- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
máyköl #10500 üzenetére
Szerintem a hardverét hagyhatnák ahogy most van, max. ramduplázás.
És ha azt nézzük, akkor csak egy gps-t és egy nagyfelbontású hátsó kamerát kellene beletenni, ledvilágítással.
Ha jól látom, ez 3 db fejlesztés, nem lenne akkora lépés mint a 3. és 4. generáció között.Szifon.hu-n van egy cikk, ahol leírják mi várható 2011-re az apple-től olvassátok el. Bár szerintem nagyrésze találgatás, biztos sok alapja van!
Üdv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
máyköl #10500 üzenetére
2011 nyarán és 2 magos ARM procik leszenk benne mármint az ipad2 ő ben és az iphone5 ben a toucrol 1 szó sincs ezekről. s azt hogy mit tesznek az ipod touch 5 be azt sztem még Steve bácsi sem tudja. persze ez csak tipp
de a nyári hónapokra futhat be az új generációs telcsi és padamúgy a video képesség a gen4 es toucban szerintem korrekt szép videokat csinál(természetes fényben) de a fényképező része 1 fos
-
dolezsal
tag
Hát figy! Én elég régóta zenélek már és mindig utáltam, hogy amikor kellett volna egy szám, akkor nem volt nálam. Jelenleg 50 giga számom van a gépen és elég sokat hallgatok belőlük... Otthon, utközben meloban, mindig szól a zene és sosem ismétlödik...
Ráadásul azt mondták, hogy a 8ból lejön a telepitése a rendszernek és egypár dolog, igy csak 6,4 marad... Most ha még felrakok 3-4 filmet, akkor az már alapbol 5-6 giga... -
macaframa
csendes tag
a 8gigás toch sebessége alacsonyabb mint a 32 vagy a 64gb-os verzióé. érdemesebb megmaradni 3.1.3 szoftververzión. downgradelésre ajánlom a tinyumbrella programot. belépsz a programba, rákattintasz h save shsh blobs, majd start tss server gomb.
letöltesz egy gyári ipod touch 3.1.3 szoftvert (gugli) majd itunesban shift+restore lenyomásával betallózod neki a firmware-t. a tinyumbrella azért kell, mert az itunes szoftverfrissítés elött verificationt kér az apple-től , de az már a 3.1.3-at nem irja alá, csak a 4.1-et. a tinyumbrella használatával az itunes a tinyumbrella szerverére (saurik szervere) küldi a hitelesítést, és felengedi rá a régebbi szoftot. üdv -
Zirowe
nagyúr
Régen volt vagy 9oldalnyi appom, amióta van rendes mobilom, azóta kb 5 app van csak fönt ipodon: ea sudoku, meebo, bkv menetrend, sandstorm és az angry birds halloween, ezek együtt bőven szerintem a 400mega alatt van.
Sőt, volt olyan időszak, hogy az ipodot a wc-n tartottam, hogy ha esetleg arra járok, akkor tudjak sudokuzni
Mást már nem igazán tárolok az ipodon.
Most tanuláshoz raktam fel új számokat, amik már csak úgy fértek fel, ha töröltem a képeimet (kb 290mb), és még legalább 1gb-nyi zenét.Szóval nekem csak zenéből jött össze a 14gb, azt is úgy, hogy jól meg kellett szűrnöm, hogy mi kerüljön fel.
64gb-vel már nem lenne ilyen gondom
Viszont tegnap láttam, hogy lesz android bootlace-el 1g-re is, többire még nem ígérték, iphone-ra meg már van
Amúgy lenne egy kompatibilitási kérdésem: van egy nagyon jó és megbízható dokkolós hangszóróm ipodhoz, amire az van írva, hogy kompatibilis kb minden ipoddal, iphone 2g,3g és 3gs-el, illetve ipod touch 1g-vel.
Több ipod touch nincs felsorolva rajta.
Vajon a 4g-t befogadja nekem és fog működni rendesen?
(mivel van rajta tv kimenet is, ezért ha elindítom a zenét, mindig megkérdezi, hogy akarom-e megjeleníteni a kijelzőn+van hozzá egy remek távirányító is) -
sagesz93
addikt
nekem már hiányzik az android, bőven jó az ipod mellett
Mit lehet rátenni?
Mondjuk van 10 giga zeném, azt rá tudnám tenni.
Van 75 appom ami szintén 10 giga. Na, ez már 20, + fél giga kép, azt nekem ennyi. Egérmozizni nem szoktam.
Zenéből meg mindig csak több lesz, vagyis nálam. -
Zirowe
nagyúr
Iphone-t soha a büdös életbe nem vennék!
Büszke android felhasználó vagyok, és az iphone sose tudná kielégíteni az igényeimet.Viszont megjelenése óta van egy ipod touch 1g 16gb-m (akkor vettem kb 60k-ért), ami már elég öregecske és a tárhelyet is kinőttem..
Ha sikerül jó áron eladnom a régit, akkor kb kerülne 70k-ba az új, viszont frissebb vas és 4x annyi tárhely. -
csdm
senior tag
Saturnba iPad T-be iPhone4.
@CartmanX360: Igazad van, tényleg nem készít szép, jó képet, de egy telefon sose fog. Volt nekem Cybershot-om Xenon vakuval, hát nem ájultam el a képektől, ráadásul 5-10 s-ig mentette. Ezt meg csak előkapom, lock elhúz, kamera indít, és már rögzítek is. Videóból van értelme a minél nagyobb felbontásnak, de kamerából nem kell 5 Mpixel, vagy 8, de még a 3 is sok. Ennek lehetett volna 1200x800-as kamerája, úgy számomra tökéletesen lenne. (+autofokusz természetesen, de akkor meg már nem lenne ilyen vékony. Ördögi kör, azt hiszem)
-
csdm
senior tag
A 2G-be kisebb akksi van . Én is csak gépről tudom tölteni. a 2,5-3 óra az kb normális idő 2G-nél, ahogy külföldi fórumokat olvastam, tehát jó az akksid állapota, azt lehet mondani
-
csdm
senior tag
Napot tuti. Amúgy meg attól függ, hogy hanyadik generációs, mit használsz rajta, mekkora fényerősséggel.
Én kiszámoltam, 4G-t touchom( legnagyobb akksi ,de legigényesebb hardver van benne) 4,5 órát bírna folyamatos játékkal, automata fényerőn, hanggal. Én szerintem ez egyáltalán nem rossz.
Netezni egy napot simán végig lehetne, (7-8 óra) zene meg elmenne 24 órán át is. -
Kommy
veterán
Nézd meg, hogy mindenhol működik a kijelző (elindítod a számológépet és elfordítod oldalra, ekkor átvált tudományosra, itt a legegyszerűbb). Nézd meg, hogy tényleg 3G e, van e hangirányítás (voice controll, hosszan nyomod a home gombot). Mindenképpen próbáld ki a fülhallgatót, hogy szól e mindkét oldal, a fülhallgatón ha hozzá való akkor kell rakta lennie vezérlőnek és mikrofonnak. Működik e minden gomb. A wifi-t se ért megnézni hogy működik e. Egyenlőre más nem jut eszembe.
-
Bling95
őstag
-
Kommy
veterán
A különbségek le vannak írva az első hsz-ban azt nem szeretném újra leírni.
Touch-ban nincs gps, kamera, telefon funkció, mikrofon, nincs, némító gomb. A sleep gomb a másik oldalon van, és a touchon az alján van a fülhallgató kimenet. Vékonyabb mint az iphone. Kb ennyi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD