- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
harry3 #10200 üzenetére
Hát semmi értelme akkora felbontásban. Legtöbbször el fog mosódni a képed, mivel gondolom nincs álványod. A hdr-t amúgy is, túl- vagy alulexponált helyzetekre találták ki, ha nem sürgős a fotó akkor van időd beállítani milyen legyen a kép, ha nincs meg úgyis elmosódik majd a készült kép!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
harry3 #10072 üzenetére
figyu erre van egy tuti módszer megsúgom csak neked 4szem köt van egy telefonszámuk felhívod őket és megkérdezed
am XMS be láttam jóféle tokot és [link]HardCandy Bubble Slider Chrome nekem ez bejön amúgy nekem most elöl nincs fóliám sztem nem is fogok rá venni eddig volt de leszedtem kb zavart hogy rajta van
de aztán lehet veszek rá mert hoy én is féltem de tök durva nem karcolódik az eleje a hátulján van zagg shield
peace
-
csdm
senior tag
válasz
harry3 #10021 üzenetére
Javitott link köszi az észrevételt.
-
PredatorNo1
aktív tag
Nekem annyira nem tetszett az alakja, kicsit hasonlít az 1. generációs touch durva, meredek széléhez, csak vékonyabb hála az égnek
Nekem a 3g formája jött be eddig a legjobban, ráadásul az új touch véhonyabbnak is tűnik, mert kicsit hosszabb. Kicsit szerintem nőiesebb lett mint az elődje, de nemsoká kiderül (remélem).
Érdemes istyle boltba menni, ott töltőn van a touch, meg lehet nézegeni.
Saturnban, 50.000Ft a 3g-s 8gb-os touch, HAJRÁ !
-
-
-
csdm
senior tag
Én is gondolkoztam cserén. Meg is tapogattam egyik T-be még 3GS-volt kinn. Hát sokkal vastagabb volt, az most mellékes. Természtesen összehasonlítottam az touch 4-gyel. Sebességben az ipodot hozom ki győztesként, viszont nem elég egyértelmű győztes, mert ugyan a settingsben scrollozásnál a Touch sokkal gördülékenyebb volt mint az iphone, a foldereket a 3Gs gyorsabban nyitotta meg egy szösszenettel. Játékok terén is azt kell mondjam, hogy az ipod jobban áll chip, és kiejlző miatt is.
Igazából, ha nem volt még okostelefonod, akkkor az iphone 3Gs kijelzője is szuperzsírkirályistencsászár lesz, viszont, ha hozzá vagyok szokva a jobb kijelzőhoz, pl retina, akkor nehezen szokod meg a pixeleket. Meg lehet szokni, nekem volt már úgy, hogy Diamondról(640x480) váltottam Galaxy spicara(480x320) pár nap alatt megszoktam. Amiben valóban rosszabb, aza videófelvétel, nem csak minőségben, hanem hangban is, ugyanis azipodnak van hátul(csak ott) mikrofonja, az iphonennak nincs, de viszont autofokuszos.
Tehát én ajánlom neked az iphone 3Gs vásárlását, természetesen csak használtan, újonnan semmiképp, a kompaktsága miatt.Iphone ára még jobban tartja amúgy magát, pár napon/heten nem fogsz bukni semmit.
-
Gordiann
őstag
Az ipod-ot jobban el lehet majd adni (kevesebb veszteséggel összességében). Viszont nincs benne telefon, ami nekem csak akkor nem probléma, ha van mellette egy csak telefonálni tudó minőségi(!) telefon!
A HD videót ha igényled, akkor lehet, hogy jobb az ipod (de én nem dobom magam el a minőségtől, szerintem egy ilyen készülékbe fotó hasznosabb).
Az erősebb processzor nem olyan mérvadó, ugyanolyan jó mindkettő. Mindenre elég. Ilyen új csúcs grafikás játékokra persze, hogy jobb valamivel a touch, de ami nem csúcs, csak nagyon szép grafika (jó játékok nagy része), ahoz bőven elég a 3GS.
A retina az ami hasznos eléggé.
GPS-t ha használod, akkor az is egy jó pont a 3 GS mellett.Én még mindig a touch árállósága ellenére is 3GS-t venném. Használni kell a kütyüket, nem eladni!
-
macaframa
csendes tag
ami a legjobban emgéri: ipod touch 4 32gb meg egy szar telefon
legalábbis én igy nyomom és nem bántam meg. a 8giga angyon kevés főleg ha videózol is meg csomó helyet elfoglal a 4.1 (600 megát)
63ért ebayen tudsz már venni.
szerintem 1-2 év mulva be lesz wifizve budapest, és úgyis lehet az embernek telefonszáma valami voip szolgáltatónál és akkor akár már telefon ismeg van már valami tok amibe rakhatsz sim karit meg van bene vevő meg csomó minden, lényeg hogy a dock connectorba castlakozik, és iphone lesz a touchból.
-
csdm
senior tag
Nálam 4g 8Gb-on 4.1 iOS-szel alapból 6,5 GB használhattam. Bőven elég, nincs sok zeném, és appokból is fenn van 3x12. Így is van még 3 giga szabad helyem. Az appokat meg lehet váltogatni, ha kivittél egyet, le lehet törölni. iTunes-ban így is meg maradnak, és tudod újra telepíteni őket.
-
mondomén
őstag
-
sagesz93
addikt
-
mondomén
őstag
Én már nem vennék iphone 3g-t. Egyre inkább szükség lesz az erős hardverre. Ha most adnám a fejem vásárlásra, biztos 3gs lenne a cél. Ha 2g-s ipodot akarsz venni nem javaslom a 32-es változatot. 32 sok, 8 épp hogy kevés, 16 szerintem ideális. De mondom, ha játékos típus vagy és szeretnél egyszerre több dolgot futtatni szétesés nélkül akkor javaslom, hogy gyűjtögess még egy kicsit és válassz az erősebbek közül.
-
csdm
senior tag
Szép is lenne, de kell adózni meg vámok, meg szállítás, nem értek hozzá.
Viszont még így is oclsóbb, mint itthoni boltokban. Ő foglalkozik ilyenek behozásával, beszélj vele, nézd meg az árait -
csdm
senior tag
Nekem szexys kinyithatos Alcatel + iPod touch 4g :p
Szerintem vagy vegyél egy használt iPhone 3gst vagy egy 4/(3G) touchot és egy kicsi, butácskább telefont.
Sztem iPod mellé egy Sony Ericsson c702 nagyon ideális lenne hisz van benne 3G hsdpa és GPS tehát azok amik ipodba nincsenekèn is ilyet keresek csak kevés van
-
sagesz93
addikt
Nekem amióta megvan a touch, a t-mobile pulse-omhoz szinte hozzá se nyúlok, ez a kettő nem egy kategória.
32gb-s jó lehet, főleg ha játékos lélek vagy, nekem kb. 60 app van rajta, ez ~10 gigát már elfoglal.
Telefonálni jó lesz. Meg 3g-n netezni.Elmondom, de ott te soha nem fogsz nyerni
Vagy ha fogsz, max 3-4 hónap múlva, és akkor se touchot
-
csdm
senior tag
Szerintem az összes iPod touch megéri az árát feltéve ha nem az itthoni bolti árukról van szó. Azt tudnod kell hogy a 3G 8gb az még 2g-s hardverrel készült a különbség köztük annyi volt hogy a 3 ra alapból feltették az iOS 3 at. Igazi 3G hardvere csak a 32 ill. 64 gigasnak van. 4g 8 GB nál nem ez a helyzet, ott megkapott mindent a 8gigas ami a 32 vagy a 64 Ben megtalálható.
Ennek a tudatában már van egy kis árkülönbség a 2g ill.3 g közt. 2g-t 30k alatt találni sőt csak 30 alat érdemes venni a valódi 3Gsek pedig 40k felett vannak. 4g legolcsóbban is 60k körül van. Én ajánlom neked bármelyiket, bár ha van rá keret akkor inkább 3gt vennék mint 2gt. Amúgy meg természetesen a 4g most a "legütősebb" iPod touch mind hardverilag mind akksiban.
Szerk mire bepotyogom iPodon 2 en is valszoltak xdxd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest