- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikapcsolni tényleg nem tudod, de DFU vagy Restore módba el tudod küldeni.
Csináld ezt (ez a DFU mód behozásának módja, hasznos lehet):1) Kösd USB-re a jószágot.
2) Nyomd le együtt a Home és a bekapcsgombot 10 másodpercig, ki fog kapcsolni menet közben, de rendületlenül nyomd tovább.
3) Engedd fel a bekapcsgombot, a Home-ot még 8 másodpercig nyomd. Ekkor a géped jelezni fog, hogy új hardvert érzékelt, valamint az iTunes is beugat, hogy észrevett egy iPodot, amin helyre kéne rakni a szoftvert. -
CartmanX360
csendes tag
-
-
k4rL^
senior tag
Nekem is a 8GB touch van, amiből az os után marad 6.4, szóval tényleg elég behatárolt. De videókat én sem nézek, csak zenére használom illetve netezésre suliban.
JB egyelőre nincs, de nagyon mondják, hogy lesz rá.
Amúgy én már vettem hozzá tokot külföldön, de ilyen vackot lehetett még kapni csak. Azóta már léteznek jobb fajta tokok, viszont Magyarországra nem szállítanak, talán marad az ebay majd, de egyelőre ez is megteszi.
-
vycman
tag
[Itt a hirdetés.] Ha lejjebb olvasol láthatod, hogy mit válaszolt nekem. Időben nemtom mennyi míg meghozza. Amúgy ebayen is érdemes körbenézni. Nem tudom, hogy a Brando gyárt-e ipod touch-ra fóliát, de én azt tudom még ajánlani. Nekem pda-ra volt régebben és egyszer kijelző csere miatt le kellett szedni, aztán ugyanugy visszament, buborék nélkül. Azzal adtam el 2,5 év hqasználat után.
Ilyen kínai vackokat nem érdemes venni, mert egyrészt rá se tudod rakni normálisan, másrészt meg hamar feljön a sarka.
@whited: A ZAGG invisibleSHIELD™ egy vékony poliuretánfilm, amit eredetileg az amerikai hadiipar alkalmazott azért, hogy védje a helikopterek rotorlapátjait.
Hát ebből van!
-
csdm
senior tag
ELlején azt hittük h retina, de hamar jött a hír, hogy nem. (mobilarénán is kinn volt)
A többi ipodhoz képest szép, a 3gs-hez képest is jobb, de elméletileg iphone4-től elmarad ... Végülis, egy 120-assal olcsóbb is
Am én inkább a hardveraprón az USA bazárostól venném, ő kintről 63k-ért hozza, kb 1 hét az átfutási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest