Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán #137287 üzenetére
Nyaraláskor én is itthonhagytam a Robot tamperét - nyilván nem szándékosan. A screen volt az első gondolatom, de aztán belepróbáltam az 1zPresso J-Max S-t a kosárba - szinte tökéletesen passzolt
a K6 is nálam volt, de az nagyon lötyögött benne, plusz peremes az alja, annál a screen jobb lett volna.
Onnantól 7 napig használtam tamperként az őrlő alját, nem éreztem különösebb hátrányát a dolognak (azt leszámítva persze, hogy a gumis felületbe kis őrlemény beletapadt és takarítgatni kellett).
Egyébként 'hagyományos' (nem robot mélységű) kosárban én kifejezetten szeretem még mindig a sima klasszikus tampert: van visszajelzés, érzem, ha alul vagy túltöltött a kosár egy új kávéval, megvan az érzés, hogy meddig kell kilógnia a tamper talpának, hogy ideális legyen a térfogat.
Mármint annyira szeretem, hogy sosem volt semmilyen rugós/szintezős tamperem, pedig láttam elég influenszer videót, elhihetitek"Az őrlemény egyenletes eloszlatása (tömörítés előtt!!!), és a "síkbatömörítés" - feltételezve azt, hogy a megfelelő mennyiségű és finomságú őrlemény jutott a szűrőbe - összehasonlíthatatlanul fontosabb."
azt elárulod, hogy az őrlemény egyenletes eloszlatására Nálad mi most a standard? én felültem a blind shaker vonatra, és nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest