobban spórol mint az LG. De mindegy is csak a képe legyen neked jó, senki nem tudja most 630-ból is VA panelest kapnál-e megint.
-
mOta
csendes tag
válasz
__Zs__ #73006 üzenetére
az elsohoz: ez mindenhol igy mukodik, csak nem mindenhol irjak le. a torvenybe is ez van. pl: rendelsz egy nyomtatot es kinyomtatod a szakdogad 5 peldanyba akkor nem igazan kuldhetned vissza. a tv ugyanez. ennyi erovel az EB elejen veszek egy 65colos OLED tv-t aztan 14 nap mulva visszakuldom. nem teljesen igy mukodik ez. nyilvan lehet a torvenyeken, szavakon lovagolni, de ha nem extrem modon hasznaltad nem lesz gond a visszajuttatassal.
a masodikhoz: megvar a futar. ez egy szolgaltatas amit te kerhetsz. amugymeg kameraval rogzitve van minden kibontas, szoval nem fog eltunni semmi nyugi
olvasgass argepen, arukereson visszajelzeseket. elobb vennek toluk mint az edigi vagy mediatol...
(#73023) aram01 : nem.
-
-
KZP
őstag
válasz
__Zs__ #73006 üzenetére
Nem gondolom, hogy a jogszabályokat felülírhatja az ő kis saját szabályaival.
Aztán, hogy ezt mennyi idő alatt sikerülne leharcolni velük probléma esetén, az már más kérdés.
Ilyen cégtől sosem vásárolnék semmit! Ugyanolyan , mint a zug-gsm boltok. Jaj, de olcsó, aztán, ha beüt a baj, akkor aztán lehet egyezkedni...
-
ricsip
addikt
válasz
__Zs__ #73006 üzenetére
Futár 1 percet nem vár rád h. kicsomagold a vackodat. Ha külsőre sértetlennek TŰNIK a csomagolás, és ezért úgy döntesz átveszed, amint aláirtad az átvételit, már el is tűnt az embered, rohan a következő címre. Kibontogazni, nézegetni meg addig nem hagyja, amíg alá nem firkáltad. Jól ki van ez találva. Harcolj csak a bolttal ezután, h. a pénzed már náluk, futárnál meg az aláírt papírdarab. Ezért bizalmi játék és lutri "postán" venni műszaki cikket (is), és nem személyesen.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
__Zs__ #73006 üzenetére
Szia!
Én náluk vettem tv-t.
Kibontották, bekapcsolták. Különböző hátterek esetén néztük a pixelhibákat, illetve, sérülésmentességet is láttam.
Szerintem az egész nem volt több 15 percnél. (Kicsomagolás, vizsgálat, becsomagolás, fizetés. Szerintem nincs ezzel gond. Nagyon pörögnek náluk a tv-k. Akkor is a futárt várták.
Mondjuk nekem sikerült az Auchanban az LG-s emberrel beszélni, és tv-t nézni. Így a tipust már fogalom szinten ismertem, illetve a innen is jött infó bőven.
A boltban normálisak voltak.
Ja, csak a tv-t veszi ki, ha kéred akkor a többi cuccot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest