- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
winhelper #1787 üzenetére
Gazsi00: Te sem tudod, kivel beszélsz.
Az XDA hobbi fejlesztők oldala. Ha a xiaomi vagy a Cyanogen Team fejlesztője valaki, akkor tett le az asztalra.Dm munkássága kivétel és tisztelet neki.
Eddig azt hittem csak szegény DM-et szokás itt osztani, de kezdem belátni, hogy ritka ostoba emberek gyűltek itt össze.
Tisztelet a kivételnek ... -
Danny365
őstag
válasz
winhelper #1780 üzenetére
Nem igazán értem, hogy jön ide, hogy mit csináltál, hány évig. Ha meg ekkora guru vagy, mondhattad volna neki, hogy wipe-oljon mindent, csak a data (+ internal strg.) particiót hagyja, mert igy is megmaradnak a dolgai, viszont nem fogja hurcolászni magával a felesleges szemetet, amit te igy az 1.0 óta őrizgetsz magadnál.
Nem téged hülyeztelek le, csak nekem kicsit érthetetlen, hogy ha le van irva feketén-fehéren, hogy ne igy csinálj valamit, akkor az ember csakazértis úgy csinálja, sőt, még tanácsolja is a másiknak... -
Corgan82
aktív tag
válasz
winhelper #1775 üzenetére
1. Nem vagyok "Főnők"
2. Egy szóval nem írtam, hogy neked hibásan működik, semmi ilyesmit.
3. A többieknek írtam le inkább, hogy ne úgy csinálják ahogy te mert OptimusRS, aki a ROM fejlesztője mást tanácsol.
4. Úgy csinálod ahogy te akarod, engem tökre nem érdekel, te telefonod, csak utána ne a ROM-ot hibáztasd ha esetlegesen nem úgy fog működni minden ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 11 - 64 GB - független
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest