Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? 78-ért van most vadiúj, bontatlan Touch náluk (5.gen, 32gb), nem tudom mennyire sufni a bolt, kicsit gyanús az ár, ennyiért maximum az usa-ból tudnék szerezni, de itt legalább nem kéne rá heteket várni, tehát mindenképp pozitív lenne.
Bár a garancia az Apple-nél érvényesíthető, nem? Tehát ha 1 hét múlva nincs ott a bolt (volt már ilyen
), akkor se szívom meg, nem?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valami normális infó arról, hogy az új 32 gigás Touch hány órányi anyagot tud felvenni 1080p-be, illletve 720p-be?
Egyébként át lehet állítani 720p-re, vagy automatikusan 1080-ba vesz fel? Ha igen, akkor alacsonyabb felbontáson tud 60 fps-t, vagy itt is csak 30? Köszi.
-
Jhonny06
veterán
Most nézem csak, hogy nincs 16 gigás modell..
Ez még az USA-ból trükközve is 70k fölött lesz jóval.. már nekem is érik nagyon egy új Touch. Mondjuk talán annyiban jó, hogy rá vagyok kényszerítve a 32 gigára és így nem a legolcsóbbat veszem, mert 16 gigán azért manapság elég nehéz elférni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
PierNight #4337 üzenetére
Így már nem fog annyit számítani, erre mindig figyelj, ha veszel egy új cuccot. Használat közben meg arra, hogy ha lehetőség van rá, akkor mindig merítsd le teljesen (annyira, hogy már be se kapcsoljon) és csak akkor töltsd fel, szintén teljesen.
Ha több ideig rajtahagyod, az sosem árt.
-
Jhonny06
veterán
Elsőre az ilyen cuccokat minimum 12 órát, de inkább 24-et rajta kell hagyni a töltőn.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Danii88 #4319 üzenetére
Nekem is gyakran kijön ez a hibaüzenet iPhone-al, a már megvásárolt appokat nem tudja feltenni az iTunes, pedig a készüléken is rajta van. Ez valami bug lehet. Authorize se lenne szükséges, mivel ezen az egy gépen használom.
A lényeg az, hogyha nem feltört Touch-od van, akkor nem a gépen veszed meg az App-okat iTunes-ból, hanem a Touch-on belépsz az App Store-ba és onnan. WiFi-n ugyan olyan gyorsan letölti őket és nem kell szarakodni a sync-el se.
-
Jhonny06
veterán
válasz
(Darkwood) #704 üzenetére
Mindenki itt mutogatja, meg minden, de hogy honnan lehet letölteni, azt senki sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged