Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Itt azt írja retina kijelző... meg a többi helyen is, bár nem az IPS-es az tény. Én is most készülök venni egy itouch4-et nekem az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hol tudják a legyorsabban beszerezni? Eddig XMS-nél 1-2hetet írnak az tűnik a leggyorsabbnak. Vagy tudtok vmi jobb helyet hogy hol érdemesebb rendelni, esetleg i Joe?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Ez pontosítva lett. Retina de nem IPS. A felbontás minden uaz egyedül a beláthatósági szög (viewing angle) az ami az iphone4-nél jobb. Azért nem veszem ph!-n mert nekem fontos a normális gariztatási lehetőség. Ebbe meg nem tudok bízni, hogy majd odaadom vkinek aki majd kiküldi etc etc. :S
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz peugeotmate #8953 üzenetére
Aha akkor azért kell várni rá 2 hetet. Vasárnap rendeltem XMS-nél. Elviekben egyik legjobb Apple reseller.
-
Landon
őstag
Arról lehet tudni vmit h kb mikorra várható 4.1-es JB itouch 4.1-re? Holnap veszem át a itouch4-emet ezért érdekelne a dolog. Nekem ez az egész kicsit ködös mert utánaolvasgattam és eddig ugye félt mindenki h a garit lövi a JB de most vmi olyat olvastam h többé nem illegális a JB itouch-ra ill amúgy is ha vmi gáz van akkor egy restore után senki ki nem deríti h JB-elve volt.
-
Landon
őstag
Akinek itt 4g-s itouch-a van az fóliát tudott rá venni vhol?
-
Landon
őstag
Hát szerintem sajnos nem sok esélyed van rá de mégis annyit még megpróbálnék, hogy egy csipesszel a szálat kiszedni/kaparni.
Én is majd nemsokára fogom az új touch-omra felaplikálni. Néztem is már pár video-t etc. Esetleg vki vmi jó/hasznos tanács?
-
Landon
őstag
válasz Don't Panic #9002 üzenetére
Hát mondjuk az enyém az csak 8-as. Nekem elviekben elég az mert filmet nem nézek rajta úgy se annyit, max ha igen akkor az divx. Zene mondjuk férne több mint 8GB de sebaj azt megoldom, 16osat vettem volna de a 32 már nekem sok.. Így kicsit behatárolva maradtam a 8as mellett.
k4arL: JB gondolom neked sincs? Nem igazán vagyok képben ezzel most... olvastam róla elég sokat de 4.1es JB még nincs itouch4re ahogy olvastam. És azt se nagyon tudni mikor lesz...:S De azért inkább rákérdezek sose lehet tudni.
Nekem eddig nagyon bejön a kütyü. Ez az első ipod-om így a kijelző érzékenysége és minősége nagyon letaglózott. Amit hiányolok az a gps. Nem értem az miért nem fért bele... ill értem de akkor lett volna még mondjuk 2-3mm-el vastagabb na bumm. Viszont én ameddig nem lesz rata IS nem is nagyon nyúlok hozzá mert csak annál nehezebb utána letisztítani plusz rossz ránézni ahogy gyűjti a lenyomatokat elől hátul. Nekem eddig jobb megoldás révén egy Apple zokniba van... vennék hozzá tokot ha lenne de még külföldön se nagyon van. IS után mondjuk tokot már nem veszek akkor jo lesz már a zokni is.
Amikor először láttam ipod-on az Epic motorját az a Citadel vagy mi hát köpni nyelni nem tudtam. Az a grafika bátran megállná a helyét jelenleg PC-n! Félelmetes. Nem is értem h képes erre egy ilyen ezköz bár biztos rendkivül erős az Apple A4 CPU-ja és a PowerVR SGX se utolsó... csak azt sajnálom h nem minden játék ugy néz ki mint a Citadel.
-
Landon
őstag
PM-ben engem is érdekelne a 4.1-es JB iTouch4-re! Van mac-em. Viszont én eddig azt olvastam h csak a 2g-s itouch-okon lehet 4.1-es os-t jb-elni.
-
Landon
őstag
Hamár AppStore: Én akartam reggelni, megadtam az adataim etc erre csak azt írja ki h adjak meg valós kártya adatokat pedig én azt adtam meg. Erre látom a telómon h kb 5 sms-t kaptam h sikertelen összeglevétel fedezet hiány miatt (jelenleg kártyán nem tartok pénzt). Kérdezem én egy tetves regisztrációnál még is mi a halált akar leszedni a kártyámról?! Elég érdekes.... azt ne mondjátok, hogy még fizetnem is kell azért, hogy az appstore-t használhassam....
-
Landon
őstag
Ahh értem... Sry ha valóban olya sokan kérdezték már. Legközelebb ilyeneket inkább valóban ki-google-zom, jogos. Általában azt teszem, most túl fáradt voltam már akkor.
-
Landon
őstag
Van itt olyan aki rakott már fel invisible shield-et? Én ma tettem fel és lenne egy pár kérdésem.
-
Landon
őstag
Srácok van e a jailbreakme.com, ezzel tudom már az itouch4-et is 4.01es soft-al JB-elni? Mert semmi olyat nem ír, hogy azt nem lehetne...
-
Landon
őstag
Értem, és ha jól vettem ki akkor gari vesztés sincs? Egyrészt már legális másrészt ha gariztatni kell max akkor restore?
-
Landon
őstag
Hát itouch4-el nem megy a jailbreakme.com 4.01-es soft-al. Azt írja ki h túl friss verzió...
-
Landon
őstag
válasz peugeotmate #9102 üzenetére
Vá basszus de hülye vok azt hittem 4.01 és nem 4.1 van a touch4-en... sry akk egy szót nem szóltam és igen tudom én is olvastam ezt de ezért is kérdeztem ilyen hitetlenkedve a dolgot.. egyébként a mac nem gond de tudtommal azon is a 4.1-es softot csak 2G-n meg az előtti modelleken lehet..
-
Landon
őstag
válasz peugeotmate #9104 üzenetére
NP csak hírtelen a halvány remény felmerült még is...
-
Landon
őstag
IPS pont az a része a kijelzőnek ami a legelhanyagolhatóbb (szerintem). Az igazi különbség az élesség és a nagyobb felbontás. iP4 kijelzője annyival jobb, hogy a betekinthetőségi szöge jobb. Ami nekem fájó különbség az a hiányzó GPS... Meg a gagyi kamera...
-
Landon
őstag
válasz Csirkejozsi #9158 üzenetére
Persze ez rendben van én csak azt nem értem h miért nem fért bele...
-
Landon
őstag
Nyilván de ha már a kamera nem egy bajnok akkor egy gps még elférhetett volna. Mind1 igazából mert úgy se használnám nagyon meg ha ezek mindenképp kelenének akkor iphone-t vettem volna nem touch-t. Arról nem is beszélve, hogy az iP4 a touch4-hez képest tégla.
Más: Akinek touch4-e van: Ha a fém illesztést nézitek a hangerőszabályzó gomboktól feljebb akkor amikor a képernyő világít ott (és CSAK ott) nektek is kicsit látszik mindha egy nagyon nagyon vékony hézag lenne ott és átszűrődik rajta kicsit a képernyő megvilágítása. Mégegyszer: a hangerőszabályzó gomboktól picit "feljebb" ahol a fémes rész és a képernyő fekete része illeszkedik ott. Tegnap vettem észre stötétben... nem halálos abszolút csak érdekes mert eddig az Apple híres volt az abszolút precíz összeszerelésről.
-
Landon
őstag
válasz Csirkejozsi #9181 üzenetére
Rajta tartod az ujjad vmelyik meglévő app-on és elkezd rázkódni minden meglévő app, utána tudsz ilyen csoportokat kreálni amiket én azért nagyon nem hívnék mappáknak mert ha jól láttam csak úgy önmagába nem ehet mappát kreálni csak ha minimum egy app-hoz "hozzáadsz" egy másikat.
-
Landon
őstag
Nálam uez volt én is megkérdeztem itt és le is szúrtak érte (valószínűleg jogosan) mert már ezerszer megkérdezték. Megoldás: A bankkártyádon vlszeg nincs még fedezet és reg-nél van egy kárty terhelési test ha az failed akkor írja h invalid. Nekem jött is a sok próba után x db sms h sikertelen tranzakció a fedezet hiány miatt.
-
Landon
őstag
-
Landon
őstag
Srácok csak gondoltam szólok hátha elkerülte a figyelmetek de kin van már a Greenpois0n-ös JB. Nekem touch4-en eddig tökéletes. És igen ez a előző törés által is kihasznált rést használja de állítólag sokkal stabilabb és minőségibb.
-
Landon
őstag
Srácok ha vkit érdekel esetleg eladó a 8GB-os 4-ik generációs touch-om. Abszolút új minden tartozékkal egy zoknival és installált invisible shield-el. JB-elve is van! 65e. Azért akarom eladni mert sikerült a telóm kijelzőjét szarrátörni nemrégiben és nem bírja már szegény sokáig, ha meg már ugyis telefont kell venni akkor iphome4. Abban az esetben viszont a touch feleslegessé válik a számomra. Akit érdekel az PM.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Srácok ha vkit érdekel még mindíg eladó az iTouch4-em (8GB) IS-el! Meg is van hírdetve ott bőven leírtam mindent...
-
Landon
őstag
válasz CartmanX360 #9441 üzenetére
Ezzel semmit nem fognak tudni csinálni, de próbáld meg hátha... pech. Vacak összeszerelés, bizony nem ezt várná az ember ennyi pénzért pláne h az apple eddig híres volt a precíz, hasonló esztétikai hibáktól mentes eszközeiről. Én a helyedben azt tenném h el mennék vmelyik nagyobb apple kereskedőhöz és megmondanám, hogy egy ilyen gagyin összeszerelt példány helyett adjanak egy normálisat! Vannak ilyen apróságok amiket elvisel az ember meg nem látszik (pl oldalt is ez a csík) de ez tényleg eléggé idegesítő... legalább is amennyire a képen látni.
-
Landon
őstag
válasz makimakom #9443 üzenetére
Nekem szerencsére nem ilyen csak egyetlen helyen látszik nagyon kicsit de csak ha nagyon odakoncentrálok... de azért ez tényleg zavaró egy ilyen termék esetében... ebből látszik, h erre már nem figyelnek annyira mint iphone-ra Hiába vhol vágni kell a kölcségeken...
-
Landon
őstag
Srácok lenne egy nagy problémám. Az itouch4-emen nyomtam egy erase all data/media-t a settingsben (mert le akartam törölni róla mindent) és azóta az apple logotól nem jut tovább. O.o JB van a telón. A greenpoison féle. :S Nem értem mi lehet a problémája... én úgy tudtam ez a erase all data a settingsben nem a restore-l egyenlő.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Basszus.. de állat vagyok h ennek nem néztem utána. De most itunes nem ismeri fel. :S Alma logo bejön rákötöm gépre és semmi. Vagy teljesen kikacsolt állapotban kell gépre kötni? De kikapcsolni meg nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Joh sikerült...
-
Landon
őstag
Nah pont most találtam meg én is google-ön. Elnézést csak kicsit bepánikoltam... eladás előtt van a kiciske. Köszönöm a gyors segítséged!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest