Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBpeter
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Teljesen igazad van, költözésénél majd mindenképpen az alapján választok hova fér be és hova illik be a Mázzer.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
ja, h akkor furat sincs? akkor félre...

-
hoffman_
nagyúr
roastopus akciók már futnak EARLYBIRD15
illetve impresso is folyamatosa akciózni fog.
Nov29-Dec.1. ADVENT1 minden kávé 18%
Dec.2-3. - SPECKG kilós specialty kávék 20%
Dec.4-5. CLASSICKG kilós classic kávék 20%
Dec.6. TELAPOHOZZA nincs szállítási költségjuteszembe, akartam kérdezni, ha casmo-roastopus-impresso háromszögből kell lőni, ki mire voksolna? kíváncsi vagyok, hosszú évek paljoc vonala után most pörgetem őket egy ideje, még nem tudtam dönteni. de egy kis paljoc lassan kelleni fog.
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Robot vásárlása előtt állok és szeretnék érdeklődni, hogy megéri a felárat a manométeres verzió? -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hát igen sok a müanyag belül. Kíváncsi vagyok hogy lenne olyan OPV ami bepasszolna a házba.
Letesztelem majd hogy milyen pogácsa esik ki belöle.
-
válasz
Flashback
üzenetére
Well..
Nem állítható az OPV, fix műanyag. A szolenoid, ha jól értem kétállású: vagy kv-t készít, vagy a gőz fele engedi a vizet (illetve le a tálcába gőzölés után). A srác nem beszél a csapolás utáni vízlerántásról és amit én láttam sima Bambinot, mindig vizes trutymó volt a pogácsa. De lehet, hogy félreértem és akkor bocs. -
Jolida
tag
válasz
Ringman
üzenetére
Ecet.
Én is régi üveg presszós poharakat használok, mosogatógépben mosom.
Ha valamelyik opálosodik, beáztatom fél órára ecetbe.Érdekes módon a régebbi (40 éves?) hosszabb presszós poharak jobban hajlamosak erre ... mondjuk azokat nem használom kv-hoz mert nem fér be a gép alá, ha mérleget is használok.
Az "újabbak" (tán 30 évesek?) jobban bírják, valószínűleg az üveg összetétele más.
-
sz.zs.
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szívemből szóltál!
-
Mano66
senior tag
Sziasztok. Eladó lesz egy Rancilio Silvia minden tunninggal amit Fragola beletudott rakni. Omron PID-es. Nyomásmérő óra, rézcső, tágulási, szűkítő, stb. VST és Reneka kosárral. Végig RO vízzel használva. Elsőnek itt a két kávés fórumon rakom ki. Hát ha érdekel valakit. Képek később. Vasárnaptól hirdetem majd máshol is. Irány ár : 270000 Ft.
-
Ringman
félisten
sziasztok!
eszpresszóhoz (szimpla v dupla) mi a nemzeti minimum csésze tekintetében?
van egy csomó megörökölt/(békebeli
) vastag üvegpoharam, de nem bírják a mosogatógépet, durván elkezdett opálosodni mindegyik - egy csomó más öreg üvegpohár is, az újak jellemzően nem - pl. ikeás vizespohár (a kézzel mosogatás nem opció, nem fogom megcsinálni)---
kingrider k6 szintű elektromos őrlő hol kezdődik árban? (van egy iberital challenge is, de azt nem használom, 1-1 adag őrleménynél nekem nem jött be, állandóan ki kell bányászni az őrlemény felét a végén) -
kchris78
veterán
válasz
killboy007
üzenetére
túl sok őrleményt kell beletenni mint amennyit terveztem, barista express saját őrlőjével 20-22 is belemegy hogy tele legyen és képezzen megfelelő ellenállást, középsötét pörköléssel, ez nekem sok.
-
-
killboy007
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ha nincs valami dealbreaker konstrukciós hibája, az összes túlárazott "név" kidobhatja a belépő modelljeit.
Magyarországon szerintem már most is így van. Őrlőkkel szintén. -
kchris78
veterán
[link] Nekem ez nem jött be, ha valakit érdekel akkor jelezzen, megbeszéljük! (Bp.)
-
BBpeter
tag
válasz
pető bá'
üzenetére
Nem használok egyelőre semmilyen filter cuccot, jól értelmezted.
Bár annyit beszélgettek róla, hogy komolyan elgondolkodtam rajta hogy jövőre elkezdem magam beleásni a manuálba.@[Retep] Köszönöm! Akkor úgy néz ki nem lesz setup bővítés.
Pedig erősen gondolkodtam rajtam, hogy beszerzek mellé egy olyan őrlőt is, ami szebben mutat az "esztétikába", de ha nincs érdemeleges haszna, akkor luxus.
-
molako
csendes tag
sziasztok,
kingrinder k2-ről k6-ra váltással tapasztalata valakinek? betárcsázáskor presszóhoz adott kávénál pluszba vagy mínuszba érdemes elindulni hasonló lefolyási idő eléréséhez? k2-t nagyon könnyen sikerült korábban belőnöm, szép lefolyással. k6-nál is kb jónak érzem a dolgot, de eddig tökéletes lefolyást még nem sikerült elérnem ugyanazzal a metódussal (van némi channeling, ami kisebb kesernyében meg is jelenik a korty végén). (robottal húzok - közép-világost általában blooming presszóként.)
-
mini gaggiához bojler kupakot tud valaki?
-
-
válasz
Flashback
üzenetére
Szegedre talán tavasszal jön az ápdételt, 58-as, kézi nyomásszabályzós (!!) Hófehérke, Béla szerint 100 rugó táján. Oké, hogy nem egy ipari, de ennyi pénzért ilyet én még nem hallottam. Ha nincs valami dealbreaker konstrukciós hibája, az összes túlárazott "név" kidobhatja a belépő modelljeit.
BBpeter @ a 151C Majornak a filter az, ami nem áll jól. Bármi más presszó jellegű dologra remek. Mármint van jobb őrlő a világon, de az nem az általad vázolt ársávban lesz.
-
Bazsee71
őstag
Kihasználatlanság miatt eladnám mini Gaggiámat, PID box-szal együtt.
Hirdetés és infók ITT.
Ha esetleg ma estig jelentkezne valaki, akkor a hétvégén budapesti átvétel is megoldható.
-
Srácok eladó lesz a mentett Saeco Poemia kávéfözöm olcsóért.
Jön helyette a Bambino nyaralós kávéfözönek.
Nyäron lett kitakarítva és a grouphead gumi tömítése lett kicserélve.
Egészen értékelhető kávét ad a nyomasfokozó eltávolítása után.
[link]Lakókocsiba, nyaralóba, kocsival utazósnak jó lehet egy kézivel.
-
bergyuszi
csendes tag
Eladó egy Flair Pro 2 króm színben, [link] hátha valakit érdekel.
-
-
Már az Alza kávé sem a régi.. SOS-ben kellett rendelnem, kicsit elnéztem az otthoni készletet
, aztán küldtek egy augusztusi eleji pörkölést. Korábban azért frissebbek kerültek kiszállításra.. no mindegy. Kell majd új forrás ami gyors
-
uffneked
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi, akkor a sima Bambino (és közben látom hogy a Duo-Temp is) kilőve. Ránézek Béláékra.
Viszont lehet átmegyek az amatőrbe, úgy nézem az lesz az én szintem. -
Jolida
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hogy van rögzítve a mérőóra?
Nekem mindig az a gondom, hogy egy régi rugós-gégecsöves asztali lámpa "feje" helyére tudom csak rögzíteni a mérőórát, ami elég esetleges konstrukció. -
BBpeter
tag
Szeretnék a 151C-s Majorom mellé még egy őrlőt a Mara X-hez, mert ha jól tudom világosabb pörikhez nem nagy sztár a 151C.
Ki milyen típus + kés párosítást ajánlana erre a célra ami jó lehet a Mara mellé és lefedi a jelenlegi őrlő hiányosságait. Akár új, akár régi vonalról nagyjából 150-200 000 ft-ig bezárólag.
(Remélem ez a kérdés nem robbantja ki újra a régi Mazzerek és az új sd őrlők közötti vitát.
) -
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én a mérőóráról és a tartóról tudom kiről van szó....
.pedig azt mondta nem csinál ilyet, de tényleg jófej amúgy.. -
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
a bestprotect nem dúsítja, az csak kiheréli

nem emlékszem már, hogy 3/8"-os vagy milyen idomok kellettek, de szerelvényboltban minden megvehető, ami kellhet. picit vízszerelni kell, de nem vészes. nem jelzi semmi a kimerülést, de észreveszed abból, hogy a 0 vízkő helyett megjelenik a "szokásos".
-
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok!
Egy Sage Barista Expressem van, ami helyere keresek egy legalabb hasonlo kepessegu (-daralo), de kisebb gepet.
A helyzet az hogy erkezett egy Sage Precision Brewer, es az Expressel egyutt mar nem fernek el.
Egy 1zpresso jx-pro az orlo, filteren elegge funky vonalon mozgok, presszon megelegszem a kozepes porivel. Sot, tejet is gozolnek.

Elsore adna magat egy Bambino, de hasznalt piaca gyk nincsen, ujonnan pedig dragabb mint amennyiert a Barista Express elmenne… es azt ugy nem nagyon tudnam feldolgozni.

Az elso kerdes megis rogton ez: Bambino vagy Bambino Plus? Ha csak az automata tejgozoles a kulonbseg, azert plane nem fizetnek…
Mas Sage kb nincs, daralosat nem szeretnek, a duo-temp eleg bena cuccnak tunik.Ha nem Sage, ilyen 100k korul mit ajanlanatok? Hasznalt is jatszik, nem riadok el a moddingtol sem, de azert nem vagyok az a butykolos tipus (tipik Sage tulaj).
Esetleg maradjak az Expressnel, es vegyek egy nagyobb konyhapultot inkabb?

U.i.: ha van valakinek gozkaros portafiltere QuickMill 0650hez, megprobalhatom azt is elobanyaszni a pincebol.

-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Biztosan nem általános. Láthatóan feszegették mar életében (csavarhúzó karist nyomok) és ez egy puha öntvénynek ritkán tesz jót. Azért működik :)
-
Alabástrom
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"Alapvetően az alsó késtartó aloménijom öntvénye sajnos minimálisan mozgatható a tengelyen"
Ki van kopva a tiéd, vagy ez valami általános dolog Majoroknál?
-
Egy topiktársunk (majd szól, ha mondhatom ki volt) kiemelt jófejsége folytán újrakalibrálódott a Major. Alapvetően az alsó késtartó aloménijom öntvénye sajnos minimálisan mozgatható a tengelyen, ez ugye azt jelenti sose lesz hosszan igazán pontos, pláne nem fog úgy maradni. Mivel 30 rugó egy rohadt alkatrész, egyelőre inkább figyelem, mikor mászik el. Jelenleg azért egy konkrét nagyságrenddel lett pontosabb, örök hála érte!
pár pocsék előtte-utána mérőóra vidi és két kép a tesztkések filctollas próbájáról.
A héten becsattan a sweet lab, ott fog elszabadulni Django.
-
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
nálam bwt bestprotect van a harmadik ágra kötve. szerintem arcpirító árazása van a patronnak, kb. 10x-es szorzó érzésre. működni működik, egy éven túl használom (v méret), közel kettő inkább.
-
Vadasz03.24
csendes újonc
Urak, otthonra 3 utas csaphoz milyen szűrőt javasolnátok? Nem titok, hogy a kavézas az első a prioritások között. Köszönöm.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Szerintem nem az árazás a kérdés, inkább az, hogy működik-e az elvárt módon.
-
Bazsee71
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Szerintem erre volt kíváncsi, legalábbis én erre vagyok
: "Egyebkent kiderult a dolog, hibas az adott peldany/szeria, csereli az Option-O oket."
Követem Discordon az eseményeket, de ezt nem láttam leírva így az Option-O részéről. Gondolkodtam egy Casa-n otthonra, de most inkább figyelem ez hova fut ki. Az eléggé visszavetette nálam a megítélésüket, hogy akik elsőként szponzorálták meg őket, azoknak küldik ki utoljára a 65-ös késeket. Értem én a cash-flowt, csak ez finoman szólva sem elegáns. -
brumi1024
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Eloszor megvarnam, hogy valoban rossz termeket kapsz-e.
Nincs hivatalos linkem, azt sem tudni osszesen hany termek erintett. EAF discordon lehet kovetni az esemenyeket, vannak paran akiknel ez a hiba elojott, OO reagalt es csereli oket. A legjobbakkal is elofordul, ha hasonloan kezelik az ilyen ugyeket mint eddig valoszinuleg nem lesz gond. -
-
brumi1024
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Bár pont olvastam, hogy EG-1 és Kafatek Max is beakasztható megfelelő sebességen (lassú) és babbal. Azok meg nagyon más árkategóriában mozognak
Sima Flat van ott az EG-1 mellett (nalam volt elotte az a Flat), de mas fordulatszam tartomanyrol is beszelunk. Max2 5-400-as fordulat kozt allithato tizedes pontossaggal, 10-es fordulatszamon siman ledaralja a kisszemu Dak etiop filtert, csak gyozd kivarni.
Mondjuk legalabb csendes, kezi hangosabb nala ilyenkor.
Nekem 1 ev alatt egyetlen egyszer sem akadt meg a Max, pedig jellemzoen kifejezetten vilagos filterporkolesek mennek presszora, szoval nem altalanos jelenseg ez. Egyebkent kiderult a dolog, hibas az adott peldany/szeria, csereli az Option-O oket.
-
Uyuarasy
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hat erdekes, megy a levelezes a supporttal, de alapvetoen meg vagyok vele elegedve. Eddig csak ezzel az egy babbal jott ez elo, szoval ha nem lesz altalanos/nem csokkenti szamottevoen a motor elettartamat akkor tudok ezzel elni. [kép]
Az elobb letekertem a tetejet es osszeszereles utan tunt fel hogy elmaszott a nulla, harmason zarnak a kesek. Tehat elkepzelheto hogy 6 helyett 3 volt a valodi allas ahol mar fulladt (az nem vilagos hogy negy nap alatt miert lazult meg a 4 kis torx csavar ami rogziti). [kép]
-
Alabástrom
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Egy kínai koppintó cég árazását se hasonlítsuk össze az Option-O árazásával.
Apropó, most sikerült olyat alkotnia az Option-Onak, aminél nem kell attól tartaniuk, hogy ezt is lekoppintják a kínaiak!
-
JackFeryll
őstag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ennél is olcsóbb őrlőt (DF64V2) még egyszer sem tudtam megakasztani 20 gramm akármivel. Nem kell 3000 euró ahhoz hogy legyen nyomaték.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Niche Duoról volt olyan teszt ahol zöld kávébabbal szórta meg. Simán vitte.
Itt is van: [link] -
Alabástrom
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Valahol sántít is az, hogy a többezer dolláros Lagomoktól megszokott szintet várjuk el egy 500dolláros géptől is.
A legszomorúbb, hogy így mégsem lesz tele a hardverapró megzuhant árú Majorokkal...
-
-
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet egy keveset használt Flair Signature?
Hibátlan állapot, plusz esztergált POM-C dugattyú, WDT.. Kicsit rákattantam a Robotra, lehet lecsapok egy Kalmár féle akcióra
-
Speti69
csendes újonc
Egyik barátomtól hoztam ro vizet keverésre

A phja nem tetszik, 8.7es. Nincs semmilyen visszasózója, elvileg a tiszta ro víz.
Jól gondolom, hogy ezzel a phval alkalmatlan kávéhoz keverésre? -
gonnok
csendes tag
Van eladó egy bontatlan Bookoo nyomásszenzorom: kettőt kaptam egy helyett - emiatt csak próbagari van rá - féláron.
-
naked 58mm karja nincs valakinek feleslegesen a fiókban, amitől megválna?
20mm VST nem fér bele a gyári AVX Db1 karba, elszoktam a nem naked problémáktól 
Vagy ha nincs senkinél felesleges, akkor honnan/melyik ajánlott? Nem kell semmi fancy
-
DF64v: Tudtok oylat, ahol a sorozatszám alapján meg tudom nézni a gyártási dátumot?
-
tuzpenge
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Persze, no problemo...nekem is szimpi hogy van egy kiinduló ajánlat minden kv-hoz. Csak mondom az utóbbi 2-3 szállításban nem adja nekem....vagy csak változott az ízlésvilágom...pl [link] vagy [link] ez kismilliószor finomabb nekem (hangsúly a nekem-en van)....de ezeket amúgy ajánlom is az ittlévőknek kipróbálásra, árához képest nagyon jók!
-
norkov84
tag
válasz
gtr313
üzenetére
Én mindig a bemenő víz tömegét mérem, és "végig nyomom" a kart, míg teljesen le nem megy, azaz a teljes vízmennyiséget áttolom. Így csak ellenőrzésképpen nézem meg az elkészült ital tömegét.
Ma reggel, még épp a kb. 4 héttel ezelőtti CM tesztpörkölésből húztam. 16,5g őrlemény, 61g vízzel 43,5g italt adott.
Átalánosságban ilyen 55-60g vizet szoktam használni feltöltéshez, őrlemény mindig 16,5g, így az ital 40-43g közötti mennyiségre jön ki. Ezek alapján az én tapasztalatom, hogy nagyjából az őrlemény tömegének kb. 90%-át veszi fel vízként a pogácsa.
De relatív kevés mérési pontom van az egyenlet leírásához, így lehet ez csak ebben a fenti régióban érvényes. -
-
benmarcll
csendes újonc
Sziasztok!
Lelkes amatőr vagyok a témában, szeretnék egy kis segítséget kérni.
Jelenlegi, nagyon kezdetleges szettem egy Delonghi Alicia Plus elektromos, de kotyogós kávéfőző, illetve egy egyszerű Tchibo kezi kávéőrlő. Kávét magát az AVX-től vettem általában.
Már ezzel a szettel is észrevettem, hogy sokkal finomabb eredmény születik, mint a korábban, sima előre őrőlt kávéval lefőzött kávék, szóval örültem.Aztán nemrégiben megkóstoltam egyik ismerősöm kb 300ezres kategóriájú espresso géppel lefőzött kávéját ugyan abból a babból, mint amivel én is próbálkoztam, az eredmény nyilván teljesen más lett. Most először értettem meg, hogy mit jelentenek a gyümölcsös utójegyek.
Megpróbáltam finomabb őrléssel is a főzést, és érdekes módon a kávé savanyú íze jobban megérkezett, hasonló módon mint a drágább gép esetében, viszont a gyümölcsös ízek egyáltalán nem voltak jelen, illetve sokkal savasabb is volt az eredmény.
Tudom, a főzőm és az őrlőm is nagyon-nagyon messze van a jótól, de kíváncsi volnék, hogy ez a különbség maga az espresso és a kotyogós közti működési különbségeknek köszönhető és egy kotyogóssal egyszerűen lehetetlen kihozni normálisan az ízjegyeket egy kávéból, vagy akár egy minőségibb őrlő már tudna javulást okozni az ízélményben? Vagy akár nem véletlenül írják több helyen, hogy mely kávét milyen főzéshez ajánlanak, és egy jobban kotyogóshoz ajánlott kávét problálnék, akkor jobban jönnének az ízjegyek?
Az brikka-how-to-ban írtak szerint főzöm a kávét, mindig előre melegített vízzel, sosem éreztem még égett utóízt, úgyhogy talán annyira nem csinálom rosszul.Köszi!
-
gtr313
csendes tag
Mérte már valaki, hogy mennyi vizet tart vissza a pogácsa, a különböző metódusoknál? Nekem AP-nél 14g őrlemény, kb. 20g vizet vesz fel. Elvileg, ha a Robotnál mérném a kosárba töltött víz tömegét, akkor maradék víz nélkül készülhetne a presszó - így nem kell kipumpálni és nem lesz sár sem a kosárban...
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Ki fogom próbálni, köszönöm szépen ☺️
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
előtte sok évig használtam rendes tampert. lehet azzal is, persze. de nekem nagyon bejött, hogy van még egy kör, amit egyszerűen el is felejthetek a kávékészítésben.
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
norkov84
üzenetére
Ja, a vízszintes tömörítés nyilván fontos, mivel akkor egyenletes vastagságú/ellenállású a zömített kávépárna, ami az egyenletes kioldáshoz elengedhetetlen.
Nem kérdés, h szintezős tamperek gondtalanná teszik ezt a műveletet. Csak annyit akarok mondani, hogy a tömörítés precíz kivitelezése enélkül sem rakétatudomány. Nyilván egyénfüggő, hogy erre ki szeret/tud figyelmet fordítani. -
norkov84
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Szia Gábor!
Korábbi tanácsodra én relatív sokáig tömörítettem a felsőszűrővel: ahogy mondod, szépen működik. Amiért mégis a tamper + nyomtatott megvezetőt használom végül, hogy sajnos nehezen tudtam párhuzamosan lenyomni. Aztán hogy ennek van-e jelentősége, hogy mennyire párhuzamos... passz

De most hogy felmerült újra, lehet visszatérek egy időre
-
tuzpenge
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Persze ezt tudom...ezzel inkább csak azt akartam erősíteni, hogy nem minden sötétebb klassziknak kell 90 fok alatti (bocsánat ha nem ment át), illetve hogy szerintem ízben az utóbbi időben nem az igaziak az impresso-k (bár nyilván ez egyén és ízlés függő is...). Egy jó fél éve még nagyon ízlett ugyan ez a sima columbia, brazil, vagy sweet7, de most valahogy nem adja...
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
pető bá'
üzenetére
Ja, én is szeretek tömöríteni, és szintén boomer klasszik tamper hívő maradtam pont az Általad említett okok miatt. A Robot kosarában tömöríteni persze nem nagy öröm alapállapotban sem, ott nem fájt ennek elengedése.
Kicsit speciális a szitu nálam az őrlemény egyenletes eloszlatására, mert kizárólag nyitott szűrőtartókat használok (Robot-nál sem használok kifolyót), amik asztalra helyezve vízszintesen vannak. Rendszerint a tölcsért a szűrőre szorítva az asztalon oldalirányba rázogatok a szűrővel/szűrőtartóval együtt, ami kis rutinnal kgyorsan tökéletesen elrendezi a szűrőben az őrleményt. A Robot-nál nincs szükség semmilyen tölcsérre ehhez.
-
Uyuarasy
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, aztán küldtek egy augusztusi eleji pörkölést. Korábban azért frissebbek kerültek kiszállításra.. no mindegy. Kell majd új forrás ami gyors