Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
idegen lény #82804 üzenetére
Amivel találkozol, azok ajánlások, amik azért vannak, hogy ne tartsuk be őket.
Egy adott képátlóra vonatkozó ajánlott távolság változik a felbontás függvényében is. Hiába van UHD tévénk, pl egy gyenge minőségű SD tv adást ugyanolyan távolról kellene rajta nézni, mintha HD-ready, vagy FHD tévén néznénk. De legtöbben úgy tévézünk, ahogy jólesik és amit az adott helység megenged. Tetszés szerint
.
-
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #82804 üzenetére
miért milyen számokat láttál?
ez az elméleti max, amiről még emberi szem észre veszi tv esetében a különbséget a FHD /UHD tartalom között. -
aszamóca
aktív tag
válasz
idegen lény #11856 üzenetére
Szia!
Neked mennyi idő volt a pcdreamshopnál a rendeléstől a kézbevételig eltelt idő?
Most rendeltem reggel tőlük, egy 669-est. -
aszamóca
aktív tag
válasz
Szia!
Neked mennyi idő volt a pcdreamshopnál a rendeléstől a kézbevételig eltelt idő?
Most rendeltem reggel tőlük. -
Flashget
félisten
válasz
idegen lény #11879 üzenetére
Semmi olyan újat nem fogsz látni a digin amiért fizetniük kell csak azért, hogy fb-n verhessék a mellüket "csak mi nem emeltünk árat más szolgáltatókhoz képest"...
Kezd visszafelé elsűlni az is ami sport vonalon zajlik és az is amit tettek a kézi BL kapcsán...az MTVA az SK-val és Sport1-el közösen közvetít különböző sport eseményeket azóta..lásd EB a Sport1-n, vasárnap V8 superstars a Hungaroringról M1 és SK-n szerintem az Olimpia is ilyen lesz miközben a digi mit fog adni?Egyébként nálam teljesen jól jön a mindigtv és az M3D a digikábel mellett.
[link] -
synar
őstag
-
tomyka74
senior tag
válasz
mert ha eladod az ajándékot akkor még 220-ban is megállhat az 42LM660s ára! szerinted........?
-
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #11875 üzenetére
tudom,
de a lényeg ugyanaz mint a 2012-es modelleken! -
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #11871 üzenetére
még egyszer mondom, csak netről közvetlenül a TV-re tudod telepíteni
ITT ollvashatsz róla kép is van, nézd meg.Ha nincs LAN lehetőséged, akkor wi-fi stick.....
-
nymark
csendes tag
válasz
Lehet hogy a 0% THM van szüksége...
-
huncutka1029
addikt
válasz
A vöröskő KFt az euronics üzemeltetője, Pest, és dunántúl egy részén,
Közép és kelet mo-n másik kft üzemelteti,
Én megszívtam, mert Kökiben vettem egy LG mikrot, behalt, Szolnokon nem cserélték, mert egymással nincsenek szerződésben, vissza kellett vele battyogni PestreTehát ha vki Euronicsban vásárol, lehetőleg a lakhelyén tegye, ha nem akar ugyanígy járni....
-
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #11850 üzenetére
Nem ezeket az Appokat csak közvetlenül a TVről kell letölteni.a netről
Menü, beállítások, prémium inicializálása menü, utána TV kikapcs, bekapcs, és a főmenüben meg fog jelenni. LG APPS,
Kategóriát választasz, végignézed mi kell, és töltöd.
LM-nél nem tudom mennyi tárhely van, LW-nél 255MB
Egy app kb 250-300KB max 1 MB -
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #11841 üzenetére
3D world és játékok, nincs alapból a tV-n, le kell tlteni az LG APPS-ról, miután regisztráltál az ingyenes szolgátatásukra a tv-n keresztül.
Letöltés után telepíti saját magának, megtalálod a home gomb megnyomása után a saját alkalmazások mappában / menüben. -
BloodRay
veterán
válasz
idegen lény #11814 üzenetére
Ügyfélszolgálat sosem volt a topon.
(Mellesleg hangsebességnél gyorsabb repülő hangját csak akkor hallod meg ha már elhagyott...)
-
válasz
idegen lény #11816 üzenetére
azert 280k tv nem eppen a csoroknak van...
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
idegen lény #11758 üzenetére
Igen. sőt az csak a jobbik eset ha csak 5000-el drágább...660-669.670 ugyanaz csak szín különbségek vannak (nálam a 660 a nyerő külsőre)és mégis a 670 valami 530.000 (55" beszélek) és a 660 480.000...jó mi?
-
benvolio
őstag
válasz
idegen lény #11760 üzenetére
Film közbe állítottam és érdekes, hogy filmenként más beállítás volt a számomra megfelelőbb. Mélység, nézőpont, jobb/bal, nem tudok optimálisat mondani ezt magadhoz kell állítani, de mondom, hogy filmenként változó. Pl. az egyikbe a nagyobb mélység zavaró volt a másikba nem stb.
-
blakey
titán
válasz
idegen lény #11758 üzenetére
igen
-
BloodRay
veterán
válasz
idegen lény #11659 üzenetére
Extreme digitalt már kb 50-szer leírtam, hogy hivatalos forgalmazó. Más netes cég meg vehetne az LG Magyarországtól tv-t, ha volna szerződés közöttük, de nem vesz.
(#11678) Fail3D! -> MCI-vel nem nagyon foglalkoznék. 3D-ben nem jobbak a tavalyi modellek az újaknál. 4500-as széria azért messze nem az képre mint mondjuk egy 660-as széria.
(#11688) Sontir Fel -> Szarul volt beállítva.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
idegen lény #11673 üzenetére
A keret színe
-
BrTH
tag
válasz
idegen lény #11440 üzenetére
Bármikor szerezhető 1.4 hdmi 2200-2500 körül.
-
BloodRay
veterán
válasz
idegen lény #11466 üzenetére
LW4500-nál bőven jobb az LM620, LM660-as széria képe szerintem. Nem tükröződik az olyan vészesen szerintem. Jó persze nem a napozóágy mellé kell tenni...
Analóg adás... no comment részemről. Pláne 63cm-es CRT-hez viszonyítani...(#11468) Dany007 -> Jobb lesz a videó minősége(persze kódolástól is függ), szerintem látni fogod bőven.
(#11470) rrox46 -> D5004-est nem ismerem, csak a sima D5000-est és a D5003-at. Előbbi a kategória(LV3400-al egy szint kb, csak a Samuknak fényes a kijelzője LV3400-nek meg matt) szintjét hozza, utóbbi egy rakat fos. Lebutított sz@r. Így a D5004-es is gyanús.
-
Jester01
veterán
válasz
idegen lény #11462 üzenetére
Hetesnek hetes, de koax védelmet nem látok rajta.
-
BloodRay
veterán
válasz
idegen lény #11459 üzenetére
Árgépen specifikációkat nézni...
Elírás meg sajnos a weboldalon is előfordul. Mediásoknak azért nem ártana tudni mit árulnak, főleg, hogy képzéseket is szoktak kapni...
LM660 szerintem jobb mint az LM620 képre is. Ami viszont fix, hogy árgépes, netes vásárlásra nem kapsz 5 év garanciát. Még egyszer leírom a változatosság kedvéért, hogy a netes boltok közül egyedül az edigital amelyik hivatalos forgalmazó. Más netes boltal az LG Magyarország NEM ÁLL KAPCSOLATBAN. Bármit is írjon egy-egy kamugyáros netshop...
LG wifi kulcs hivatalos ára kb 12-14k között van.
Nem adnak semmilyen MM-os modellhez alapból wifi kulcsot, a wifi direct meg egy wifis szolgáltatás, amihez nem árt maga a wifi modul sem. -
Jester01
veterán
válasz
idegen lény #11454 üzenetére
Ha már veszel valamilyet akkor dobj rá egy pár százast és a koax védelemmel ellátott változatot vedd szerintem.
-
BloodRay
veterán
válasz
idegen lény #11454 üzenetére
LM620-ban nincs wifi, aki ezt írta, mondta az nem ismeri a modellt. Wifi előkészített a készülék valóban, ami annyit tesz, hogy wifi kulcs-ot(LG) tud használni.
A hibás weboldalt jeleztem. -
MrBazsi
senior tag
válasz
idegen lény #11440 üzenetére
én is láttam a bricóba csömörön, szülinapi akció van náluk. az 1méteres 2500 a 3méteres 3000 az 5méteres 3900Ft
-
atirag
őstag
válasz
idegen lény #11441 üzenetére
És még az Auchan-os eladó is meglepődött,hogy a másik Auchanban 210k a tv. Mert elmentem másikat is megnézni. Pedig először próbálta leplezni
-
pH03N1xM
tag
válasz
idegen lény #11442 üzenetére
2.5m-es projektorkepatlo utan igen
-
huncutka1029
addikt
válasz
idegen lény #11350 üzenetére
#11346 HSZ
Eddig olvass vissza, és meglátod
-
benvolio
őstag
válasz
idegen lény #11356 üzenetére
Nálunk az MM-be nem volt 620-as, azt más áruházban láttam. Mivel közben rájöttem, hogy nekem egy a lényeg, hogy a TV adás legyen tökéletes és a 3D, és azt megkapom az LW szériától is, így nem volt kérdéses a továbbiakban, hogy mit akarok. Minél olcsóbban a 42-es LW5590-t és így lett nálam 190ezer a vége mikor eldöntöttem, hogy most már elhozom. A DTS dilemmát és film lejátszást megoldja a HTPC és egy erősítő. Az internetes +ficsőr meg kinek kell, kinek nem. De visszatérve a 620-ast nem vizslattam konkrétan, egyikkel se nyúlsz mellé az biztos. Azt viszont megjegyzem, hogy a 32"-os LD651-em az kis hitványnak tűnik a 42"-oshez képest pedig ugyanolyan zsír képe van, de itt LCD-nél tényleg a méret a lényeg!
-
blakey
titán
válasz
idegen lény #11346 üzenetére
Én is így látom, az idei "útódok" kisebb tudásuak és drágábbak is, hiába a "nagy fejlesztés". Lehet, hogy van amiben jobbak, de nem bánom, hogy LW-m van.
-
benvolio
őstag
válasz
idegen lény #11346 üzenetére
Hát én nem tudom mit fokoz egy vékony keret, de amikor én az MM-ben néztem az LW5590 szerintem jobb volt mint az LM660, hamarabb állt rá a szemem is, de lehet, hogy csak beállítás kérdése lenne. Ráadásul fényesebb volt az LCD-je az újnak ami nálam a világos napsütötte szobába hátrány lenne. Többek között ezért is nem bánom, hogy az LW szériát választottam. Szubjektív véleményem.
-
AMI-512
csendes tag
válasz
idegen lény #10281 üzenetére
Nekem is LW4500-ZB-m van, vagyis csak volt míg alaplapot nem cseréltek benne mivel kiment a HDMI 2, most GP3-MSTAR a típusa
szóval engem nem zavar az input lag lassúsága, ha ez lassú akkor boldogan játszom lassú lag-en.
PC-t használok HD7770-es videókarival, de jó volt HD 4850-es kártyával HDMI átalakítóval is. csak azon ugye nem HDMI1.4a van hanem 1.3 vagy talán régebbi.
Ja és a 3D-s játékok is szépen futnak csak szokni kell ,hogy van mélység... -
synar
őstag
válasz
idegen lény #10281 üzenetére
TV műsoroknál nálam ez vált be, talán kiindulásnak, lesz aki tudja használni:
LG42LW4590 és ha ez számít, Digikábel.
Energiatakarékos üzemmód: ki, ezt a pc-hez elfelejtettem odaírni.
képüzemmód: normál, háttérfény: 70, kontraszt: 80, fényerő: 50, képélesség: 50, színtelítettség: 42, árnyalat: 0, színhőm: W25,
további beállítások:
dinamikus kontraszt: közepes, dinamikus szín: alacsony, clear wihite: ki, bőr szín: 2, zajcs.: ki, szuper felb.: ki, mpeg zcs.: ki, gamma: alacsony, szem kímélő: ki, színskála: széles.
Ezekhez a értékekhez és optikai kimenethez, az Audio beállításoknál az AV szink jellemzőt is módosítani kellett: AV szink: be, SPDIF: -5. Jó kísérletezést kívánok!
Az LW4590, alapból videórögzítésre is képes, digitális adásból, de ha visszaolvasol, megtalálod, hogy lehet az LW4500-án is elővarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest