- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Milyen árban mozog és érdemes megvenni 1 szép állapotban lévő iPhone 3GS 16GB-sat? Garancia van rá.
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Hardverilag mekkora különbség van az iPhone 3GS és az iPod 4G között? Melyik az erősebb?
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Adobe Flash playert rálehet már rakni iOS-re? És ha igen milyen néven és hol találom?
Előre is köszönöm!
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Néhány kérdésem van:
1. Csak ott tudom érvényesíteni a garanciát ahol vettem az iPod-ot vagy akár máshol is?
2. Ma kaptam vissza az ipod-om 1 hónap után. Felraktam mindenet újraindítást kért, és azóta nem indul el, csak bejön az apple logó és tölt, és egy idő után bevagy. iTunes nem ismeri fel és hiába kapcsolom ki, úgyan ez kezdödik! Valamit tudok vele esetleg kezdni vagy mehet a szervízbe újból?
Előre is köszönöm
-
ViTaZi
aktív tag
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Legyenszíves valaki linkeljen egy firmware-t amit tudok is jailbreak-elni (meg h mégis mivel csináljam: redsnow, limera1n, jailbreakme.com) Lehetőleg 4.01-et szeretnék (ha nem lehet még akkor 4.0 is jó). 5. firmware-t szedtem le mert 3.13 van fent, annál meg újabb kéne. jah és amivel kell: iPod Touch 3G 8gb (vagyis iPod Touch 2G)
Válaszokat előre is köszönöm
-
ViTaZi
aktív tag
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
bkadar1 #8844 üzenetére
Az új Touch az iphone 4-nél használt A4-es procit használja. Memória méretéről még nem tudok konkrétat csak pletykákat. Hát ha ez az üzleti politikájuk akkor köszönöm én nem kérek belőle.
Egy kérdés: skype-ot lehet használni ipod-on. Nah most akkor ha én skype-tól kérek egy saját számot (úgy tudom lehet ilyet persze nem ingyen) és feltöltöm az egyenleget akkor nagyjából telefonként is lehetne használni? Nem tudom pontosan h van ez a mizéria de azért mondom megkérdezem hátha
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
peugeotmate #8837 üzenetére
Hát az elöször ára utána a többi szépen sorban... inkább andoid
-
ViTaZi
aktív tag
Már több magyar blog is megírta, hogy komoly problémák vannak az új iPod Touch (4G) tulajdonságaival. A következők pedig:
Mi nincs az új iPod touchban:
.iPhone 4 retina display
.iPhone 4 hátsó HD kamera (1Mpx-lel kevesebb a jelenlegi)
.Vibra motor
.iPhone 4 magas szintű akkumulátora
.GPSMi az ami van az új iPod Touchban:
.3.5-inch szélesvásznú “Retina” kijelző
.Jobb akkumulátor
.Picit vékonyabb, és van elő-, illetve hátlapi kamera. HD 720P videofelvétel és 960×720 fotókészítésTehát ugyan frissítették az új iPod Touch-ot, de közel nem akkora a különbség, mint az iPhone 3G és iPhone 4 között. Úgy érzem, ennél többre is képes lett volna Apple.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
mrThomi #8792 üzenetére
Elméletileg hardverilag nincs eltérés a belső memóriát leszámítva. Szóval nincs olyan h aki ipod touch 8gb-osat vett az tulajdonképpen csak ipod 2G kapott nem 3G-t. 16gb-os nem tudom miért nincs. Lehet úgy voltak vele h akinek nagyobb kell 8gb-nál annak a 32gb-os már tuti elég lesz
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8768 üzenetére
Akkor miért nem újat vettél?
2E ft-ot megér +ba
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #8741 üzenetére
Hát ez így nagyon drága...
Még euróhoz mérten is..
-
ViTaZi
aktív tag
Helo
Elöször is nagynehezen rájöttem h kell jailbrealni meg úgy kb. mindenre amit iphod-al kapcsolatos. Namost most olyan van h lemerült az ipod. Nem regált semmire: se jailbreak se töltés se semmi. Utána egy restore segített rajta. Jailbreak sikerült meg minden (ez is csak ntöbbszöri próbálkozás után). Újraindult a gép meg minden. Utána kezdtem felrakni az alkalmazásokat. Újraindult a Touch. Ugye ilyenkor JB újból. Nah igen és itt kezdödik a probléma: A Blackra1n-t elindítom rámegyek h make it rain erre kijön a kis windows-os ablak h a problémám hibát észlelt és leállt. Ezt próbálgatom/gattam de nem jutok előrébb. Elöször a legújabb itune-al csináltam de az nem volt jó. Utána letöröltem minden Apple alkalamást és újraraktam öket (elöször a régebbi verziót de mivel azzal sem ment akkor frissítettem de akkor sem ment.) Eddig a blackra1n 3 gépem próbáltam olyanon ahol még az itune sem volt fenn: mind hiába. Mindig hibát észlel és leállítja a programot. Kipróbáltam az összes kompatibilitási módot mind3 gépen. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja.
A segítséget elöre is köszönöm!
-
ViTaZi
aktív tag
Helo
Probléma lépett fel az iphone Touch-al. (JB terén) Eddig tökéletesen müködött, Aki tud segíteni az kérem h küldjön egy privit amiben megadja az msn címét) Elöre is köszönöm!
-
ViTaZi
aktív tag
Helo
Segítséget kérnék ipod touch (3.gen)-hoz! Aki tud segíteni írjon pm-et és felveszel msn-re hanem gond! elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged