- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
válasz
Gaberking #2341 üzenetére
Mégis inkább ma csináltam, és jobb, pattógosabb. Viszont az még mindig felfoghatatlan számomra, hogy a feloldó képernyőn a részecske effektes feloldás miért szaggat..(meg a többi is) az nagyon bosszant
Meg a home gombra tapintás animáció is szaggatgat (a kék fény) pl ha opera miniben nyomom meg.. ezek nagyon bosszantóak..
-
lotek18
csendes tag
válasz
Gaberking #2341 üzenetére
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy képernyő hibás LG G2-öm (D801 WIND mobile) , sajnos előjött rajta egy d802 -re nem nagyon jellemző hiba a dead spot ( kijelzőn alján egy kb 2x4 cm es területen nem érzékel semmit). Kijelzőt szeretnék rendelni hozzá de fogalmam sincs melyik típus válasszam , az EU verzió nem kompatibilis az enyémmel, azt tudom. De fogalmam sincs hogy az USA T-mobile os D801 LCD megfelel e, vagy csak az ugyanúgy kanadába szánt verzió mint a D803 jöhet szóba. Ha valaki ért az ilyenekhez megköszönném a segítséget
-
Laca0
addikt
válasz
Gaberking #2252 üzenetére
Droidmester képén az 1-es és a 2-es (ezres és százas helyiérték) mögött kék folt van. Ilyen folt a te képeden nem látható.
De nem is érdekes az egész, csak zárójelben jegyeztem meg. Amúgy sem foglalkozom sebesség tesztekkel. Érzésre legyen gyors.
Én sem gondoltam egyébként, hogy DM „csalt” volna vele. Mi értelme, haszna lenne? -
szabyka95
őstag
válasz
Gaberking #2254 üzenetére
eredetileg tiszta a felulet antutuban.
a feltoltes miatt lett ilyen, ugyanis amikor ide feltoltunk, akkor ha a kep PNG atkell konvertalja az oldal JPG be, mert 1366x768 as png t lehet csak feltolteni, a mi telefonunk felbontasa pedig 1920x1080. Na szoval a tomoritesek, konvertalasok miatt lett ilyen a kep, DM nem szerkesztgetett semmit, ennyi siman elerheto, anno meg a regi antutuban is volt aki 43 ezret lott.szerk: amire megirtam danny megelozott
-
drmotto
őstag
válasz
Gaberking #1474 üzenetére
Nem.
A pénisznövelésből is kinőttem már, meg az állandó romcserélésből, meg kernelállítgatásból is. Én használom a telefont, dolgozok vele.Kernelt sosem cserélek, mert nincs se időm, se kedvem állandóan azt buzerálni, hogy még öt percet bírjon, romot is csak akkor ha a cloudystock vagy a bruce frissül.
DM romját is kipróbáltam volna szívesen, de már az elején elment tőle a kedvem, a stílusa miatt, így ez kimarad.
Egyébként csak érdeklődés volt, mielőtt bárki támadásnak venné, ahogy itt ez szokás újabban. -
-
Mozart62
csendes tag
válasz
Gaberking #1340 üzenetére
Minden telefon, amelyik androidos, és egyszer is a Google Play ról szedett le valamit, ID számot kap. Gondolom én. A titanium backup megjeleníti, illetve ha kéred meg is változtatja, illetve figyelmeztet, ha vissza akarsz állítani, hogy nem fog menni.
összefüggésbe kell legyen a Playról töltött programok működésével, mert ha adat nélkül visszaállítasz nem azonos id hez tartozó programot, nem fog működni. -
Mankó
veterán
-
david_97
senior tag
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
-
Harcsai
senior tag
válasz
Gaberking #349 üzenetére
Ha most nekem elkezditek beadagolni, hogy jéghideg sörbe kell beleállítani teszt előtt...
Nekem Optimus g3 alól le kellett szednem a dori 6.6-ot. Újraindulgatott a telefon. Arra gyanakodtam hogy visszavettem a feszt, de visszaállítás után is csinálta, úgyhogy leszedtem a dorit. Azóta rendben van.
-
-
Mankó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest