Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bergyuszi #138766 üzenetére
Attól is függ azért, mivel készíted el.
Olcsóbb motoros gépet nem nehéz megfektetni egy világosabb filterrel. Aplóla kell darálni, különben átszalad - aztán jön a csatornásodás, savanyú, "nincs krém", meg ilyenek.
Ettől még érdemes bátran próbálkozni, nincs elvi megkötés.Toobeera ne hallgass, ő a feketeöves zen mester vonalat tolja.
-
bayarena
aktív tag
válasz
bergyuszi #132285 üzenetére
ECM Synchronika. Vele nincs semmilyen bajom, nagyon szeretem, nem tervezem lecserelni. A Ceado-ra azt hittem, hogy a vegleges daralom lesz eveking, de most valahogy ugy vagyok vele, hogy ha picit is zavar a hasznalata akkor inkabb lecserelem, hiszen vegso soron ez egy hobbi es azert van, hogy az ember boldog legyen.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bergyuszi #132133 üzenetére
ez alapvetően jó ötlet, csak nálam nem így néz ki : )
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bergyuszi #131400 üzenetére
Hol találtad a méreteket?
Amúgy ez az avx-féle standard kínai KC200 (á la Flair - asszem és még csomó névtelen, átcímkézett verzió), kisebb dobozba rakva (ha témyleg befér a robot lábai közé).Persze ugyanezt tudja a Wacaco is, árban lehet érdekes, ha alá tud vágni. Én az acaiát tuti le nem cserélem, ha befér ha nem.
-
TDX
tag
válasz
bergyuszi #126814 üzenetére
Az r/flairespresso subredditen volt nemrég egy poszt arról, hogy lehet lesz új verziója az 58-nak, legalább is ezen a webshopon van leírás róla. A másik kép alapján tippre a flair Neo kap egy új színt (fekete).
-
Waterman
aktív tag
válasz
bergyuszi #121829 üzenetére
"
Advanced area:
K4: externally adjustable, with 48mm hexagonal titanium coated stainless steel burrs,
It is mainly ground into espresso, assisted by pouring coffee. K4 is an option for people who like medium and deep roasted coffee beans to show a sweet taste.Master area:
K6 multi-purpose all-round external style, with 48mm heptagonal stainless steel burrs, mainly poured coffee, supplemented by espresso, good for light roasted coffee beans, with clean flavor & sweet and sour fruit taste.
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Zyxel NAS326
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest