- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Corgan82 #9807 üzenetére
Főleg, hogy az első bugos verzió után sehogy se tudtam működésre bírni a korábban használt CM12.1-et, mindig bootloop lett a vége, úgyhogy most egy béna KK stock ROM-on vagyok, de hát ez nagyon nem tetszik.
Amúgy szerencsére csak a sok off topik miatt zárták be a topikot.
-
Indiant
addikt
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #6171 üzenetére
Koszi az infot, akkor ma nekiallok es felrakom. A rendel kernel linkje visszabb megtalalhato ugye ha jol emlekszem. Ezeket hol tudom beallitani, a kernel felrakasaval kapok egy progit is vagy azt playbol kell beszerezni?
Nekem sem forrosodik a telefon,csak ha este jatszok es ha kozepso gombbal kilepek a jatekbol es lezarom a telefont ugy hogy nem lovom ki a memoriabol(hatterbol) akkor elkezd forrosodni es lemerul mintha futna tovabbra is a jatek. Es ez idegesit hogy a cm nem lovi ki a bezart dolgokat a memoriabol hanem futtatja tovabb mig le nem merul a telo
meg az ebreszto is zavar.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #6139 üzenetére
Szia corgan82!
Jol muzsikal neked ez a darko bass psd rom? Mert nekem a cm-el kezd tele lenni a t..om
neha az ebreszto nem csorog csak remeg,de neha meg remegni sem remeg, a hatterben marado progik futnak tovabbra is, mert neha arra kelek reggel hogy tuz forro a telo es 1-2 %on van az akku. Szoval igy eleg veszelyes a munkaba jarasom
es a forro telefon miatt.
Most par napig itthon leszek igy lessz idom megint a teloval foglalkozni,gondoltam kiprobalom, ha nalad jol muzsikal. A nov29.i cm-et hasznalom jelenleg, de igy nem jo hogy nekem kell kiloni kezzel mindent a memoriabol, meg ujrainditgatni a telefont mert a viber behal. A viber is ujrainditas utan jo 1-2 hivasig, utanna meghal, a hang elromlik, recseg lassu akadozik.......Elore is koszi a valaszod.
BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK
-
pestibenji
senior tag
válasz
Corgan82 #6074 üzenetére
Igen, éjjel felraktam a legújabb Philzet és utána működött. Szóval sikerült megoldani hálistennek
amúgy nincs semmi baj a Philz-el, szerintem jobb, mint a twrp.A rom pedig egyelőre tetszik vannak benne azért hibák meg hiányosságok, de tényleg nagyon gyors és aksi is jól bírja.
-
-
hard74
senior tag
-
Danny365
őstag
válasz
Corgan82 #5805 üzenetére
A reboot menüt én még meg tudtam oldani, mert a ROM Toolbox Pro (amit amúgy is használok) tartalmaz egy ilyen kis rebooter widgetet (igatából egy ikon, tehát nem is ronda, olyanra állítom, amilyenre akarom), amivel ugyanazt tudom elérni, mintha be lenne építve a cuccos.
A hanggal viszont már nem tudtam mit csinálni, zenehallgatás közben teljesen véletlenszerűen felnyomta a hangerőt teljesen a plafonig, szóval kb. megsüketültem. Mikor ezt fél órán belül vagy ötször eljátszotta, akkor gondoltam, hogy hagyom a francba.
@hard74
Az is CM alapú, nem? Akkor meg sok különbség nem lehet, ugyanazok a hibák lesznek benne, illetve ugyanakkor lesznek javítva.
Most a 10-i D801-re való Rashed-féle CM-et raktam fel (persze kis módosítás kellett hozzá), ebben is már javítva van a location és térerő ikon bug. -
válasz
Corgan82 #5366 üzenetére
Szia!
Mert hozzászólásokban azt ajánlják mégis (legalábbis, hogy a beta-val biztos megy a root), de max kipróbálom akkor a stabil verziót, aztán majdcsak utólag is lehet még flash-elni neki másik SuperSU-t, ha kell.
noxon:
Lehet tévedek, de azért kell mindenképp gaaps-ot telepíteni, mert amúgy még Play Áruházad se lenne (az is google ugye). -
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #5124 üzenetére
szia corgan!
Most akarom felrakni a cm12-őt és nem tudom. Most a slimkat 8,10 van még rajta, de eltunt a recoverym és a root is. feltelepitettem egy progit ami ujrainditja a telot recoverybe és azt irja ki root required??? a slim felrakása után eltunik a root és a recovery??????
Most mi a teendőm???Előre is köszi a választ és a segítséget
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #4762 üzenetére
Akkor mar csak 1 problemam lessz, a titanium elvileg rendszermodosito progi es ha azt felrakom nem indul az egyik jatek(igy vedekezik a cheaterekbellen)
Ilyenre meg nem hasznaltam a titaniumot, hogy egesz rendszert mentsek vele, csak a jatekokat es adatait mentettem vele. Hogy kell teljes rendszert menteni? Marmint a progikat csak es ennyi?
Na mind1 lehet eloszor kiprobalom a dirty flasht, ha bugos akkol a cleant majd.Koszi a helpet.
-
Bennedek
tag
válasz
Corgan82 #4760 üzenetére
Ez nem igazán nyert sajnos, a galéria része nem működik, az összes képet fekvőre rakja(pedig amúgy működik a másik appban ez), egyáltalán hol lehet a fénykép felbontását állítani? Valamint én arra lennék kíváncsi hogy lehet driveresen megoldani a 120 fpst, ha meglehet.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #4740 üzenetére
Szia corgan!
Addig piszkalta a fantaziamat a slimkat,hogy feltettem
Egesz jo itt is,a forgas hianya eddig nem jelentett problemat,minden mukodik ami kell es meg a 2 kedvenc jatekom is. Van slimhez valami amit meg fontos lenne telepiteni? Valami kiegeszito,javitas.... A slimlaunchert azt gyorsan csereltem mert az........meg a dpi-t is atallitottam 370rol 380ra, a navigacios gombok sem zavarnak mert jo picire ossze lehet huzni(eddig soha nem volt navigacios gombom,ki volt iktatva,lmt-t hasznaltam ami olyan mint itt a slimpie.)
Szoval eddig nagyon okes a rom, minimal gappsot raktam fel.Szoval ha van valami amit meg erdemes hozza telepiteni azt szivesen meghalgatom.
Elore is koszi.
-
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #4615 üzenetére
Szia,.
Ahhamm. Akkor varok egy picit meg vele, de lehet megvarom mar inkabb az 5-ot a lollipopot vagy mit
Ezzel is el vagyok tokeletes, csak emlekszem s3omnal hetente egy romolas megvoltitt meg lassan tobb mint fel eve semmi
Hatha jon nemsojara az 5 es majd azt felteszem, vagy javitjak a slinkatet es akkor azt rakom fel.Koszi a segitseget es az infokat, szep napot.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #4613 üzenetére
Hali!
Koszi szepen az infot. Az elforfatas az mit takar? Ha mondjuk netezek,jatszok vagy epp youtube-on akarok nezni valamit nem fordul el a kijelzo? A jatekok ugyebar fekvo modban vannak, akkor ezek sem mukodnek? Vagy a youtube nem fordul el hogy teljes kepernyos legyen?
A fenyero az nem erdekel
Es ha a 8.9 elottit raknam fel? Vagy valami mas aosp romot?Koszi, hali.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Corgan82 #4607 üzenetére
Szia corgan!
Samsung S3on mindig slim vagy cm rom volt nekem is. Most a G2on a clody 2.4-et tettem fel meg regen amikor megvettem,es azota hizza sem nyultam
szamomra igy tokeletes, de a slimkat piszkalja a fantaziam
Nem jatszol veletlenul a castle clashal? Erdekelne hogy indul e a jatek rajta, mert s3on is volt 1-2 jatek ami nem indult el cm es slim alatt. A slim telepitese itt is a szokasos? Gondolom kegujabb twrp vagy hasonlo, formazni mindent majd rom es a gapps telepitese persze pendriverol. G2on egyszer rootoltam es telepitettem azota nem nyultam hozza, igy kicsit kiestem ezekbol a dolgokbol, de kell a slimkatElore is koszi a segitseget es infot.
-
válasz
Corgan82 #4539 üzenetére
na kösz, ennyi türelmem nem lett volna utánaolvasni.
viszont akkor ajánlom az aicp stable-t, az is októberi, tehát viszonylag friss, és minden működik benne.
annyira testreszabható, hogy nekem nem is kellett feltenni mellé az xposed-et, ami velem még nem nagyon fordult elő.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #4294 üzenetére
Kiprobaltam.
Gyengebb. Nem is tudom, hogy hogy fogalmazzak.
Mindenben egy picit alatta marad a gyari kameratol.
En mondjuk a szineket, a kontrasztot es azt nezem, hogy ha belenagyitok, akkor melyik a kevesbe osszeeso kep.
Osszegezve: teljesen jo, hasznalhato, kb 90-95 %-os kepminoseget ad a gyarihoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest