- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Meggyi001 #8158 üzenetére
1. Ha nem ez az első manővered LG rom flash ügyben , előbb törölsz minden cullangot a gépről, előző LG-s mappákat, drivereket, korábbi flash tool zip-eket, mindent.
2. Telepíted ezt a drivert: LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3
3. Letöltöd a gépre: LG Flash Tool 2014.zip
4. Kicsomagolod a Flashtool.zip-et az asztalon, majd a feltenni kívánt letöltött kdz-t ahogyan van belerakod/másolod a kicsomagolt mappába!
5. Futtatod a LGFlashTool2014.exe-t rendszergazdaként!6. Kapsz egy ilyen ablakot, amit így állíts be, de valószínű már be lesz:
Csatlakoztatod a telefont, download módban: Kikapcsolt állapotban hangerő fel (ha 4.2.2 JellyBean-ed van hangerő le), ezzel egyidejűleg rádugod a gépre. Szemmel láthatóan beléptél download módba.A fenti ablakba értelemszerűen betallózod a kdz fájlt.
Két lehetőség van alul - Normal Flash és CSE Flash.
A Normal flash - csak szimplán ráküldi a romot, az adatok megmaradnak, de ha ezt választjuk utána HardReset ajánlott!!
A CSE Flash - gyalul mindent, olyan lesz a teló mint újkorában, törli a belső SD-t is, elvégzi a HardReset-et!7. Majd kapod ezt, ahol egyértelműen a Start-ra nyomsz:
8. Ezután kapjuk ezt az ablakot. Előbb klikkelünk a ClearPhone Registry gombocskára, leokézzuk a felugró ablakát, majd beállítjuk így:
Fontos, hogy nézz le a tálcára, mert nekem pl. egyszer előbukkant, egyszer nem, csak ott pihent a tálcán!9. Elindul a flash, kapsz egy ilyent, (lehet nem lesz ennyi kérdőjel):
Itt a lényeg, semmivel nem kell törödni, semmit nem kell nyomni, hadd dobálja a hibaüziket (van akinek dobálja van akinek nem, nem kell a PC-n nyomni semmit), ha ránézel a telefonra, látod az update elindult, ott kövesd a folyamatot!
Mikor a folyamat végigment a teló újraindul kétszer. Először nem szabad lehúzni, be fog lépni egy pillanatra a recoverybe, elvégzi a HardReset-et és bootol rendesen. Mikor látod a nyelv választást, lehúzhatod, bezárhatsz a PC-n mindent, rátetted a romot. Aki a CSE Flash-t nyomta annak itt rebootol (újraindul) még egyszer, semmi pánik.A leirást köszönjük TaRsYnak
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Meggyi001 #8150 üzenetére
Mikor visszaraktad a backupot a lolli-ról, azt hogyan csináltad? És mit raktál vissza pontosan?
Ezt írják a rom oldalán:Back to Stock KK:
- We go to recovery.
- We make the corresponding wipes
- Flasheamos the JB Bootloader: Link
- Flasheamos the KK_Baseband: Link
- Flashemos our .zip Stock v20H
- Flasheamos the SuperSU to keep the root: -
iceQ!
addikt
-
rayoliviero
veterán
válasz
Meggyi001 #4033 üzenetére
Ha jól emlékszem, azért nem használod a CM11-et, mert nem tud hívást rögzíteni.
Elvileg ez a ROM tud és CM11-re épül. Én még nem próbáltam, de valahol mintha ilyesmit olvastam volna.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Meggyi001 #3563 üzenetére
Én a Motorolát jelöltem meg, mert az lesz a következő Nexus.
Építő jelleggel: Sony és Xperia szerintem elég lenne egyszer. Lehet van többször is ilyesmi, de ezt vettem észre.
Több kérdésnél van, hogy használod/használnád. Van amit már használtam, de van, amit kipróbálnék, de ebből ez nem fog lejönni. -
válasz
Meggyi001 #3563 üzenetére
Én is kitöltöttem, még az éjszaka folyamán.
Szórakoztató volt, bár én is hiányoltam bizonyos válasz lehetőségeket (ez persze természetes, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni).
Arra emlékszem így hirtelen, hogy a tokoknál kifelejtődött a prémium minőségű Nekeda féle, így csak a Spigen-t jelöltem egyedül.
Knock On-os kérdésnél meg ha lett volna olyan válasz lehetőség, hogy "Használtam, de áttértem Knock Code-ra", akkor azt választottam volna.
Így most olyan válaszokat voltam kénytelen adni, miszerint mindkettőt használom.Azért a "Milyen Rom-ot használsz?" kérdésnél jól felsorakoztattál egy tucat Rom-ot. Azt a listát meg is mosolyogtam, azonnal rájöttem, hogy téged ez érdekel a leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest