- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Hello!
Vettem használtan egy iPod touch 4G -t. Az Apple oldalán a szerviz résznél beütöm a széria számot, és azt írja ki, hogy ez még nincs regisztrálva. Mi ilyenkor a teendő? Gari hogyan van? -
máyköl
veterán
Ipod Touch 4G-re keresek Bumpert. Létezik? Mert csak iPhone 4-re látok...
-
máyköl
veterán
válasz
Natalie1982 #10512 üzenetére
Mivel akarod használni a Bluetooth-ot használni?
Mert nem szokványos a bluetooth-ja, hagyományos telefonokkal nem kompatibilis, csak pár tartozékkal, pl. vezeték nélküli headsettel, stb. -
máyköl
veterán
Micsoda találgatások...
És mindegyikben van valami igazság. -
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #10498 üzenetére
Hát az már nagyon fullos lenne tényleg.
De hagyni kell valamit a 6-osba is...
Mikor jön az 5G?
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #10181 üzenetére
Utángyártott dokkolóknál hajlamos ilyeneket csinálni a touch...
-
máyköl
veterán
válasz
Zsé2003 #9938 üzenetére
Ez lehetetlen.
Egy x megapixeles kamerából nem tudsz x+ megapixeles kamerát csinálni, ez lehetetlenség. Maximum olyan programokat tudsz letölteni, ami kontrasztosabb/színteltebb képeket készít a kamerájával, de arra nem képes egy program sem, hogy nagyobb megapixelt csináljon egy kamerából. -
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9912 üzenetére
Iphone 4, simán.
-
máyköl
veterán
válasz
dolezsal #9909 üzenetére
Én a Touch-ot venném.
Nekem egy 8Gb.-os Touch-om volt eddig, most váltottam iPhone 3G-re. Nem bántam meg, egyedül a lassúsága miatt rosszabb az iPhone, de ezenkívül bőven jobb.Nem értem, hogy miért kell valakinek 8gb.-nál több? Enyémen van zene, játék, app, nem is kevés, de még 4Gb.-ot sem foglal el.
Ha meg olyan kevés lenne a 8Gb., akkor meg vegyél 16Gb.-os Touch-ot, minimálisan kerül csak + pénzbe.Minek kell 130giga, vagy mennyi csak zenére? Atyaég. Az hány zeneszám? Tudod mennyi dolog ráfér, 8 vagy 16gb.-ra?
Én még a 8Gb.-mat sem vagyok képest csurig megtölteni. -
máyköl
veterán
válasz
csedaviasd #9838 üzenetére
Azért kicsit várhattál volna, körülnézhettél volna jobban, mielőtt rendelsz tőlük, pláne ha nem hallani róluk túl jókat.
Én nem tudok róluk semmit, de google a barátod. -
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9836 üzenetére
Sorry.
Ez nálam is így van. Ha valamit a fejembe veszek, nem bírok várni napokat. -
-
máyköl
veterán
Én meg soha a büdös életbe nem vennék androidot.
Döntsd el, vagy Android, vagy Apple!Uhh, nekem 8gigás ipodom van, de még a felét sem telítettem be. Mit lehet ennyit rárakni? Milyen App-ok meg játékok vannak rajta, melyek a kedvenceid? Mert azokból én még hiányt érzek...
-
máyköl
veterán
Tud valaki segíteni, hogy hol tudok a mediacoder nevű programban átkonvertálni filmet, hogy menjen Touch-on?
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9734 üzenetére
Igen.
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9732 üzenetére
Nem, 2G 8gigás.
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9730 üzenetére
A bekapcsolás nekem van egy perc is, de a többi tényleg nagyon durván lassú...
Szerintem ments le mindent, majd rakd őket újra.Csapi: Köszi!
Szerintem hagyom így, hátha elmúlik ez a kikapcsolósdi.
-
máyköl
veterán
Hali!
Tegnap óta a Touch-om néha kikapcsolgat, pedig csurig fel van töltve. Mi lehet a gond? Lehet, hogy a JB?Valamint fent az akkujel mellett be lehet állítani, hogy jelezze az akku töltöttségét százalékban? Tudom, vannak rá programok, de elég bénák.. 2 óra után is 100% az akksi, meg 40%-on elkezdek játszani, fél óra múlva 60% lesz, meg ilyesmi...
-
máyköl
veterán
Jajj, de utálom ezt az iTunes-t.
Mindig elkezdi szinkronizálni a Touch-od, és letöröl csomó dolgot. Pedig más gépbe nem dugom be, tehát nem értem miért szinkronizál mindig... -
máyköl
veterán
A gigabájt vitáról:
Szerintem személyfüggő, ki-mit-hogyan-mennyit rak rá. Nekem még sok is a 8Gb., sőt, elég lenne a 4Gb is. Pedig azt hittem, hogy kevés lesz a 8giga.Van rajta jópár játék, nem kevés program appstore-ból, cydiából, sok videó, kevés zene.
Azért sok dolgot bele lehet nyomni 8gigába. -
máyköl
veterán
Kicsit most megbolondult a Touch-om...
Mindent amit ma töltöttem le, letörölte a Touch-ról, miközben töltöttem a gépről... -
máyköl
veterán
Hogyan tudok letölteni a youtube-ról videót?
JB-s a Touch-om. Annó iPhone-ról ment, de most sehogy sem találom.Tudok a Touch-ról letölteni filmet, tehát számítógép segítség nélkül?
Nektek mik a kedvenc játékaitok, programjaitok?
-
máyköl
veterán
Hogyan tudom azokat a videókat letörölni, amiket az ipodon az itunes-ból letöltöttem?
-
máyköl
veterán
Dejó, én is most rendeltem ebay-ről töltőt...
-
máyköl
veterán
Tudtok ajánlani egy jó progit, amivel filmet át tudok konvertálni, hogy rá tudjam rakni a Touchomra?
csdm: Hol volt ez?
-
máyköl
veterán
Köszi mindenkinek!
-
máyköl
veterán
Az én 2G-m 2,5 órát bír folyamatos játékkal, nettel, programokkal max. fényerővel.
Kicsit kevésnek érzem. Bár még nincs hozzá normálkis töltőm, mindig gépről töltöm, szerintem nem töltöm sose csurig, 1 hét és itt lesz ebay-ről a normál töltőm, szerintem többet bír majd, ha egész éjjel töltöm.
-
máyköl
veterán
Normál esetben mennyit kén bírnia egy Touch akksijának?
-
máyköl
veterán
Ipod Touch tulajdonos lettem.
Iszonyúan tetszik.Kérdés:
Ha el akarom távolítani a gépről a Touch -ot, akkor ugye iTunes-ban a Home Sharingnál a kis ikont kell megnyomnom. Ha az eltűnt, kihúzhatom belőle az usb-t, ugye?Köszi előre is!
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Délután elvileg veszek egy itouch 3G-t, használtan. Mit nézzek át rajra, hogy meg legyek róla győződve, hogy nm veszek rossz cuccot?Köszi előre is!
-
máyköl
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
makimakom: Néztem ezt a hirdetést, nagyon jó is lenne megvenni, csak el kell adnom valami mást, és úgy tudnám csak megvenni. Addig pedig biztos elviszik a Touch-ot sajnos...
Mennyire sűrűn vannak 2G-k 25-30k között? -
máyköl
veterán
Üdv!
Mennyit adjak maximum egy használt
- Ipod Touch 1G 8Gb.-ért
- Ipod Touch 1G 16Gb.-ért
- Ipod Touch 2G 8gb.-ért
- Ipod Touch 2G 16Gb.-ért?Megéri az a + a 2G-ért, vagy annyival nem tud többet, és ne fáradjak azzal, hogy 2G -t keresgélek...?
Köszi előre is a választ!
-
máyköl
veterán
Érdemes szerintetek Ipod Touch 1G -t venni? Arra lenne pénzem, a 2G-re nem. Elolvatsam az 1.hsz.-ban mi a különbség, de nem tudtam eldönteni még mindig...
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Ipod Touch-ot készülök venni. A kérdésem: A legegyszerűbb, I.generációs Touch miben más, mint a II., III. Genereációsoktól?
Valamint miben más a Touch, mint az Iphone? Nincs benne kamera, és nem lehet vele telfonálni, ezt tudom, még valami esetleg?Van egy E61i Nokiám, ha ezt eladom, jöhet a Touch. Ha valakit érdekel csere, jöhet privi.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged