- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Stimpy001 #9037 üzenetére
..vagy mégse mindegy..!
Mikor vettem akkor is egy 'akármilyen' régiós szoft volt benne, igaz hogy volt magyar nyelv, de nem volt 4G amíg le nem cseréltem EUR verzióra. Ezt akkoriban írták hogy többen észre se vették, de nekem ez fontos. Valaki itt szintén beírta hogy nem tud nyelvet váltani v30-on mert 'üres' a választéklista. Szóval én nem kísérletezni akarok hanem használni (nem próbálgatni hogy mi hiányzik az egyik verzióból, mi a másikból, miért van tucatnyi verzió).Ahogy látom 16GB verzióból van magyar open - de nekem 32GB kéne, amiből nincs..
-
rzoli
senior tag
válasz
Stimpy001 #8984 üzenetére
Én kipróbáltam a lolit, Cloudy 3.0 (droith) változatát.
Két nap után le és ma reggel visszatettem a CloudyG2 2.2-t
Sajnos ha elfogy a memória, <300, akkor belassul a telefon, lagol "mint a állat"... Illetve volt egy spontán újraindulásom is.
Ami viszont végképp eldöntötte a kérdést nálam, a videokamera homályos, életlen felvételt csinált. Pedig a fotó éles volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest