Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f1alonso
aktív tag
Hello! Ios6 beta ipodra is elérhető már vagy csak szifonra?Illetve ha elérhető az ios 6 akkor vissza tudom rakni majd az ios5öt? shsh le van mentve.
-
f1alonso
aktív tag
Hi!
Olyan problémára lettem figyelmes nem rég óta , hogy ha videózok az ipodommal , és amikor lejátszom hallatszik egy zúgás benne és halkabbak is a hangok. (4gen)
Valakinek volt hasonló problémája? -
f1alonso
aktív tag
válasz
Mukorka #12373 üzenetére
Hát igen , és az a legidegesítőbb amikor vész esetbe lefényképezném a füzetet suliba doga előtt és akkor full homály , de azt se tudom olyankor megcsinálni , hogy osztálytársam lefényképezi a nokiával és h elküldje bluetooth-on
pont kamerán spórolni amikor a hardver majdnem ugyan az mint i4-be...na mindegy...de tényleg idegesítő..
-
f1alonso
aktív tag
Pont tegnap hasonlítottam össze az Ipod 4g-m és iphone 4 kameráját hát igen az szifoné sokkal tisztább , meg ügye van vaku, az ipodé meg hát elmosódott , viszont a videó az nem rossz szerintem kivéve ha kevés a fény
-
f1alonso
aktív tag
Egy kérdés...nem lehetne valahogy javítani a fotó minőségén csak mert elég gyatra képet csinál a touch , a videónál nincs bajom az simán tűrhető , na de a fotó az nem. Idegesítő amikor lefényképezem a füzetemet suliba és alig lehet elolvasni a szöveget ..
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Don't Panic #12285 üzenetére
Köszi
-
f1alonso
aktív tag
Tudnátok az Ipodomhoz ajánlani valami jó fülest ? csak mert a gyári nem éppen a legjobb
-
f1alonso
aktív tag
Majd teszünk az ipod 4-re IOS5-öt és csá
-
f1alonso
aktív tag
hello. Nem tudtok valami olyan bluetooth-os programot amivel tudnék fogadni/küldeni fájlokat más telefonra? (ez alatt azt értem h nem csak apple)
-
f1alonso
aktív tag
Jb-s ipod touch 4g-n is csak WIFI-S helymeghatározás van?:S
-
f1alonso
aktív tag
Megkérdezhetem hogy mennyiért rendelted?
-
f1alonso
aktív tag
Hát ez szerintem a Flash Player hiánya miatt van , de nézd meg appstrore ba van-e rá program...én pl a justin.tv-vel voltam így.
-
f1alonso
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem...van a gépemen egy program amit úgy kell felrakni a ipodra h idézem :
Telepítés: A letöltött ipa kiterjesztésű file-t be kell másolni a /User/Documents/Installous/Downloads mappába. Ezután az Installoust elindítva, majd a Downloads fülre lépve telepíthető a felmásolt program. ez oké csak én az itunesba nem találtam olyan részt ahol látom a mappákat ..totalcommanderbe meg nem ad be + meghajtót mint a többi telefonnál ha rádugom usb-re....erre külön progi kéne vagy h ?üdv.
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!
Máma boldog tulajdonosa lettem én is egy IPOD touch 4g-nek..egyelőre ismerkedek vele mert ez az első apple termékem (androidról) itt minden másolás az itunessel történik a gépről akarok másolni?
üdv.
-
f1alonso
aktív tag
hello! mennyit bír a touch 4g akksija?
-
f1alonso
aktív tag
Illetve még egy kérdés az akkumlátora mennyit bír? nagyon cinkes? (4g)
[ Szerkesztve ]
-
f1alonso
aktív tag
válasz
csedaviasd #10689 üzenetére
Köszi
-
f1alonso
aktív tag
Üdv. Szerintetek honnan rendeljek egy ilyen Ipod Touch 4g-t? lehetőleg a legolcsóbban?
-
f1alonso
aktív tag
Hello!
Most tervezek venni egy ilyen kütyüt a 4g-t mert nagyon bejön és mellesleg nem olyan drága mint a iphone és tudásba hasonló. A kérdésem az lenne h minden oké vele?Meg h ez magyar menüs ?
Ez lenne az első apple termékem egyébként és a másik h nem sok eladó ilyet látok h tudtok vmi jó boltot ahol talán a legolcsóbb? én eddig 59ezerért láttam legolcsóbban újonann 8gigásat. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile (ARPG)
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával