- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Rakd be recovery módba ( ki van kapcsolva a készülék, nyomd a home gombot és közben dugd rá a kábelre, ekkor az itunes és a usb kép lesz rajta) és nyomjál rá restore-t, valami cydia app bekavart szerintem , mást nem tudok elképzelni
(#9196) CartmanX360: Írd be újból a kártyadatokat, hátha megjavul ,
-
Prof01
veterán
-
Csirkejozsi
tag
Ez mind szép és jó, na de a WiFi-t nem sugározzák minden sarkon csak úgy, szal otthoni telefonnak még jó is lenne, de annak meg nem sok értelmét látom.
Más téma:
Én még tavasszal törtem a fejem, hogy várjak-e a mostani Touch-ra, vagy megvegyem a 3G-t. Hát most már nagyon örülök, hogy nem vártam, mert a mostani újítások nekem elhanyagolhatóak. (leszámítva mondjuk a procit és memo-t, de az sem hiányzik igazán)
Nekem egyébként annyira nem is jön be az ájfón. Én jobb szeretem, ha nem kell mindenhol egy méregdrága telót mutogatnom, ha pl írni akarok egy SMS-t.
A Touch pedig az összes fontos funkcióját magába foglalja, szal ez így pont tökéletesen ki lett találva. -
bkadar1
tag
-
peugeotmate
őstag
Eddig is lehetett... De rohadtul nem értelek: most az a bajod, hogy az iPhone4-hez képest kevesebbet tud, vagy az hogy túl drága (mintha eddig nem így lett volna)? Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy majd csak egy SIM kártya fogja elválasztani a szifon4-et és a 4G-s Touchot és majd emiatt lesz 100 forint különbség a két készülék között.
-
Prof01
veterán
Miért lenne muszáj, hogy ugyanolyan legyen mint az iphone 4?
Én már nem lepődök meg rajta, hogy az apple ferdít dolgokon (pl. a TN paneles retina kijelző, IPS helyett).
De vegyétek figyelembe az árát is! A legolcsóbb változat (8gb) 70k-ért kapható, míg a legolcsóbb iphone 4 180k-ba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged